Christine blijft haar eigen graf graven bij de Oppenheim Group

Inhoudsopgave:

Christine blijft haar eigen graf graven bij de Oppenheim Group
Christine blijft haar eigen graf graven bij de Oppenheim Group
Anonim

Aflevering 9 van Selling Sunset's vijfde seizoen begint met de agenten die Maya vieren terwijl ze zich voorbereidt om terug te gaan naar Miami om de rest van haar zwangerschap met haar familie door te brengen. Terwijl de dames Maya met complimenten overladen, trekt Chelsea Mary en Chrishell apart en geeft ze het overzicht van de gebeurtenissen tijdens het theekransje dat geen van beiden aanwezig kon zijn.

Chelsea vertelt Chrishell dat ze haar een-op-een wil leren kennen, omdat ze aanvankelijk een negatieve indruk van haar had, en Mary smeekt Chelsea om een oordeel te vellen dat vrij is van Christine's invloed. Maar zullen de meningen van Christine, met Chelsea en Christine aan de heup vastgemaakt, de boventoon voeren in Chelsea's hoofd?

Spoiler Alert: De rest van dit artikel bevat spoilers van Selling Sunset seizoen 5, aflevering 9: 'Sabotage in Stilettos'

Chelsea en Davina blijven koppen slaan

In de hoop het rundvlees te pletten waar Chelsea tijdens het theekransje in heeft gedoken, nodigt Davina Chelsea uit voor koffie. Davina legt uit dat ze van Christine houdt en Chelsea "drukte op een knop" tijdens het theekransje terwijl ze Davina aanviel omdat ze niet opkwam voor Christine bij de Caviar and Couture Broker's open.

Chelsea twijfelt aan Davina's ware gevoelens jegens Christine en roept Davina op omdat ze heeft gezinspeeld op het feit dat Chelsea Davina uitnodigde voor het theekransje om 'te praten over dingen die [haar] ongemakkelijk maken'. Davina legt uit dat ze nerveus was omdat Christine geen woord zei en zich afvroeg of ze Chelsea had gevraagd om het gesprek ter sprake te brengen. "Ik ben niet haar papegaai", zegt Chelsea, en ze vervolgt dat "als de nieuwe persoon, ik oprecht nieuwsgierig ben om te begrijpen waarom er zoveel chaos is."

Davina en Vanessa op Chelsea's Tea Party verkopen zonsondergang
Davina en Vanessa op Chelsea's Tea Party verkopen zonsondergang

Davina vertelt Chelsea dat ze zich "gepest voelde door de situatie", waar Chelsea de spot mee drijft en Davina vertelt dat ze constant in slachtoffermodus gaat wanneer Chelsea haar aanspreekt. Davina verzekert Chelsea dat het moeilijk is om 'respect te eisen' als ze in de aanval is. Een geïrriteerde Chelsea zegt: "Ik ga zo eerlijk tegen je zijn, ik ga nu kotsen. Dit is absurd." Beledigd door Chelsea's koppigheid en kinderachtige houding, laat Davina Chelsea aan tafel zitten.

Jason en Chrishell praten over intenties met de andere agenten

Een nieuwe lijst met Jason verkennen zijn Amanza en Mary aan wie Jason onthult dat hij en Chrishell embryo's maken in een poging een kind te krijgen. Terwijl Amanza en Mary extatisch zijn en Jason verzekeren dat hij een geweldige vader zal zijn, geeft Jason toe dat hij nog steeds op het hek zit."Er is veel aan beide kanten," legt Jason uit, "er is geen grotere inzet."

Jason en Chrishell verkopen zonsondergang
Jason en Chrishell verkopen zonsondergang

Hij bespreekt ook de dreigende werkdruk die hem te wachten staat vanwege de opening van het nieuwe kantoor. Amanza en Mary waarschuwen Jason dat hij zo snel mogelijk een beslissing moet nemen, want "Chrishells tijd dringt."

Bij een lingeriewinkel met Heather onthult Chrishell dezelfde informatie over haar en Jason die mogelijk een baby proberen. Heathers opwinding wordt getemperd door Chrishell toe te geven dat, als Jason niet tot de conclusie kan komen dat hij net zo wanhopig vader wil zijn als zij moeder, het een dealbreaker zal zijn.

Emma onthult schokkend nieuws over Christine aan Mary

Mary gaat naar Emma's nieuwste aanbieding om de prijs van het beoogde vrijgezellenblok te bespreken. Terwijl de twee wat bijpraten, vertelt Emma Mary dat ze nieuws over Christine heeft dat haar misschien op het verkeerde been zet. Emma bekent dat een medewerker van Christine contact heeft opgenomen met Emma's cliënt en hen $ 5.000 heeft aangeboden in ruil voor het verlaten van Emma voor Christine.

Emma voegde eraan toe dat haar cliënt had opgemerkt dat Christine toegaf dat ze Emma wilde saboteren. 'Ze heeft gewoon, denk ik, de spijker in haar doodskist geslagen', zegt een verbaasde Mary. Mary onthult vervolgens het nieuws aan Jason en geeft hem de mening dat als ze in zijn schoenen zou staan, Christine zou worden ontslagen. Verbijsterd door het nieuws, zegt Jason tegen Mary: "Als dit waar is, kan ik niet hebben dat een agent onethisch handelt."

Fans zijn niet zo enthousiast over Chelsea's karakter

Sinds haar toetreding tot de Oppenheim Group, heeft Chelsea het tot haar missie gemaakt om de andere dames op een meer intiem niveau te leren kennen, waarbij ze beweert Christine's oordelen over haar te negeren. Het lijkt er echter op dat ze moeite heeft om het gesprek te ontcijferen, en heeft zich vastgeklampt aan de mening van Christine.

Als zodanig, in plaats van zich te concentreren op het opbouwen van persoonlijke relaties met de andere agenten, is Chelsea een beetje een slechterik geworden, die de andere dames aanv alt vanwege hun ruzie met Christine.

Hoewel Davina meestal aan de kant staat van de minst favoriete fan, lijkt het erop dat haar interactie met Chelsea tijdens de koffie haar enige gunst heeft opgeleverd. Chelsea's snelheid om Davina neer te halen en haar onvolwassen reacties zorgden ervoor dat fans naar Davina's verdediging kwamen.

Chelsea en Christine zouden hun drama elders moeten brengen

De vriendschap tussen Chelsea en Christine, geboren tijdens seizoen 5, is tumultueus gebleken. Chelsea's durf, die aanvankelijk respect kreeg van de andere dames, begon te veranderen in narcistisch gedrag dat de agenten op kantoor 'anders' maakt. Het lijkt erop dat ze in dat opzicht een pagina uit het boek van Christine heeft gehaald.

Christine en Chelsea verkopen zonsondergang
Christine en Chelsea verkopen zonsondergang

Wat Christine betreft, het saboteren van een collega-agent is volkomen verbijsterend, vooral gezien het feit dat ze Emma had gevraagd om hun verleden water onder de brug te overwegen tijdens Chelsea's theekransje. Haar laten doorgaan als agent bij de Oppenheim Group is een recept voor een ramp, omdat ze het potentieel heeft om de reputatie van de makelaardij te vernietigen met haar kleinzieligheid. Chelsea en Christine zouden hun makelaarsvergunning moeten krijgen en een eigen makelaardij moeten creëren, zodat de Oppenheim Group wat verlichting kan krijgen van de constante dramatiek.

Bekijk de nieuwste afleveringen van Selling Sunset, alleen op Netflix.

Aanbevolen: