Welke The Umbrella Academy Star heeft de meeste rollen geboekt sinds seizoen 1?

Inhoudsopgave:

Welke The Umbrella Academy Star heeft de meeste rollen geboekt sinds seizoen 1?
Welke The Umbrella Academy Star heeft de meeste rollen geboekt sinds seizoen 1?
Anonim

The Umbrella Academy is een populaire Netflix originele serie die voor het eerst uitkwam in 2019. Nu, in het derde seizoen, eten fans overal deze superheldenkomedie boordevol actie op. Seizoen twee werd uitgebracht in 2020, waardoor het publiek op het puntje van hun stoel zat om erachter te komen in welke richting de show zal doorgaan dankzij de nieuwe verhaallijn van seizoen drie.

Het uitgangspunt van deze show ha alt hier en daar inspiratie uit de X-Men-franchise, maar heeft een geheel eigen verhaal gecreëerd. 43 kinderen worden geboren uit vrouwen die de dag voor de geboorte niet zwanger waren, en zeven worden gekozen (of "geadopteerd") door een miljardair en getraind om de wereld te redden van een naderende wereldwijde apocalyps. Fast-forward ongeveer 20 jaar, en de zes overgebleven kinderen worden na jaren van scheiding weer bij elkaar gebracht om het mysterie van de dood van hun vader te ontrafelen.

Met veel getalenteerde acteurs en actrices is het geen wonder dat de show zo goed presteert. Maar we smeken de vraag, welk castlid heeft de meeste rollen geboekt sinds seizoen één voor het eerst werd uitgebracht?

9 The Umbrella Academy is de enige titel van Adain Gallagher sinds 2018

Aidan Gallagher werd ingehuurd om Five te spelen op The Umbrella Academy en maakt sinds seizoen één deel uit van de show. Hij speelde eerder vier jaar in de Nickelodeon-serie Nicky, Ricky, Dicky & Dawn, en bij het beëindigen van de show in 2018 heeft hij sindsdien slechts één rol geboekt. Of het nu komt door zijn online controverse of door zijn focus op zijn muziek, alleen Gallagher weet het zeker.

8 Elliot Page heeft 4 rollen geboekt sinds seizoen één

Viktor/Vanya Hargreeves wordt gespeeld door acteur Elliot Page. Zijn personage op The Umbrella Academy kwam in het meest recente seizoen uit als trans, wat de show nog meer vertegenwoordigde. Page heeft sinds het begin van seizoen één twee tv-shows en twee films geboekt. Zijn films, Naya Legend of the Golden Dolphin en Robodog zijn beide in postproductie en zullen op zijn vroegst in 2023 uitkomen.

7 Robert Sheehan is in 4 producties geweest

Robert Sheehan speelt Klaus in deze serie. Hij heeft meer dan 50 credits in zijn cv, en vier daarvan zijn in de afgelopen drie jaar behaald. Sheehan speelde in een tv-show getiteld Trailer Park Boys: Park After Dark, de hitserie Robot Chicken, een korte film genaamd Angel Dust, en meest recentelijk in de serie The Last Bus.

6 Justin H. Min te zien in 5 werken

Een favoriet bij de fans, Justin H. Min, werd ingehuurd om Ben te spelen. Sinds hij in The Umbrella Academy verscheen, is Min gecast in vijf werken, variërend van televisieseries tot films. Hij speelde in een miniserie genaamd Dating After College in 2019 en heeft momenteel twee werken in postproductie: een film getiteld Detained en een show genaamd Beef.

5 Jordan Claire Robbins werd 6 keer gecast

Jordan Claire Robbins speelt Grace sinds het begin van The Umbrella Academy. Sindsdien heeft ze zes producties geboekt, waarvan de meeste filmwerk. Naast één aflevering van iZombie in 2019, heeft ze twee tv-films en een paar films geland, waarvan er één de titel Chairlift heeft en momenteel in pre-productie is.

4 Tom Hopper heeft de afgelopen drie jaar 8 projecten binnengehaald

Luther werd gespeeld door Tom Hopper, die de afgelopen drie jaar druk bezig is geweest. Naast de hoofdrol in deze serie, is hij in verschillende films gecast. Met uitzondering van één aflevering in Robot Chicken, zijn al zijn producties sinds The Umbrella Academy films. Hopper heeft momenteel een film die later dit jaar uitkomt, Branded in pre-productie, en een film genaamd Climber, die nog moet beginnen met filmen.

3 David Castaneda werd ingehuurd voor 8 producties

David Castaneda speelt al drie seizoenen Diego. Sinds seizoen één voor het eerst op onze schermen verscheen, is hij betrokken geweest bij acht verschillende projecten. Hij is in de loop der jaren gecast in korte tv-programma's, televisieseries en films, met als meest recente een voor televisie gemaakte film met de titel Roofers, die nog steeds in postproductie is.

2 Emmy Raver-Lampman speelde in 11 films en tv-shows sinds seizoen één

Hoewel Hamilton een van de meest prominente titels van Emmy Raver-Lampman was, is ze aangenomen voor 11 van de 15 credits op haar cv sinds ze in The Umbrella Academy speelde als Allison. Ze heeft meegewerkt aan televisieshows, korte podcasts en films, waarvan er dit jaar al vijf zijn uitgebracht, waaronder Blacklight, Dog, Batman Unburied, Gatlopp en Central Park.

1 Colm Feore heeft de afgelopen jaren 16 projecten opgeleverd

Colm Feore heeft niet alleen de meeste rollen geboekt sinds seizoen één, maar is ook de meest talentvolle acteur in de cast. Hij heeft meer dan 160 titels op zijn cv, waaronder werken in zowel de MCU als de DCFeore heeft aan 16 projecten gewerkt sinds seizoen één van The Umbrella Academy uitkwam, met drie films die momenteel in postproductie zijn.

Aanbevolen: