Fans zijn om deze reden niet blij met Kevin Kreider van 'Bling Empire

Inhoudsopgave:

Fans zijn om deze reden niet blij met Kevin Kreider van 'Bling Empire
Fans zijn om deze reden niet blij met Kevin Kreider van 'Bling Empire
Anonim

Toen Netflix 'Bling Empire' aankondigde, ontstond er een enorme hype rond de show. En met de belofte van een tweede seizoen waren de fans nog enthousiaster.

Maar toen stemden ze zich af op de sociale media van de sterren, volgden hun roem (en fortuin) en kwamen uiteindelijk niet onder de indruk. Vooral fans die vroeger dol waren op Kevin Kreider.

Helaas heeft Kevin een aantal openbare verklaringen afgelegd die fans aanstootgevend vonden, en ze trekken zich terug in hun steun aan de realityster. Dit is wat er gebeurde.

Wie is Kevin Kreider?

Fans weten al dat Kevin Kreider vóór 'Bling Empire' een personal trainer was, maar uiteindelijk vond hij zijn weg naar Netflix als een soort gastheer voor alle gekke rijke mensen die de 'echte' sterren waren.

Kevin kwam deels door toeval in de reality-tv-biz terecht en deels omdat hij wilde deelnemen aan projecten die de Aziatische ervaring hielpen verbeteren.

Tenminste, dat zei hij altijd. Tegenwoordig heeft Kevin andere gedachten over roem en zijn platform, en de manier waarop fans hem veroordelen omdat hij het gebruikt (of niet).

Kevin Kreider beweert dat het niet zijn taak is om 'de wereld te veranderen'

Het punt is dat fans Kevin Kreider vroegen om "te spreken over de anti-Aziatische haatmisdrijven" die de krantenkoppen haalden, en hij weigerde blijkbaar.

Tenminste, dat blijkt uit de opmerkingen die hij op zijn sociale media plaatste. Die opmerkingen werden vervolgens op het scherm vastgelegd voor het nageslacht, en fans waren niet onder de indruk.

Kevin zei letterlijk dat mensen zichzelf niet "zo serieus" moeten nemen en dat het niet de taak van één persoon is om de wereld te veranderen.

Natuurlijk, goed genoeg, het klinkt alsof Kreider zegt dat niemand zichzelf de schuld moet geven van de problemen in de wereld. En toch, wetende dat zijn opmerkingen blijkbaar een reactie waren op fans die hem vroegen om over anti-Aziatische haat te praten, maakt het moeilijk om ze te slikken.

Kevin ging verder met te zeggen dat hij "een heleboel berichten van fans en strijders voor sociale rechtvaardigheid" had ontvangen, die hij zowel nobel als zelfingenomen noemde. Hè?

De realityster bevestigde dat hij het ermee eens is dat racistische haatmisdrijven en racisme moeten stoppen, maar "het gaat er niet alleen om [hij deelt]." Hij zegt dat hij zich liever op goede dan op slechte dingen concentreert, en dat als mensen een zaak onder de aandacht willen brengen, ze "het werk moeten doen om dat platform te bouwen" voor zichzelf."

Commentatoren dachten dat Kevin nogal toondoof klonk, en ze waren helemaal niet onder de indruk van zijn opmerkingen. Voor iemand met een in wezen wereldwijd platform, zeggen fans, gebruikt hij het niet op de manier waarop ze hadden gehoopt.

Aanbevolen: