Welke Stranger Things-ster heeft de meeste rollen geboekt sinds seizoen 1?

Inhoudsopgave:

Welke Stranger Things-ster heeft de meeste rollen geboekt sinds seizoen 1?
Welke Stranger Things-ster heeft de meeste rollen geboekt sinds seizoen 1?
Anonim

Een van de meest populaire Netflix originele producties op de streaming-vizier is Stranger Things. Deze televisieserie ging voor het eerst in première in juli 2016 en heeft zojuist zijn vierde seizoen uitgebracht. Omdat de hoofdcast al op zo'n jonge leeftijd begon, hebben fans ze graag zien groeien en zijn ze voor hen geworteld terwijl ze steeds meer rollen buiten de franchise blijven boeken.

10 Winona Ryder (Joyce) speelde in 5 titels

Winona Ryder was een grote naam die al in Stranger Things kwam. Met een carrière die haar leidde tot de hoofdrol in Little Women (1994), Edward Scissorhands, Heathers en Beetlejuice, is het geen wonder dat ze als hoofdpersoon in deze serie werd gecast. Sinds seizoen één heeft ze een stap terug gedaan uit Hollywood en is ze slechts in vijf andere werken gecast, waaronder een korte video getiteld Cadillac: How Do You Drive with Scissorhands?

9 Gaten Matarazzo (Dustin) werd ingehuurd voor 7 projecten

Gaten Matarazzo werd ingehuurd om Dustin Henderson te spelen met slechts twee titels op zijn cv: Les Misérables: The Broadway Musical en één aflevering van The Blacklist. Hij werd snel beroemd toen seizoen één uitkwam en begon aan meer projecten te werken. Sindsdien is hij te zien in muziekvideo's, een televisieshow en werkt hij momenteel aan drie films, waarvan er twee later dit jaar uitkomen.

8 Charlie Heaton (Jonathan) trad op in 7 producties

De geliefde grote broer, Jonathan Byers, wordt gespeeld door Charlie Heaton. Hij is al sinds seizoen één bezig met acteren in zeven verschillende producties. Naast een korte video heeft Heaton deel uitgemaakt van vijf films en verscheen in één aflevering van Soulmates uit 2020. Zijn cv groeit nog steeds, aangezien hij niet meer dan twee projecten per jaar lijkt aan te nemen.

7 Noah Schnapp (Will) heeft 9 rollen geboekt

Noah Schnapp kwam naar Stranger Things met drie credits voor zijn filmografie, waarvan twee als stemacteur als Charlie Brown voor de videogame The Peanuts Movie en The Peanuts Movie: Snoopy's Grand Adventure. Nadat hij de rol van Will Byers had geboekt, werd hij gecast in films, korte films en zelfs Panic! Bij de Disco muziekvideo. Schnapp werkt momenteel aan een film genaamd The Tutor, zijn eerste werk sinds 2020 (exclusief deze serie).

6 Millie Bobby Brown (Eleven/Jane) werkte aan 10 producties

Omdat alle kinderen sinds seizoen één zijn opgegroeid, zijn fans geschokt door de "opgloeiing" die Millie Bobby Brown door de jaren heen heeft getroffen. Ze heeft de afgelopen vijf jaar echt vooruitgang geboekt, ze verscheen in muziekvideo's en korte films en speelde ook in films. Enkele van haar grootste titels zijn Godzilla: King of the Monsters en Enola Holmes, waarin ze later dit jaar haar rol in het vervolg zal hernemen.

5 Natalia Dyer (Nancy) speelde in 11 titels

Natalia Dyer heeft het aantal filmografiecredits op haar cv verdubbeld sinds ze bij Stranger Things kwam werken. Haar eerste twee projecten sinds seizoen één waren videoshorts die een jaar na elkaar werden uitgebracht, daarna kwam ze op gang en begon ze in meerdere films per jaar te acteren. Op dit moment heeft ze twee films die klaar zijn voor release, Chestnut en All Fun and Games.

4 Joe Keery (Steve) werd ingehuurd voor 11 projecten

Joe Keery, die de altijd babysitter Steve Harrington speelt, begon pas een jaar voordat Stranger Things in première ging met acteren. Na de zomer van 2016 werd hij gecast in verschillende films en tv-specials. Een van zijn meest prominente rollen was vorig jaar als ster in Free Guy, waar hij werd vergezeld door verschillende beroemdheden. Keery werkt nu aan een thriller genaamd Cold Storage waarin hij de hoofdrol zal spelen tegenover Liam Neeson.

3 Caleb McLaughlin (Lucas) heeft 12 rollen geboekt

Voorafgaand aan deze show deed Caleb McLaughlin voornamelijk televisieprogramma's. Hij bleef tot 2018 alleen in televisieseries verschijnen, werkte vervolgens aan de films Concrete Cowboy en High Flying Bird voordat hij terugkeerde naar tv. Meest recentelijk is hij gecast in een televisieserie die volgend jaar wordt uitgebracht getiteld Warriors en een film genaamd Demon House.

2 David Harbor (Jim Hopper) speelde in 21 producties

David Harbor heeft een zeer indrukwekkende filmografielijst, beginnend in 1999 en doorlopend tot heden. Hij was in televisieshows en speelde in films, waaronder Marvel's Black Widow-film, Hellboy, en een aflevering van Star Wars: Visions vorig jaar. Met al zijn eerdere werken sinds seizoen één tot zijn twee postproductiefilms, is hij 21 keer gecast.

1 Finn Wolfhard (Mike) werkte aan 27 titels

Finn Wolfhard, die schittert als Mike Wheeler, is sinds 2016 hard aan het werk. Exclusief de credits voor de muziekvideo's van zijn eigen band, is hij 27 keer gecast op verschillende entertainmentmedia. Enkele van zijn meest opvallende kredieten tot nu toe zijn de It-franchise, Ghostbusters: Afterlife, de animatiefilm The Addams Family en muziekvideo's van verschillende artiesten.

Aanbevolen: