James Corden, de meest verachte gastheer van Late Night, stopt ermee

Inhoudsopgave:

James Corden, de meest verachte gastheer van Late Night, stopt ermee
James Corden, de meest verachte gastheer van Late Night, stopt ermee
Anonim

James Corden zal The Late Late Show nog maar één jaar hosten, voordat hij volgende zomer definitief afscheid neemt van zijn publiek. De controversiële Britse komiek, die de show sinds 2015 presenteert, maakte de verrassende aankondiging donderdag in de aflevering van de show. Maar niet iedereen is verdrietig om de Carpool Karaoke-crooner te zien vertrekken, en sommige critici roepen een steeds groter ego uit dat de reputatie van de komiek heeft gehinderd.

James vertelde zijn publiek dat hij "wat nieuws" had

"Ik ben blij om vandaag aan te kondigen dat ik een nieuw contract heb getekend om The Late Late Show te blijven hosten", zei hij terwijl zijn studiopubliek in applaus uitbarstte. James onderbrak hem en zei: "Maar wacht. Ik waardeer het. Dat is eigenlijk maar de helft van het verhaal over deze. De andere helft is het droeviger nieuws, ik heb besloten om voor nog een jaar bij de show te tekenen. En dat dit zal worden mijn laatste jaar als gastheer van The Late Late Show."

"Ik heb [de show] nooit als mijn eindbestemming gezien en ik wil nooit dat deze show op enigerlei wijze zijn welkom blijft, ik wil er altijd van houden om het te maken, en ik denk echt dat dat over een jaar zal gebeuren is een goed moment om verder te gaan en te zien wat er nog meer is, " vervolgde hij.

CBS huurde de joker in als frontman van de populaire talkshow in 2015, waardoor de komiek naam maakte in Hollywood. Hij verscheen in tijdloze klassiekers zoals Cats en sprak het titelpersonage uit in Peter Rabbit en het vervolg.

James had een reputatie voor zijn diva-achtige gedrag

Niet iedereen is verdrietig om de grappenmaker te zien vertrekken. Een petitie om te voorkomen dat James Corden wordt gecast in de verfilming van The Wicked heeft meer dan 108.000 handtekeningen verzameld, wat bewijst dat hij wat veren heeft verstoord tijdens zijn klim naar de top.

Gemompel over zijn diva-achtige gedrag begon een tijdje geleden, waarbij een Redditor de komiek beschuldigde van het negeren van zijn eigen vrouw en hun huilende baby aan boord van een vlucht, terwijl een andere hem beschuldigde van schreeuwen tegen het bedienend personeel in een restaurant.

"Ik begon me te gedragen als een snotaap die ik gewoon niet denk dat ik ben", vertelde hij The New Yorker toen hij werd geconfronteerd met de beschuldigingen. “Het is zo bedwelmend, die eerste roes van roem. En ik denk dat het nog meer bedwelmend is als je er niet voor gefokt bent.”

Aanbevolen: