Kim Kardashian wordt royaal afgesnauwd door de koningin

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian wordt royaal afgesnauwd door de koningin
Kim Kardashian wordt royaal afgesnauwd door de koningin
Anonim

Kim Kardashian en haar beroemde familie komen misschien het dichtst in de buurt van de roy alty's van Amerikanen, maar ze verbleken in vergelijking met de Britse monarchie. De realityster leerde op de harde manier dat haar roem en fortuin niet genoeg zijn om haar een VIP-pas te geven voor het populairste ticket rond het platina jubileum van de koningin, nadat Buckingham Palace haar pleidooi had afgewezen.

Kim is royaal afgesnauwd

Kim en haar liefje Pete Davidson deden deze week hun wanhopige poging om de koninklijke affaire bij te wonen terwijl ze op vakantie waren in Londen. Het paar had gehoopt de 90 minuten durende muzikale parade te zien, waar de Irish Guard, prins Charles, prins William en prinses Anne te paard bij zullen zijn.

Maar Kim's dromen zijn in duigen gevallen, althans dat heeft een "onberispelijk geplaatste" bron aan The Sun onthuld. De bron vertelde het tijdschrift dat de SKIMS-magnaat wanhopig kaartjes wilde voor haar en Pete om de 'Trooping of Colour' bij te wonen - een evenement waarbij de koninklijke familie op het balkon van Buckingham Palace verschijnt voor een viaduct van de Royal Air Force.

"Kim Kardashian wilde kaartjes voor haar en Pete Davidson om Trooping the Colour bij te wonen", onthulde de bron. "De verjaardagsparade van de koningin was het populairste ticket in de stad toen Meghan en Harry zich bij Kate en William en alle leden van de koninklijke familie.”

"Maar ze werden afgewezen omdat alle kaartjes waren gegaan naar familieleden van militairen en militaire VIP's", vervolgde de insider, voordat ze opmerkte dat de realityster buiten haar klasse is als het gaat om de monarchie: " Je kunt niet met de celebrity-kaart zwaaien en een stoel pakken zoals je je voorstelt op Wimbledon of de meest exclusieve restaurants in de stad. Sommige kaartjes kun je gewoon niet kopen.”

Kim beschouwde zelfs als niet-VIP-tickets

De ster was zo vastbesloten om de koninklijke jamboree bij te wonen dat ze op een andere manier kaartjes probeerde te bemachtigen - en volgens DailyMail - dat ze het niet erg vond als de kaartjes die ze kreeg niet eens 'VIP' waren. Hoe bescheiden!

De bron vertelde het mag: “Kim wordt zelden afgewezen om een evenement bij te wonen, dus dit was behoorlijk verrassend, vooral omdat ze het VK niet vaak bezoekt. Kim en Pete houden van de koninklijke familie en wilden heel graag deel uitmaken van deze speciale viering.”

Aanbevolen: