Madonna op 61: hier is alles wat we weten over de huidige levensstijl van de popster

Inhoudsopgave:

Madonna op 61: hier is alles wat we weten over de huidige levensstijl van de popster
Madonna op 61: hier is alles wat we weten over de huidige levensstijl van de popster
Anonim

Madonna is een vrouw die geen introductie behoeft, en dat komt omdat ze een vaste waarde is voor meerdere generaties popfans. Haar fandom strekt zich uit over alle leeftijden, landen en seksualiteiten. Ze is een icoon en de 61-jarige vertoont geen tekenen van vertraging. Ze heeft een nieuwe liefde, ze is op tournee en ze ha alt zelfs de krantenkoppen naast Harry en Megan.

Madonna heeft een behoorlijk actieve levensstijl, en in dit artikel gaan we uiteenzetten wat de wereldberoemde zangeres van plan is, evenals waar ze dit jaar en daarna naartoe gaat. Benieuwd naar de huidige levensstijl van Madam x? Lees verder!

15 Ze is een spion

Madonna is geen onbekende in het opnieuw uitvinden van zichzelf. Dat heeft ze, in feite ontelbare keren in haar carrière. Met de release van haar nieuwste album heeft ze precies dat weer gedaan en haar nieuwe persona, Madame X, een naam gegeven. Toen NBC's Harry Smith haar vroeg wie Madame X precies was, legde Madonna uit: "Ze is een spion, ze is een geheim agent, ze reist de wereld, ze verandert haar identiteit … ze slaapt met één oog open en ze reist de dag door met één oog dicht". Intrigerend…

14 Ze heeft een relatie

Met een 25-jarige om precies te zijn! Maar ze luistert niet naar de nee-zeggers en pronkt nog steeds met haar geluk op sociale media, en deelde onlangs zelfs een foto met Ahlamalik Williams op vakantie met haar en haar familie.

13 Ze heeft 6 kinderen

Voor het geval je niet zeker wist over hoeveel kinderen de pop-queen momenteel regeert, het zijn er zes. Met de recente toevoeging van haar geadopteerde tweeling, Stella en Esther, heeft ze nu in totaal zes kinderen, waaronder David Banda, Mercy James (beiden ook geadopteerd), Rocco Richie en haar oudste, Loudres Leon.

12 Ze komt nog steeds uit 1 hitnummers

Haar single "I Rise" van haar Madame X-album heeft nummer één bereikt in de Billboard Dance Club Music-hitlijsten. Dit is haar 48ste single die deze mijlpaal bereikt. We hebben het gevoel dat ze muziek zal blijven maken zolang ze daartoe geïnspireerd is, en we klagen niet! Laat de hits maar komen!

11 Ze is een GLAAD Award-ontvanger

Madonna is een onvermoeibare supporter van de LGBTQ-gemeenschap en de organisatie GLAAD heeft die steun erkend door haar hun Advocate for Change Award toe te kennen. Ze is pas de tweede persoon die deze prijs ontvangt, samen met Bill Clinton.

Haar steun gaat verder terwijl haar lied "I Rise" van haar Madame X-album een eerbetoon is aan 50 jaar Pride.

10 Ze staat niet op het punt om haar leeftijd te gaan doen

Vorig jaar werd Madonna geprofileerd in een stuk uit de NY Times dat ze niet leuk vond. Waarom? Omdat ze vond dat het teveel op haar leeftijd gericht was (ze was toen 60) en haar aangevallen voelde. Madonna is een voorbeeldkind voor de "leeftijd is slechts een getal"-filosofie en deelde enkele woorden waar we allemaal naar zouden moeten leven, zoals gerapporteerd door Quartz.

"Stop met denken, leef gewoon je leven en laat je niet beïnvloeden door de maatschappij die je op een bepaalde manier probeert te laten voelen over je leeftijd of wat je verondersteld wordt te doen."

9 Ze oefent nog steeds, VEEL

Niet erg schokkend, aangezien ze nog steeds behoorlijk gespierd is. Volgens Life and Style Magazine schrijft ze haar energie en lichaam toe aan het constant "schokken van haar systeem" met nieuwe trainingen en vasthouden aan beproefde oefeningen zoals yoga en joggen. Ook krijgt ze waarschijnlijk meer dan genoeg van een non-stop workout! Ga zo door, Madonna!

8 Ze heeft misschien een toekomst in onroerend goed

Hoewel Madonna in het verleden vastgoedproblemen heeft gehad, blijft ze de boot schommelen als het gaat om haar verblijf in New York. Onlangs heeft ze het aangeboden als een plek voor het koninklijk paar, Megan en Harry, om naar huis te bellen. Hé, misschien kan ze, als ze het optreden beu is, studeren om een vastgoedvergunning te krijgen!

7 Ze heeft nog steeds minstens 10 Guinness World Records

Wat je ook over haar te zeggen hebt, Madonna is een legendarische artiest wiens naam voor altijd zal worden vermeld met meerdere prijzen en onderscheidingen. Ze heeft nog steeds een aantal indrukwekkende Guinness World Records, waaronder de best scorende vrouwelijke muziektour, de meeste Amerikaanse top 40-singles van een vrouwelijke artiest en de best verkopende vrouwelijke artiest.

6 Ze is nog steeds erg politiek

Luister maar eens goed naar haar liedjes op Madame X, of bekijk haar tour, of lees zelfs haar recente reactie op het artikel in de New York Times over haar. Madonna is nooit iemand geweest die haar mening voor zichzelf hield en neemt de tijd om zoveel mogelijk "zichzelf te uiten".

5 Haar dochter wil in haar voetsporen treden

Madonna's oudste dochter, Lourdes, is nu een jonge vrouw en zoals de meesten van ons op die leeftijd probeert ze haar plek in de wereld te vinden. Het lijkt erop dat ze zich heeft gevestigd op een entertainmentcarrière, nadat ze onlangs in New York Fashion Week had gelopen. In een interview met de Britse Vogue, coos Madonna: "Ik ben groen van jaloezie omdat ze ongelooflijk is in alles wat ze doet - ze is een ongelooflijke danseres, ze is een geweldige actrice, ze speelt prachtig piano, ze is veel beter dan ik op de talentafdeling."

4 Ze toert nog steeds

Niemand kan Madonna in de weg staan als ze iets wil doen; niet eens haar eigen lichaam. Hoewel haar huidige Madame X Tour plaatsvindt in kleinere zalen, is de show blijkbaar lang en waarschijnlijk vermoeiend voor de ster. Het schema bevat 81 slopende dates, hoewel ze al data heeft geannuleerd of uitgesteld om haar lichaam te helpen herstellen van haar prestatiegerelateerde blessures.

3 Ze heeft een sterke vriendengroep

Een ster in de schijnwerpers zijn, garandeert niet veel echte vriendschappen, maar gelukkig voor Madonna lijkt ze goede vrienden te hebben die haar steunen, waaronder actrice Debi Mazar, die onlangs de relatie van haar vriend met haar 25-jarige verdedigde oude achtergronddanseres.

2 Ze is nog steeds erg gezondheidsbewust

Madonna maakte een paar jaar geleden van macrobiotiek een modewoord, maar zelfs nu ha alt ze nog steeds de gezondheidsvoordelen van het eten van een veganistisch en vegetarisch dieet. Wat het ook is, het werkt zeker voor de popster! Passeer de greens, alstublieft!

1 Misschien keert ze fulltime terug naar de Verenigde Staten

Nadat ze stokken heeft opgepakt en haar gezin in 2017 naar Lissabon, Portugal heeft verhuisd, lijkt het erop dat Madonna klaar is om naar huis terug te keren. Hoewel ze momenteel op haar Madame X-wereldtournee is, is het onbekend waar ze zal eindigen als het allemaal voorbij is, aangezien in de Daily Mail is gemeld dat ze haar gehuurde paleis in Lissabon in feite heeft verlaten.

Aanbevolen: