Michael Richards was niet blij met de cast van 'Seinfeld' in deze specifieke scènes

Inhoudsopgave:

Michael Richards was niet blij met de cast van 'Seinfeld' in deze specifieke scènes
Michael Richards was niet blij met de cast van 'Seinfeld' in deze specifieke scènes
Anonim

De jaren negentig waren een decennium vol geweldige televisieshows, en het decennium legde echt de lat voor wat zou volgen. Shows als The X-Files, The Fresh Prince of Bel-Air, Friends en meer domineerden het kleine scherm, en tot op de dag van vandaag hebben veel mensen het gevoel dat Seinfeld boven alles staat.

Seinfeld blijft een juweeltje van een show, en hoewel de cast niet dicht bij de set was, brachten ze hun A-game en hadden ze een geweldige chemie op het scherm. Dit was een enorme reden waarom de show een must-see tv was.

De serie zag eruit alsof het heel leuk zou zijn geweest om te filmen, maar Michael Richards had het moeilijk met het breken van zijn medesterren tijdens scènes. Clips van deze interacties zijn online verschenen, dus laten we zijn frustraties eens nader bekijken tijdens het filmen van Seinfeld al die jaren geleden.

'Seinfeld' is een legendarische show

Van juli 1989 tot mei 1998 was Seinfeld misschien wel de meest krachtige show op televisie. Het begon niet zo goed, maar nadat het wat tijd had gekregen om zich te ontwikkelen, groeide de serie uit tot een natuurkracht en werd vervolgens misschien wel de grootste sitcom in de geschiedenis van de televisie.

Met Jerry Seinfeld, Jason Alexander, Michael Richards en Julia Louis-Dreyfus was Seinfeld precies wat het televisiepubliek in de jaren negentig zocht. Het had uitstekende schrijfstijlen, hilarische en gedenkwaardige verhaallijnen en acteerwerk dat alles in elke aflevering naar huis bracht.

Zo'n show kom je niet vaak tegen, wat ze zo speciaal maakt. De serie is al 24 jaar klaar en toch blijft hij even populair als altijd. Mensen verslinden nog steeds afleveringen op Netflix, en veel van de meest iconische momenten en zinnen zijn een permanent onderdeel van de popcultuur.

De show was echt geweldig, maar het was zwaar werk om al die jaren geleden te maken.

De show was niet altijd gemakkelijk te filmen

Seinfeld kan soms een moeilijk project zijn om te filmen. Kramers waanzinnige populariteit veroorzaakte bijvoorbeeld zoveel applaus van het publiek, dat ze moesten worden gevraagd om het zachter te zetten toen hij een kamer binnenkwam, volgens Ranker.

Er was ook de kwestie van het werken met Heidi Swedberg, die gewoon niet klikte met de rest van de cast.

Ondanks deze haperingen, leek het alsof de cast van de show een goede tijd had om met elkaar samen te werken. Door de jaren heen zijn er een aantal goede verhalen uit de set tevoorschijn gekomen.

"(De cast) kreeg er een enorme kick van. Jerry lacht de hele tijd. Ik bedoel, hij kan helemaal niet acteren en dus heeft hij een grote glimlach op zijn gezicht als iemand iets zegt. En Als ik naar hem keek en hem dat zag doen, dan zou ik (in tranen uitbarsten) Hoe dan ook, het duurde lang om die dingen te fotograferen omdat ik alle takes verpestte. En dat was dus mijn favoriete ding, " onthulde Dreyfus.

Nu., het is belangrijk om dit verpestende verhaal in gedachten te houden, aangezien er beelden naar voren zijn gekomen waarin te zien is dat een acteur problemen heeft met het lachen van zijn mede-sterren tijdens de opnames.

Michael Richards haatte het toen zijn co-sterren het verpesten

Een van de moeilijke dingen aan het optreden van Michael Richards als Kramer was dat het niet alleen grappig was voor het publiek; het was ook grappig voor iedereen op de set. Dit betekende dat veel castleden moeite hadden om het bij elkaar te houden tijdens het filmen.

Helaas zou Richards, die fysieke en over-the-top leveringen heeft gegeven, in karakter moeten blijven en het helemaal opnieuw moeten doen. Dit was iets dat hem vermoeide en iets dat hem nogal wat frustratie bezorgde.

Er zijn online clips verschenen van de cast die het fantastisch had, behalve Richards, die duidelijk geïrriteerd en gefrustreerd raakte.

Sommige fans op Reddit probeerden begrip te tonen voor Richards' frustratie met zijn medesterren.

"TBH, hij heeft waarschijnlijk zo hard gewerkt buiten het scherm om ervoor te zorgen dat alle momenten werden gedekt. Stel je de gedachte voor die in elke regel, elke beweging, verbuiging tot het punt dat je een perfect personage hebt gecreëerd en iemand het niet kan houden hun shit samen over iets dat niet eens erg grappig is. Ik weet zeker dat mensen af en toe eens goed moeten lachen, maar ik durf te wedden dat elke blooper niet echt was en dat iemand met zijn bewustzijnsniveau dit wist en dacht " FML, kunt u alstublieft uw werk doen, "schreef een gebruiker.

Michael Richards gaf een iconisch optreden als Cosmo Kramer op Seinfeld, en hij goot elke week alles in zijn optreden. Het was duidelijk extreem moeilijk om het voor elkaar te krijgen.

Aanbevolen: