Is Sophie Turner groter dan haar man Joe Jonas?

Inhoudsopgave:

Is Sophie Turner groter dan haar man Joe Jonas?
Is Sophie Turner groter dan haar man Joe Jonas?
Anonim

Wie had gedacht dat het schattige Jonas Brothers-trio op een dag de krantenkoppen zou halen voor hun huwelijken en baby's en hitlijsten?

Hoewel het uiteenvallen van de Jonas Brothers jaren geleden moeilijk te verdragen was voor Joe, maakten ze een comeback en zijn ze tegenwoordig beroemder dan ooit. Nick won zelfs zijn huidige vrouw voor zich met de zang van de boyband.

Maar een ding dat fans zich niet altijd realiseren over de JoBros, is dat hoe groot ze ook zijn op het podium, ze in het echte leven niet zo groot zijn. Wat ertoe leidde dat fans zich afvroegen of de lengte van Joe Jonas ergens in de buurt van die van zijn zeer langbenige vrouw is.

Hoe lang is Joe Jonas?

Hij heeft een meer dan levensgrote aanwezigheid op het podium, maar Joe Jonas meet tot een gemiddelde hoogte van anderhalve meter. De waarheid is dat 5'7 niet kort is; het is aantoonbaar gemiddeld, hoewel niet noodzakelijkerwijs in Hollywood. En sommige bronnen beweren dat Joe eigenlijk 1.80 meter lang is, of ergens in de buurt.

Veel fans houden van hun zangers en acteurs, lang donker en knap, maar niemand lijkt te hebben opgemerkt dat de JoBros niet allemaal 1,80 meter lang zijn. Het maakt niet echt uit, toch? Toch wordt lengte in Hollywood vaak uit elkaar gehaald omdat mensen het gewoon willen weten.

Is Sophie Turner groter dan Joe Jonas?

Aangezien de lengte van Joe Jonas algemeen wordt gerapporteerd als 5'7 ", is het niet moeilijk om erachter te komen dat zijn vrouw een stuk groter is dan hij. Sophie Turner meet 5'9", bevestigen bronnen, en dat is zonder hakken aan.

Natuurlijk konden fans al zien dat ze groter was dan haar man op de rode loper, maar hoge hakken kunnen soms de illusie wekken dat een persoon groter is dan ze in werkelijkheid zijn.

Dus ja, Sophie is twee centimeter groter dan Joe, maar hij lijkt het helemaal niet erg te vinden. In tegenstelling tot andere beroemdheden die een beetje zelfbewust lijken te zijn over hun lengte (Kevin Hart, bijvoorbeeld), lijkt Joe geen zorgen te hebben in de wereld.

Sophie lijkt er ook niet om te geven dat ze haar benen afzwakt, en ze wordt vaak zij aan zij gefotografeerd met haar man terwijl ze hakken draagt (hoewel ze soms in plaats daarvan sneakers aantrekt, maar alleen die van haar man).

Ondanks krantenkoppen die beweren dat niet-zo-lange mensen geen liefde kunnen vinden, of dat ze liefde hebben gevonden ondanks hun lengte, is het eigenlijk maar een getal. En er zijn tal van beroemde dames die veel kortere mannen daten, en in werkelijkheid hebben Joe Jonas en Sophie Turner een van de kleinste hiaten.

Hoe lang zijn de Jonas Brothers?

Hoewel Joe waarschijnlijk niet zal klagen dat hij iets kleiner is dan zijn beeldschone vrouw, hoe staat hij tegenover zijn superberoemde broers? Als middelste broer (Kevin is ouder, Nick is jonger, en er is ook de vergeten kleine broer, Frankie), had Joe waarschijnlijk moeite om op te vallen, om mee te beginnen.

Qua lengte is Joe Jonas niet echt daarboven. Bronnen suggereren dat Nick Jonas ongeveer dezelfde lengte heeft als zijn 'grotere' broer, hoewel er enige verwarring bestaat over de vraag of Nick's zoals gerapporteerde lengte juist is.

Sommigen zeggen zelfs dat Nick eigenlijk 1.80m is, wat hem een klein beetje kleiner zou maken dan Joe. Toch heeft hij hoe dan ook minstens een centimeter op zijn vrouw; Priyanka Chopra meet 5'5.

Kevin, aan de andere kant, is langer dan de rest van zijn broers; hij is naar verluidt 1.80 meter. Zijn vrouw, Danielle Jonas, is blijkbaar ook even lang als haar schoonzus Priyanka.

Wat betreft de laatste Jonas, niemand lijkt te weten hoe lang Frankie is, mogelijk omdat hij niet vaak samen met zijn broers wordt gefotografeerd. Speculaties over zijn lengte zorgen er zelfs voor dat mensen hem ergens van 5'5" tot 5'11" vastpinnen. Dat is een behoorlijk breed net om uit te werpen, maar fans zullen moeten blijven speculeren totdat de jongste Jonas zelf het woord neemt (zoals zijn broers hebben gedaan).

Natuurlijk zijn er ook enkele slepende vragen over alle hoogten van de Jonas-broers. Een visuele vergelijking suggereert dat er meer aan de hand is dan op het eerste gezicht lijkt; sommige van hun foto's laten het lijken alsof alle drie de kerngroep zich binnen minder dan een centimeter van elkaar bevinden.

Er is ook het verdachte geval van foto's van Joe en zijn vrouw genomen vanuit vreemde hoeken… Misschien probeert Joe iets te verbergen?

Echt, de enige manier voor fans om zeker te weten hoe lang een JoBro is, is om ze persoonlijk te ontmoeten. De beelden van hun concerten laten ze er allemaal groter uitzien dan het leven, maar creatieve fotografiehoeken doen niet veel als een fan zij aan zij met de jongens staat.

Veel succes met het uitbreken van het meetlint om de waarheid echt te ontdekken!

Aanbevolen: