Hoe Big Brother-paar Bayleigh Dayton en Swaggy C hun relatie laten werken

Inhoudsopgave:

Hoe Big Brother-paar Bayleigh Dayton en Swaggy C hun relatie laten werken
Hoe Big Brother-paar Bayleigh Dayton en Swaggy C hun relatie laten werken
Anonim

Mensen vinden liefde op ongewone plaatsen. Voor Bayleigh Dayton en Chris "Swaggy C" Williams was de ontmoeting in Big Brother seizoen 20 het begin van een liefdesverhaal dat de muren van Big Brother-huis zal overstijgen. Bayleigh en Swaggy behoorden tot de zestien huisgasten van Big Brother die streden om de geldprijs van $ 500.000. Het duo werd onafscheidelijk weken in de show, en wat op een romance op het scherm leek, groeide uit tot een levenslange samenwerking.

Nadat Swaggy's uitzetting drieëntwintig dagen in de show kwam, gingen velen ervan uit dat het einde van de showmance was gekomen voor de liefhebbers op het scherm. Maar het paar slaagde erin hun liefde buiten de camera te behouden. Swaggy C verraste iedereen toen hij op één knie ging om zijn eeuwige liefde voor zijn muze voor te stellen tijdens de seizoensfinale van Big Brother 20. De relatie tussen de Big Brother 20-alums is vier jaar na de show nog steeds sterk en ze zijn op zoek naar leuke manieren om hun relatie te laten werken.

8 Bayleigh Dayton en Swaggy C zijn getrouwd

Wat is een leukere manier om een relatie te laten werken dan een overeenkomst te ondertekenen om voor altijd samen te zijn? Het stel tekende de stippellijnen op 17 februari 2019 en hield het een jaar verborgen voordat ze de grote onthulling op hun YouTube-kanaal deden. Swaggy C vierde zijn verjaardag altijd met negatieve herinneringen, maar het paar besloot zijn vierentwintigste voor de verandering eens met een opmerkelijke mijlpaal te vieren. Het paar had geen officiële huwelijksceremonie, maar hoopte in 2020 een groot feest te vieren, wat niet mogelijk was vanwege de coronaviruspandemie.

7 Hebben Bayleigh Dayton en Swaggy C een baby?

Swayleigh heeft een baby op komst. De Big Brother-alumni maakten de grote onthulling op hun Instagram-accounts. De aanstaande moeder onthulde dat het haar levenslange droom was om op een dag een vrouw te worden en moeder komt tot vervulling. Bayleigh vertelde hoe emotioneel ze was toen ze voor de tweede keer aan de zwangerschapsreis begon nadat ze in de eerste keer een miskraam had gehad. Ze schreef: "Het kostte me tot dit jaar om me eindelijk weer heel te voelen. Toen en alleen toen zegende God me met dit kleine wonder."

6 Bayleigh Dayton en Swaggy C documenteren hun leven op YouTube

Kort nadat hij uit het Big Brother-huis kwam, begon Swaggy C een YouTube-kanaal voor het paar. Op het kanaal van Swaggy C en Bayleigh delen de tortelduifjes fragmenten van hun leven als jong stel. Volgens hun YouTube-kanaal besteedt het paar voldoende tijd aan veel activiteiten. Het is veilig om te zeggen dat deze activiteiten hebben bijgedragen aan het versterken van hun band van liefde en vriendschap. Hoewel het kanaal niet regelmatig wordt bijgewerkt met nieuwe vlogs, groeit het kanaal met fans die zichzelf de Swaleigh Gang noemen.

5 Hoe Swaliegh omgaat met ontberingen

De aankondiging van hun zwangerschap riep zeker herinneringen op aan hun eerste zwangerschap. In hun verslagen benadrukten het paar wat die periode voor hen betekende. In beide versies was het gebruikelijk hoe ze elkaar door die moeilijke periode hielpen. Bayleigh onthulde dat haar attente echtgenoot haar tijdens het donkerste deel van haar leven bijstond; ze schreef: "Je kwam naar me toe midden in een storm en je hield op mijn slechtst van me."

4 Where Bayleigh Dayton en Swaggy C Live

Het reality-tv-sterrenpaar lijkt een wederzijdse interesse te delen om te verhuizen voor hun comfort. Ten eerste verhuisde het paar van Missouri naar Los Angeles, met als voornaamste reden het gebrek aan motivatie om boeiende inhoud te creëren. Dagen nadat het publiek het publiek had geïnformeerd over de zwangerschap, kondigde het paar aan dat ze hun gezin op een nieuwe locatie zouden grootbrengen. Twee jaar na de verhuizing naar LA, verhuist het aanstaande stel opnieuw naar Puerto Rico om een gezin te stichten.

3 Bayleigh en Swaggy C houden van reality-tv

Swaleigh is een van de weinigen die hun relatie buiten het Big Brother-huis heeft voortgezet. Het Big Brother-huis was niet het einde van de weg voor hen in hun Reality TV-optredens. Bayleigh en Swaggy C waren deelnemers aan het 35e seizoen van The Challenge. Zoals het was in seizoen 20 van Big Brother, werd Swaggy weken in de show uitgezet terwijl Bayleigh de finale bereikte. In 2020 verscheen Swaleigh in weer een ander reality-tv-programma, Say Yes To The Dress; alleen deze keer waren ze er niet om te concurreren.

2 Bayleigh Dayton en Swaggy C's individuele groei

Individuele groei is van vitaal belang voor stellen, en Bayleigh en Swaggy C hebben de code gekraakt. Afgezien van het beheren van een gezamenlijk YouTube-account, heeft het duo hun persoonlijke YouTube-accounts waar ze hun interesses promoten. Terwijl het kanaal van Bayleigh zich richt op lifestyle en de The Penthouse-serie, richt Swaggy C zich op de kern van daghandel en ondernemerschap. Wat nog spectaculairder is, zijn de overeenkomsten in de structuur van hun verschillende pagina's.

1 Bayleigh Dayton en Swaggy C waarderen elkaar

Bayleigh en Swaggy C's zijn vocaal over elkaar waarderen. Een doorzoeking van hun individuele Instagram-pagina's onthult verschillende berichten waarin elkaar worden geprezen voor hun inspanningen om hun relatie te laten groeien. In een Instagram-bericht van Bayleigh voor hun derde verjaardag, was de voormalige stewardess gevuld met lof voor haar man; ze schreef: "Bedankt dat je me nooit als eigendom hebt behandeld, of alsof ik minder ben dan je gelijke."

Aanbevolen: