Britney Spears heeft behoorlijk verrassende zwangerschapssymptomen

Inhoudsopgave:

Britney Spears heeft behoorlijk verrassende zwangerschapssymptomen
Britney Spears heeft behoorlijk verrassende zwangerschapssymptomen
Anonim

Zwangerschap is zowel een prachtige als angstige tijd voor aanstaande moeders. Het navigeren door lichamelijke veranderingen en snelle hormoonschommelingen zijn veelvoorkomende problemen, en zelfs de rijken en beroemdheden zijn niet vrijgesteld van deze strijd. Voor Britney Spears, 40, die onlangs haar zwangerschap heeft aangekondigd, heeft ze ook veel te kampen. Naast de risico's die moeders in hun latere jaren met zich meebrengen, worstelt Britney ook met een aantal symptomen die zowel verwacht als zelfs een beetje ongewoon zijn. Britney deelt al twee zonen, Sean en Jayden, met ex-man Kevin Federline. Haar nieuwe baby zal de eerste zijn met haar verloofde (en mogelijk echtgenoot) Sam Asghari.

Over welke symptomen is de zangeres 'Born to Make You Happy' open geweest tijdens deze vroege stadia van haar zwangerschap, en hoe pakt ze het hele proces deze keer aan?

8 Het was een moeilijke weg voor Britney Spears om hier te komen

Zwanger worden van haar langverwachte derde kind was een lange weg voor Britney. Pas onlangs heeft ze haar reproductieve rechten herwonnen, omdat ze werd verhinderd zwanger te worden door de regels van het conservatorium dat haar leven 13 jaar lang beheerste.

7 Britney Spears had tegen haar wil een spira altje

Zoals Britney uitlegde: "Ik heb nu een spira altje in mijn lichaam waardoor ik geen baby kan krijgen en mijn conservatoren zullen me niet naar de dokter laten gaan om het eruit te halen", vertelde ze de rechtbank in juni 2021. “Ik voel me opgesloten. Ik voel me gepest en voel me buitengesloten en alleen.”

“Ik wil kunnen trouwen en een baby krijgen”, voegde ze eraan toe.

6 Maar nu zijn de dingen eindelijk veranderd

Die dingen gebeuren nu voor de 'Toxic'-zangeres! Met al deze worstelingen die de zangeres heeft doorgemaakt, heeft ze duidelijk gemaakt dat ze deze keer haar gezondheid en geluk op de eerste plaats zet.

5 De vorige zwangerschappen van Britney Spears waren moeilijk

Er is gespeculeerd dat de nieuwe zwangerschap van de ster kan worden gecategoriseerd als 'hoog risico' vanwege haar leeftijd en eerdere problemen tijdens de zwangerschap. Met haar twee zonen leed Britney vreselijk aan een perinatale depressie (depressie voor de geboorte), en ze hoopt dat de situatie zich niet meer zal herhalen.

'het is moeilijk, want toen ik zwanger was, had ik een perinatale depressie…' Britney zei op haar Instagram, 'ik moet zeggen dat het absoluut verschrikkelijk is? … vrouwen spraken er toen niet over … sommige mensen vonden het gevaarlijk als een vrouw zo klaagde met een baby in haar … maar nu praten vrouwen er elke dag over … dank je Jezus, we hoeven die pijn niet gereserveerd te houden geheim ? ??? … Deze keer doe ik yoga ?‍♀️ elke dag !!! Veel vreugde en liefde verspreiden? !!!'

Britney's sociale media maken duidelijk dat ze prioriteit geeft aan zelfzorg en ontspanning, tijd doorbrengen op strandvakanties met haar verloofde, goed eten en zich overgeven aan haar hobby's.

4 Britney Spears dacht aanvankelijk dat ze gewoon 'voedselzwanger' was

Britney zal niet de eerste vrouw zijn die de eerste tekenen van zwangerschap voor iets anders aanziet. Britney bekende op haar Instagram en legde uit dat ze aanvankelijk aannam dat ze net was aangekomen en 'voedselzwanger' was:

'Ik verloor zoveel gewicht om op mijn Maui-reis te gaan, alleen om het terug te krijgen ??‍♀️??‍♀️??‍♀️ … Ik dacht "Jeetje … wat is er met mijn maag gebeurd ???" Mijn man zei: "Nee, je bent eten zwanger dom? !!!” Dus ik kreeg een zwangerschapstest … en uhhhh nou … ik krijg een baby ?? … 4 dagen later kreeg ik wat meer eten zwanger ????? Het groeit!!! Als er 2 in zitten … kan ik het gewoon kwijtraken ??????'

3 Britney Spears krijgt veel trek in eten

Britney heeft haar sociale media gevuld met afbeeldingen van heerlijk uitziende pizza's, vergezeld van bijschriften waarin staat dat ze 'HONGERIG!' De ster geeft zich absoluut over aan haar verlangens en geniet ervan te eten wat ze wil.

'werkte zo hard om af te vallen en dat deed ik ook echt… toen ontdekte ik dat er een kleine foetus in groeide en extreem hongerig was', grapte Britney.

2 En nog meer trek in eten

Als Britney zegt dat ze steeds meer trek krijgt in eten en het gevoel heeft dat ze 'verhongert', meent ze het echt! Haar Instagram is bijna overgenomen door foto's van pizza, en ijs lijkt nu ook een van haar favoriete lekkernijen te zijn.

'Ok, koningin van het laten weten van je verlangen naar zwangerschap,' grapte een fan.

Ze heeft ook genoten van verse kokosdrankjes en heerlijke kopjes thee.

1 En genieten van wat anders, hoest, activiteiten

Britney is ook open geweest over een aantal andere symptomen, of liever hunkeren, die ze heeft gehad. Misschien een beetje TMI, zegt Britney dat ze hoopt dat de komende maanden 'de beste seks ooit' zal brengen, eraan toevoegend dat 'seks geweldig is als je zwanger bent'. Oh mijn!

Aanbevolen: