Vergeten feiten over de relatie van Tom Cruise en Penelope Cruz

Inhoudsopgave:

Vergeten feiten over de relatie van Tom Cruise en Penelope Cruz
Vergeten feiten over de relatie van Tom Cruise en Penelope Cruz
Anonim

Als we terugdenken aan de eeuwwisseling, denken we aan koppels van beroemdheden, zoals Brad Pitt en Jennifer Aniston. Twee decennia geleden was Tom Cruise bezig met de scheiding van zijn tweede vrouw, Nicole Kidman. Velen vergeten dat hij bijna onmiddellijk de liefde weer vond in de armen van Penélope Cruz. Hun wervelende romance was echter meer dan alleen een rebound. Ze bleven geruime tijd bij elkaar en hadden zelfs plannen voor de toekomst.

Nadat het paar uit elkaar ging, begon Tom Cruise een veelbesproken relatie met Katie Holmes, dus de herinneringen aan de Cruise/Cruz-unie vervaagden relatief snel. Vanaf het moment dat ze elkaar voor het eerst ontmoetten tot hun breuk, hier zijn alle sappige feiten over het toekomstige machtspaar Tom Cruise en Penélope Cruz.

Bijgewerkt op 29 maart 2022: Bijna twintig jaar na hun breuk blijven Tom Cruise en Penélope Cruz twee van de grootste sterren in Hollywood. Tom Cruise is hard aan het werk om nog twee Mission: Impossible-films te maken, terwijl Penélope Cruz onlangs werd geëerd met een nominatie voor Beste Actrice bij de 94e Academy Awards.

Wat betreft hun liefdesleven, Cruz is gelukkig getrouwd met mede-Spaanse acteur Javier Bardem, met wie ze twee kinderen deelt. Het gerucht ging dat Tom Cruise in 2021 met zijn Mission: Impossible 7 co-ster Hayley Atwell aan het daten was, maar geen van beiden heeft de relatie ooit bevestigd, en rapporten suggereren dat ze sindsdien uit elkaar zijn gegaan.

11 Tom Cruise en Penélope Cruz ontmoetten elkaar op de set van Vanilla Sky (2001)

Penélope Cruz en Tom Cruise ontmoetten elkaar voor het eerst op de set van Vanilla Sky (2001), de hitthriller van Cameron Crowe, in 2000. Cruise portretteerde een charmante miljonair die verliefd werd op het personage van Cruz, Sofia.

10 Cruise was toen nog getrouwd met Nicole Kidman

Tom Cruise en Nicole Kidman stapten in 1990 in het huwelijksbootje. In het decennium dat ze getrouwd waren, adopteerden ze twee kinderen en speelden ze samen in twee films. Ze vroegen in februari 2001 de echtscheiding aan, daarbij verwijzend naar "onoverbrugbare verschillen". De scheiding werd na zeven lange maanden afgerond. Daarna begon Cruise echter meteen met zijn nieuwe vriendin te pronken met de wereld.

9 Wanneer begon de cruise/cruz-romantiek?

Sinds het paar zo snel na de scheiding in het openbaar begon te verschijnen, speculeerden velen dat Tom Penélope al had gezien voordat de scheiding werd vastgesteld. Cruz beweerde echter dat de romance niet begon op de set van Vanilla Sky, maar eerder enige tijd later. "Ik ben nog nooit verliefd geworden op iemand met wie ik werk. Het is altijd achteraf geweest", zei Cruz, volgens Yahoo.

8 Tom Cruise en Penélope Cruz hebben drie jaar een relatie

De romance tussen Cruise en Cruz duurde bijna drie jaar, van 2001 tot januari 2004. Op het moment dat ze begonnen te daten, was Tom Cruise net 39 jaar oud geworden, terwijl Penélope Cruz 27 was.

7 Er waren huisgemaakte ma altijden en baden

Tom Cruise vond het heerlijk om Penélope in de watten te leggen. Hij pochte dat ze van zijn zelfgemaakte ma altijden houdt, dus kookte hij vaak voor haar. Soms verwelkomde hij haar thuis met een klaargezet bad. Hoewel ze ongetwijfeld genoten van een heerlijke huwelijksreis, waren de twee niet bedoeld om lang mee te gaan.

6 Cruise gepland om Cruz voor te stellen

Cruise was zo verliefd op Cruz dat hij serieus overwoog haar een aanzoek te doen. Als ze zijn voorstel had aangenomen, zou ze zijn derde vrouw zijn geworden. Cruise had een geschiedenis van vrij snel in nieuwe huwelijken springen. Hij vroeg Kidman ten huwelijk slechts tien maanden nadat zijn scheiding met Mimi Rogers was afgerond.

5 Problemen in het paradijs voor Tom Cruise en Penélope Cruz

Volgens Standard worstelde Cruz in hun relatie omdat ze niet bij zijn gezin kon passen of zijn kinderen ertoe kon brengen haar te accepteren. Bovendien raakte ze gefrustreerd door het feit dat Tom Cruise nog regelmatig met Kidman praatte en zei dat hij altijd van haar zou houden.

Dat is tenminste wat zogenaamd achter gesloten deuren gebeurde. De officiële versie van de groeiende problemen in het paradijs werd toegeschreven aan het feit dat ze films opnamen in verschillende delen van de wereld. Bijgevolg werd het voor de twee steeds moeilijker om quality time samen door te brengen.

4 De Scientology Kerk speelde een rol

Hoewel veel beroemdheden besloten de Scientology Kerk te verlaten, blijft Tom Cruise tot op de dag van vandaag een gepassioneerde volgeling. Volgens Hindustan Times trok Cruz "de stekker uit de relatie omdat ze voelde dat de Scientology Kerk het derde wiel in hun relatie was. Penélope heeft niets tegen de kerk, maar het was gewoon niet haar ding. Ze bewonderde Toms toewijding eraan, maar het was niet haar ding en het was niet iets waar ze haar leven voor wilde geven."

3 Uiteindelijk besloot Cruz Tom te verlaten

Tussen het luisteren naar nachtelijke telefoontjes naar zijn ex-vrouw en omgaan met de rol van religie in zijn leven, besloot Cruz al snel dat deze relatie niet de bedoeling was en verliet hij Cruise. Ondanks hun verschillen koesterden ze geen wrok jegens elkaar; Hun uiteenvallen was vriendelijk en conflictvrij. "De relatie liep gewoon op zijn einde en ze besloten geen vriendin en vriend meer te zijn", zei een publicist destijds.

2 Na de breuk verhuisde Tom Cruise naar Katie Holmes

Cruise was niet lang eenzaam nadat Cruz het in 2004 met hem uitmaakte. Tegen de tijd dat 2005 ronddraaide, zag hij Katie Holmes al. De twee trouwden en verwelkomden hun dochter Suri in 2006.

Wat betreft Penélope na de breuk, ze hield zich bezig met het maken van films, zoals Sahara in 2005 en Volver in 2006.

1 Tom Cruise en Penélope Cruz bleven vriendelijk na de breuk

Het is meer dan een decennium geleden dat het paar uit elkaar is gegaan. Cruz is nu getrouwd met Javier Bardem en heeft twee kinderen met hem. Er lijkt geen vijandigheid tussen Cruise en Cruz te blijven. In 2015 werden ze gespot samen dineren in Londen, vergezeld door Salma Hayek.

Aanbevolen: