Alles wat we weten over de huidige relatie van Nina Dobrev met Shaun White

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over de huidige relatie van Nina Dobrev met Shaun White
Alles wat we weten over de huidige relatie van Nina Dobrev met Shaun White
Anonim

Shaun White en Nina Dobrev zijn een stel waarvan we nooit wisten dat we ze nodig hadden, maar waar we nu van houden. White is een drievoudig Olympisch gouden medaillewinnaar in pipe-snowboarden. Hij is ook een skateboarder en muzikant. Dobrev is een actrice die vooral bekend staat om haar rol in The Vampire Diaries.

De twee zijn heel snel heel serieus geworden. Fans merkten voor het eerst dat het stel in februari 2020 misschien iets was. Ze deelden soortgelijke foto's op Instagram van een reis naar Zuid-Afrika. Toen, in maart 2020, werden Dobrev en White voor het eerst samen gefotografeerd in Malibu tijdens een fietstocht en werden ze zoenend betrapt. Het is onduidelijk hoe de twee elkaar hebben ontmoet en bij elkaar zijn gekomen, maar ze zijn schattig samen en lijken erg gelukkig. Meer dan een jaar later brengen ze hun relatie naar een hoger niveau.

Hier is alles wat we weten over de huidige relatie van Nina Dobrev met vriend Shaun White.

9 Het begin van hun relatie

In februari 2020 bleek er een nieuw stel te zijn. Nina Dobrev en Shaun White waren in het geheim bij elkaar gekomen en leefden ingetogen. Nadat ze een maand later samen waren gefotografeerd, hadden ze hun relatie nog steeds niet bevestigd, maar bronnen vertelden Us Weekly dat ze in feite een stel waren. In april 2020 plaatste Dobrev een video waarin ze haar eten uit de supermarkt opruimde en een mysterieuze roodharige man stond achter haar in de video, buiten beeld, en fans begonnen nieuwsgierig te worden.

8 Nina Dobrev's eerdere relaties

Dobrev is niet iemand die haar relatie privé houdt. Ze is vrij open over hen en plaatst over haar en haar man overal op sociale media. Voordat ze met Shaun White begon te daten, laten we eens terugkijken op haar eerdere relaties. Ze ging drie jaar uit met haar The Vampire Diaries-co-ster, Ian Somerhalder. Ze gingen in 2013 uit elkaar, tot groot ongenoegen van de fans. Toen, in 2015, ging de 32-jarige uit met acteur Austin Stowell. Hun relatie duurde slechts tot 2016. Toen, in 2017, ging ze kort uit met Scream Queens-acteur Glen Powell.

7 Shaun White's relatiegeschiedenis

Shaun White gaat volgens geruchten tot nu toe met nogal wat dames in Hollywood uit. Hij had een korte affaire met Lindsay Lohan in 2006. Zijn langste openbare relatie was met Phantogram-frontvrouw Sarah Barthel, met wie hij van 2013 tot 2019 dateerde. Enkele andere vrouwen met wie hij zou zijn geweest, zijn onder meer Arielle Vandenberg en Bar Refaeli. Nu is hij meer dan anderhalf jaar bij Dobrev en sindsdien is hij ermee naar de beurs gegaan.

6 Instagram Official

De actrice maakte hun relatie Instagram-officieel toen ze in mei 2020 een foto plaatste van haar die op het punt stond White's haar te knippen. "Toevoegend om te hervatten: kapper", schreef ze bij de foto, waarop de Olympiër deed alsof hij er bang uitzag. Ze waren tijdens de quarantaine gaan samenwonen, en aangezien niemand hun haar maandenlang kon laten knippen, deed zij de eer. Als je naar de volgende foto kijkt, heeft ze een plukje haar in haar handen en dat is goed gekomen. Fans waren geschokt toen ze het nieuws hoorden, maar waren toch blij voor hen.

Ze maakten in de zomer van 2020 nog een reis samen in Mexico, waar paparazzi hen zoenend fotografeerde. Het stel plaatste de hele zomer schattige foto's van hen samen.

5 Dankzegging

Shaun White plaatste een foto van hem en Nina Dobrev die vorig jaar hun eerste Thanksgiving samen met familie vierden, en het leek erop dat Dobrev er goed bij paste. “Ik ben zo dankbaar om omringd te zijn door zoveel liefde!!” hij ondertitelde de foto. De post bevatte een video van Dobrev die danst in een onesie en zich vasthoudt aan een van White's neefjes tijdens het fietsen. Het leek alsof ze al heel lang samen waren, maar in werkelijkheid beleefden ze veel primeurs.

4 Hun eerste verjaardag

Het stel vierde eerder dit jaar hun eerste verjaardag en de snowboarder had een leuk idee om het te herdenken. Hij vertelde Us Weekly dat hij hun eerste date wilde recreëren, maar vanwege de pandemie was alles gesloten. “Het lukte me om de eigenaar van de plaats lief te praten om voor ons open te gaan. Het was eigenlijk best leuk om een plek helemaal voor onszelf te hebben, vertelde hij aan de publicatie. Hij vervolgde met te zeggen dat sommige van hun quarantainedata inclusief drive-in-films en snowboarden waren, waar Dobrev al een pro in leek te zijn.

3 Verjaardag Tributes

Voor White's verjaardag vorige maand plaatste de actrice een lief eerbetoon aan hem op zijn 35e verjaardag. "De persoon op deze foto is de grappigste, charmantste, meest sexy en hardst werkende persoon die ik ken. De andere persoon is mijn vriend", grapte ze in haar Instagram-bericht. "Gefeliciteerd schatje. Bedankt dat je altijd ouder bent dan ik."

White plaatste in januari een reeks foto's voor de verjaardag van de Degrassi-ster. "Jammer dat we nooit plezier hebben samen", voegt een knipoog-emoji toe. "Fijne verjaardag schat!" Ze zien er absoluut uit alsof ze samen plezier hebben en plezier maken met elkaar. Het stel plaatst veel foto's samen en vertelt over de herinneringen aan hun reizen en de tijd die ze samen hebben doorgebracht.

2 Verlovingsgeruchten

Een bron vertelde Us Weekly: "Nina en Shaun zijn momenteel erg gelukkig samen", en ze "zouden niet verbaasd zijn als er een verloving om de hoek staat". Veel van Dobrev's relaties zijn niet gelukt, maar je kunt aan haar gezicht en berichten zien dat ze enthousiast is over hoe ver deze relatie is gekomen. Ze hebben gedeelde interesses, waardoor ze nog hechter zijn. Het paar houdt van samen skiën en houdt ervan om wees speels en gek.

1 Gaf een rondleiding door het huis

De actrice nodigde Architectural Digest uit in hun gedeelde huis, dat ze samen schilderden tijdens quarantaine."Mijn vriend en ik hebben de hele buitenkant van het huis zelf geverfd en het duurde een eeuwigheid", deelde Nina in de video. "Maar het is mooi geworden, dus ik ben blij dat ik het gedaan heb." De hele tijd dat ze aan het praten was, verwees ze naar 'wij', dus men denkt dat het paar nog steeds samenwoont, wat gewoon een volgende stap is in het bevorderen van hun relatie.

Aanbevolen: