Fans zijn niet blij met deze kritiek op het huwelijk van George en Amal Clooney

Inhoudsopgave:

Fans zijn niet blij met deze kritiek op het huwelijk van George en Amal Clooney
Fans zijn niet blij met deze kritiek op het huwelijk van George en Amal Clooney
Anonim

George Clooney en Amal Alamuddin zijn sinds 2014 getrouwd, maar hun romance blijft tonnen media (en fan) aandacht krijgen. Meest recent waren fans in paniek over het gerucht dat George en Amal nog een kind verwachtten.

Hoewel het nieuws naar verluidt slechts een verzinsel was, duidt het feit dat het in korte tijd viraal ging op hoe populair George en Amal als koppel zijn. Het punt is dat hun huwelijk altijd veel aandacht heeft getrokken, wat voor bewegingen ze ook maken.

Om nog maar te zwijgen van de geboorte van hun tweeling -- en de geheimhouding die nu nog steeds de kleuters Ella en Alexander omringt -- zorgde er praktisch voor dat het internet crashte. Maar niet iedereen is echt blij met het niveau van bekendheid van het paar.

Ze zijn in ieder geval niet blij dat Amal een slogan is voor George vanwege zijn Hollywood-faam. Maar fans hebben ook hun mening.

Een publicatie beweerde dat Amal Clooney getrouwd was met 'Down'

Toen George Clooney voor het eerst uitstapte met mensenrechtenadvocaat Amal Alamuddin, leek het alsof de hele planeet geschokt was. Voorheen stond George vooral bekend als een seriële dater en eeuwige glamoureuze vrijgezel. Om te horen dat hij van plan was met iemand te trouwen -- wie dan ook -- was een schok.

Dat is natuurlijk het negeren van het feit dat Clooney eerder getrouwd was, begin jaren '90. Tussendoor maakte hij echter veel krantenkoppen voor het daten van verschillende beroemde vrouwen. Maar zijn relatie met Amal was anders, en fans (en roddelbladen) merkten het.

Een journalist schreef een stuk waarin hij klaagde over het feit dat velen Amal - en haar prestaties - als een voetnoot behandelden. De kop van het artikel was letterlijk: "Amal Clooney is getrouwd. Ze is veel fascinerender dan George."

Hoewel de inhoud van het stuk een aantal goede punten opleverde, zoals dat Barbara W alters buitengewoon handelde toen ze Amal de prijs voor 'Meest fascinerende persoon' uitreikte op basis van haar vermogen om George te pakken te krijgen, stoorde de algehele levering fans.

Fans zijn het niet eens met de veronderstelling dat Amal 'getrouwd is'

Fans gingen naar Reddit om te praten over het artikel en de ongemakkelijke -- en, zo zeggen ze, onjuiste -- kop. Immers, zo merkten ze op, gaat het huwelijk niet over partnerschap? Waarom zou je beginnen met te suggereren dat de ene of de andere helft van het paar 'naar beneden' is getrouwd?

Een andere fan wees erop dat hoewel Amal waanzinnig succesvol is, ze nu pas beroemd is omdat ze met George trouwde. Dat betekent niet dat haar prestaties niet waardig zijn, maar, zoals een fan zei: "het is omdat hij een beroemdheid is en de media van beroemdheden houden. Advocaten krijgen geen publiciteit, beroemdheden wel."

Nog een andere commentator was het daarmee eens; "Je opleiding en rijkdom maken je geen beter mens dan wie dan ook." Hun argument was dat George Clooney op de een of andere manier niet minder is dan Amal, en ook geen andere partner die Amal koos, en dat de kop echt reikte.

Natuurlijk zijn ze het eens met het algemene sentiment -- dat Amal veel meer is dan met wie ze getrouwd is.

Aanbevolen: