Sophie Turner wil niet bij Joe Jonas in de VS blijven

Inhoudsopgave:

Sophie Turner wil niet bij Joe Jonas in de VS blijven
Sophie Turner wil niet bij Joe Jonas in de VS blijven
Anonim

Joe Jonas en Sophie Turner verwachten momenteel hun tweede kind, maar dat is misschien niet de enige grote levensverandering die op hun pad komt. De Game of Thrones-actrice zei onlangs dat ze hoopt hun gezin naar het Verenigd Koninkrijk te verhuizen, waar ze is opgegroeid.

In een dinsdag gepubliceerd interview met Elle UK, onthulde Sophie dat het leven in het buitenland mentaal zwaar voor haar is geweest. "Ik sleep mijn man langzaam terug [naar Engeland]", zei ze. "Ik vind het geweldig om in Amerika te wonen, maar voor mijn geestelijke gezondheid moet ik in de buurt zijn van mijn vrienden en mijn familie."

Sophie en Joe zijn het niet eens over verhuizen naar het buitenland

Sophie, die opgroeide in Chesterton, Warwickshire, Engeland, zei dat ze hoopt dat haar kinderen "het onderwijs en het schoolleven krijgen waar ik zoveel geluk mee had."

Er werd voor het eerst gemeld dat Joe en Sophie in maart een tweede kind verwachten. De Dark Phoenix-ster debuteerde eerder deze week met haar groeiende babybuik op het MET Gala. Het koppel verwelkomde hun eerste kind, Willa, in juli 2020.

Sophie's eerste zwangerschapsnieuws kwam minder dan een jaar nadat ze in het huwelijksbootje stapten. Het stel kreeg een relatie in een trouwkapel in Las Vegas na de 2019 Billboard Music Awards. Dan + Shay voerden hun nummer "Speechless" uit, terwijl Diplo het evenement liet zien op Instagram Live. Sophie en Joe hadden later een meer formele bruiloft de volgende maand in Sarrians, Frankrijk, die werd bijgewoond door hun vrienden en familie.

Het paar heeft een leeftijdsverschil van zeven jaar – Sophie is 25, terwijl Joe 32 is. Maar op het moment van hun verloving in 2017 vertelde een bron aan Us Weekly dat het leeftijdsverschil geen probleem was voor de beroemdhedenpaar.

Hoewel Sophie misschien aan een verhuizing naar het buitenland denkt, zegt de actrice dat ze doet wat ze kan om Amerika voorlopig als thuis te laten voelen. Zij en Joe wonen momenteel in Miami.

"Ik ben erg beschermend over het leven dat we hebben opgebouwd", vertelde ze aan Elle. “We hebben veel geluk dat we in Miami wonen. We hebben mooi weer en wonen aan het water. We proberen het zo chill mogelijk te houden en koesteren die momenten gewoon, want die krijgen we niet vaak.”

Aanbevolen: