Is de vrouw van Steve Irwin aangemoedigd om te hertrouwen na de dood van haar man?

Inhoudsopgave:

Is de vrouw van Steve Irwin aangemoedigd om te hertrouwen na de dood van haar man?
Is de vrouw van Steve Irwin aangemoedigd om te hertrouwen na de dood van haar man?
Anonim

Als we terugkijken op het leven en de carrière van Steve Irwin, is het overduidelijk dat zijn opkomst tot internationale faam zeer onwaarschijnlijk was. Steve wijdde tenslotte zijn leven aan het beschermen van dieren in het wild en het onderwijzen van mensen over dieren en de meeste mensen die dat carrièrepad inslaan, zullen nooit bekend zijn bij de massa. Als het echter om Steve gaat, was zijn persoonlijkheid zo aanstekelijk en leuk dat miljoenen mensen over de hele wereld dol waren op het kijken naar zijn capriolen op hun televisies.

Sinds hij zo geliefd werd, hebben miljoenen mensen uiteindelijk veel over Steve Irwin geleerd, waaronder het feit dat de beroemde krokodillenjager een indrukwekkend fortuin vergaarde. Toen sloeg het noodlot toe en Steve verloor plotseling het leven nadat hij in 2006 werd gestoken door een pijlstaartrog. Hoewel alle fans van Steve diep bedroefd waren door zijn overlijden, is het heel veilig om te zeggen dat zijn geliefde familie veel meer verwoest was. Gelukkig lijkt Steve's familie nu erg gelukkig te zijn. Steve's weduwe Terri blijft echter vrijgezel, waardoor sommige mensen zich afvragen of ze is aangemoedigd om te hertrouwen.

Het liefdesverhaal van Steve Irwin en Terri Irwin

Lang voordat Steve Irwin internationale faam verwierf, werd hij in 1962 geboren als zoon van Lyn en Bob Irwin. Ook toegewijd aan het beschermen van dieren, richtten Lyn en Bob de Australian Zoo op en brachten Steve in hun wereld. Net als zijn ouders voor hem, werkte Steve met zijn vrouw Terri in de dierentuin en het paar voedde hun dochter en zoon op om van dieren te houden en te vechten om ze te beschermen.

Hoewel er geen twijfel over bestaat dat Steve Irwin het beroemdste lid van zijn familie was toen hij nog leefde, maakte hij met name zijn vrouw Terri en hun kinderen een groot deel van zijn show en leven. Om die reden zijn er, hoewel Steve op dit moment van schrijven meer dan vijftien jaar geleden is overleden, nog steeds genoeg foto's van Steve met zijn vrouw en kinderen die online te vinden zijn.

Bij het bekijken van foto's van Steve Irwin en Terri Irwin die online verschijnen, is één ding glashelder: ze waren absoluut dol op elkaar. Het paar leek tenslotte altijd te glimlachen als ze samen waren en toen ze voor de camera werden betrapt terwijl ze naar elkaar keken, zagen ze er na jaren huwelijk nog steeds verliefd uit.

Is Terri Irwin gedateerd sinds haar man, Steve Irwin's, dood?

Toen Steve Irwin stierf, vroegen veel mensen zich af of iemand zijn plaats kon innemen en pleiten voor de bescherming van dieren in het wild. Helaas zou het overdreven zijn om te zeggen dat iedereen die met dieren werkt, net zo geliefd is geworden als Steve was voor zijn overlijden. Steve's weduwe Terri en zijn kinderen Bindi en Robert zijn echter allemaal met dieren blijven werken sinds zijn overlijden en zijn op zichzelf geliefd geworden. Nu Bindi moeder is geworden, lijkt het erop dat de volgende generaties Irwins die van dieren houden ook zijn begonnen.

Sinds Terri Irwin in de schijnwerpers staat sinds Steve Irwin stierf, zijn mensen geïnteresseerd gebleven in haar persoonlijke leven. In sommige gevallen betekende dat dat er krantenkoppen waren over Terri die schijnbaar op zoek was naar een nieuwe kans op liefde.

Op een gegeven moment beweerden sommige krantenkoppen zelfs dat Terri Irwin een relatie had met acteersuperster Russell Crowe sinds ze samen werden gezien. In 2017 ontkende Terri echter ooit met Russell te zijn uitgegaan en verduidelijkte dat Crowe jarenlang haar vriend was geweest nadat hij een relatie met Steve Irwin was begonnen voor zijn overlijden. Het jaar daarop waren er geruchten dat Terri online was begonnen met daten om een nieuwe liefde te vinden, maar die rapporten werden nooit onderbouwd.

In 2018 ging Terri Irwin zitten voor een openhartig interview over de dood van Steve Irwin en haar leven sindsdien. In die tijd verkondigden de meeste krantenkoppen dat Terri openstond voor de mogelijkheid om opnieuw liefde te vinden. Aangezien Terri tijdens het interview opmerkte "misschien zal ik weer liefde vinden, maar ik ben er niet naar op zoek", waren die koppen strikt genomen correct. De rest van haar opmerkingen tijdens dat interview maakten het echter zeer onwaarschijnlijk dat Terri een nieuwe partner zou vinden.

Eind 2021 sprak Terri Irwin opnieuw met The Courier Mail over haar liefdesleven en deze keer leek ze definitief dat ze niet zou hertrouwen. "Weet je, en ik blijf dit zeggen, en ik denk dat misschien 15 jaar later mensen me eindelijk beginnen te geloven, Steve was het voor mij."

Is Terri Irwin aangemoedigd om te hertrouwen sinds de dood van Steve Irwin?

Aangezien Terri Irwin op dit moment al meer dan vijftien jaar weduwe is, lijkt het zeker dat ze ooit is aangemoedigd om te hertrouwen. Op basis van alle openbaar beschikbare informatie lijkt het er echter op dat de mensen die het dichtst bij Terri staan, accepteren dat er geen ander huwelijk voor haar in het verschiet ligt. Toen Terri en haar dochter Bindi Irwin eind 2010 werden geïnterviewd door Access Hollywood, leek het immers duidelijk dat niemand aandrong op een nieuwe relatie.

Toen Bindi werd gevraagd "wil je dat je moeder naar buiten gaat om te daten", was het heel duidelijk dat ze accepteert dat Terri Irwin niet geïnteresseerd is in het vinden van een nieuwe partner. “Elke keer als ik naar mama kijk, is ze nog steeds getrouwd met papa. Dus waarom zou je ooit willen dat iemand uitgaat als ze nog steeds gelukkig zijn? Als ze blij zijn met getrouwd zijn en hun zielsverwant hebben gevonden.” “Mama had haar soulmate en mama en papa zullen altijd getrouwd zijn en altijd samen zijn en ik vind dat iets moois.”

Aanbevolen: