Alles wat we weten over de huidige relatie van Kylie Jenner en Travis Scott

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over de huidige relatie van Kylie Jenner en Travis Scott
Alles wat we weten over de huidige relatie van Kylie Jenner en Travis Scott
Anonim

Kylie Jenner en Travis Scott hebben al jarenlang fans gebiologeerd met hun steeds veranderende relatie. Ze lijken soms het perfecte gezin te zijn, ze zijn zowel samen als uit elkaar geweest, en fans kunnen de ups en downs van hun relatie nauwelijks bijhouden. Er is echter één ding dat fans zeker weten … Kylie en Travis zijn geweldige ouders voor hun schattige kleine meisje, Stormi, en ze houden te allen tijde haar belangen voorop. Ze kwamen voor het eerst samen in 2017 en hun relatie had nauwelijks een kans om te beginnen voordat Kylie erachter kwam dat ze zwanger was. Ze hebben de afgelopen jaren samen veel meegemaakt en onderhouden een zeer hechte band.

De camera's zijn er dol op, en het is moeilijk voor dit beroemde stel om ergens heen te gaan of iets te doen zonder dat de paparazzi zich ermee bemoeit. Ondanks dat we vrij ingehouden blijven over hun persoonlijke leven, kunnen we het volgende vaststellen over de status van hun huidige relatie:

10 Ze zijn stapelverliefd

De gevoelens die Kylie Jenner en Travis Scott voor elkaar hebben, zijn onmiskenbaar. Als ze samen zijn, hebben ze een onmiskenbare vonk die niemand kan negeren. Ze zijn echt aardig voor elkaar en delen wederzijdse gevoelens van liefde en respect. Screenrant meldt dat wanneer de twee samen in een kamer zijn, er onvermijdelijk vonken vliegen, omdat ze echt verbonden zijn op een niveau dat moeilijk te vinden is met andere koppels. Hoewel hun relatie soms op en neer gaat, blijft het een feit dat ze echte soulmates lijken te zijn en dat ze altijd het beste voor elkaar willen.

9 Ze hebben bijpassende vlindertattoos

Kylie Jenner en Travis Scott
Kylie Jenner en Travis Scott

Kylie Jenner en Travis Scott hebben de liefde die ze voor elkaar hebben verstevigd met een aantal zeer coole bijpassende tatoeages. Veel stellen krijgen inktkunst van hem en haar, maar dit betekenisvolle ontwerp is een schattig liefdesverhaal. Ze hebben elk een vlinder op hun enkels getatoeëerd. Kylie op haar rechterenkel en Travis op zijn linker. De vlinder is niet alleen een symbool van hun band, maar het is ook een connectie met het nummer The Butterfly Effect van Travis Scott, dat volgens veel fans over Kylie is geschreven.

Ongeacht of ze in de toekomst samen een relatie krijgen of niet, hun liefde blijft op deze manier gestold.

8 Ze werken aan het herstel van vertrouwen

Zoals elke relatie, vergt die tussen Kylie en Travis wat werk. De twee hadden een moeilijk jaar in 2019 toen Kylie beweerde dat Travis in de DM's van een andere vrouw was geglipt en een aantal ongepaste berichten uitwisselde. Kylie was onmiddellijk woedend en de twee ervoeren een emotionele scheiding van de pijn van deze ontmoeting.

Vandaag lijkt het erop dat Kylie en Travis werken aan het herstel van vertrouwen. De twee werken duidelijk nog steeds aan een paar persoonlijke details, maar in alle opzichten herstellen ze het vertrouwen dat ze voor elkaar hebben en proberen ze hun relatie te verbeteren.

7 Ze blijven aan-opnieuw, uit-op-weer

De huidige relatiestatus tussen Travis Scott en Kylie Jenner blijft ongewijzigd. Ze hebben de kunst geperfectioneerd om steeds weer aan en uit te zijn en lijken met een duizelingwekkende snelheid heen en weer te gaan.

Ze kunnen misschien niet beslissen of ze al dan niet fulltime bij elkaar willen blijven, maar op de een of andere manier komen ze op een of andere manier altijd weer "op-weer" terecht.

6 Zij zijn co-ouders zoals kampioenen

Ondanks dat ze niet altijd oog in oog kunnen staan, hebben Kylie en Travis de kunst van co-ouderschap absoluut onder de knie. Ze lijken vaak als gezin bij elkaar te komen en bieden stabiliteit aan het leven van hun dochter door consequent met elkaar in contact te blijven. Hun opvoedingsstijl is vloeiend, en hoewel Kylie verliefd lijkt op haar dochter, lijkt Travis even toegewijd om ervoor te zorgen dat hij actief betrokken blijft en geen van de kostbare momenten van het leven met zijn kleine meisje mist.

5 Ze houden dingen heel privé

Er is veel media-aandacht rond hun relatie, en dat heeft in het verleden bewezen een serieuze tol te hebben geëist van hun relatie. De paparazzi en de media blijven meedogenloos in hun pogingen om Kylie en Travis samen te fotograferen, waardoor het voor het paar moeilijk wordt om normaal te functioneren. Privacy is moeilijk te vinden, maar Travis en Kylie lijken de kunst te beheersen om hun liefdesleven privé te houden. Ze onthullen zelden persoonlijke details en hebben hun relatie zo privé mogelijk gehouden, om het de kans te geven die het verdient om te slagen.

4 Ze vierden samen Pasen

Ze hebben net de laatste vakantie samen doorgebracht, wat bewijst dat ze toegewijd blijven aan het vieren van de speciale momenten van het leven als gezin. Samenkomen om hun dochter te omringen met wat paasgedachte was een echt teken dat ze de integriteit van hun gezin waarderen, en ze zijn blij om de feestdagen met elkaar door te brengen. Ondanks dat ze niet tot een officieel koppel zijn uitgeroepen, maken ze tijd voor de herinneringen die alle koppels en gezinnen gedijen.

3 Ze brengen veel tijd samen door

Wat vooral is opgevallen, is het feit dat ze veel tijd in elkaar steken. Ondanks de pandemie, hun tegengestelde schema's en het feit dat hun relatiestatus enigszins onofficieel blijft, brengen Kylie Jenner en Travis Scott zeker veel tijd samen door. Ze zijn gespot op een aantal dinner dates en brengen veel tijd samen door thuis, achter gesloten deuren en weg van de nieuwsgierige blikken van de pers.

2 Ze zijn exclusief voor elkaar

Deze knipperlichtrelatie heeft misschien geen officieel label, maar het niveau van toewijding dat Kylie en Travis jegens elkaar hebben, is duidelijk. Bronnen onthullen dat, ondanks het feit dat ze hun relatiestatus niet altijd duidelijk definiëren, ze loyaal exclusief voor elkaar blijven. Ze zijn fel toegewijd om gewoon toegewijd te blijven aan elkaar zonder de complexiteit van andere relaties op dit moment te onderzoeken.

1 Ze zouden meer kinderen kunnen krijgen

Ze hebben misschien niet per definitie de perfecte relatie, maar er is gemeld dat het hebben van meer kinderen van groot belang is voor Kylie. Aangezien zij en Travis exclusief voor elkaar blijven, kunnen fans alleen maar aannemen dat dit betekent dat ze hebben gesproken over het krijgen van meer kinderen en het samen laten groeien van hun gezin.

Afgaande op de liefde en aanbidding die Kylie zo natuurlijk voor Stormi toont, windt het de wereld op om te weten dat ze nog een kind wil, en de wereld is opgewonden om te zien waar dat avontuur de relatie tussen Kylie en Travis naartoe leidt.

Aanbevolen: