20 Schetsmatige feiten die iedereen over Mary-Kate en Ashley Olsen negeert

Inhoudsopgave:

20 Schetsmatige feiten die iedereen over Mary-Kate en Ashley Olsen negeert
20 Schetsmatige feiten die iedereen over Mary-Kate en Ashley Olsen negeert
Anonim

Mary-Kate en Ashley Olsen zijn zonder twijfel een hoofdbestanddeel van de jaren 90 - je zou liegen als je zou zeggen dat je ze niet om de dag op je televisie hebt bekeken. 20 jaar later snel vooruit, en het duo dumpte ons en viel van de aardbodem. De tweeling heerste over de wereld en was er briljant in, nu kunnen we nauwelijks een glimp opvangen van de mode-iconen. Millennials hebben het zeker moeilijk om met hun mysterie om te gaan.

De meesten van ons dachten dat ze onze beste vrienden waren toen ze opgroeiden, hoewel ze een heel andere levensstijl hadden dan wij. We zagen ze voor onze ogen opgroeien en we waren er zeker van dat we ze als onze broekzak kenden. Nou, om niemand teleur te stellen, maar er zijn nogal wat bizarre geheimen over het duo die nergens op slaan en feiten die om de een of andere vreemde reden verborgen werden gehouden. Ja, we staan op het punt een aantal onbekende feiten op te graven voor jullie die zich afvragen wat hun favoriete tweeling van plan is. We zijn er alleen om je te helpen met de opname waarvan we weten dat je die hebt!

20 Ze houden er niet van om met mensen om te gaan

Er is recent iets beschamends ontstaan, en dat heet ghosting. We beginnen te geloven dat de tweeling de trend is begonnen. Na jarenlang met roem om te gaan, hebben de tweeling, sinds ze hun leven in de schijnwerpers begonnen, permanente veranderingen aangebracht. Zowel Mary-Kate als Ashley kunnen er nu niet tegen om bij ons in de buurt te zijn. Ze vinden dat het een onaangename ervaring voor ze is om in de buurt van mensen te zijn - hoe mooi?

19 Mary-Kate had een vreemde bruiloft

In november 2015 werd Mary-Kate gekoppeld aan miljardair Olivier Sarkozy (voor het geval je de helft van de wereld nog niet kende), maar het huwelijk werd op de DL gehouden. Gewend aan uitbundige bruiloften van beroemdheden, toen het nieuws over Mary-Kate's bruiloft bekend werd, waren we verbluft toen we ontdekten dat de viering volledig privé was. Volgens Page Six werd het vreemd toen een kamer met niet meer dan 50 gasten vol rook stond.

18 MK was de laatste persoon die met Heath Ledger sprak

Voordat Mary-Kate door het gangpad liep (we denken dat dat echt plaatsvond), had ze een romantische relatie met de overleden acteur. Toen Ledger werd gevonden, was het Mary-Kate die zijn masseuse voor het eerst contacteerde. Als je nu je hoofd krabt, gaan we ervan uit dat je niet op de hoogte was van hun relatie. Bijgevolg was MK betrokken bij het intense onderzoek.

17 Ashley had ooit de ziekte van Lyme

In 2015 maakte Ashley een tumultueuze tijd door toen ze te maken kreeg met de ziekte van Lyme. De slopende bacteriële ziekte werd in een zeer laat stadium ontdekt en de teken onder haar huid veroorzaakten ondraaglijke pijn in haar huid en gewrichten.

De delicate ster nam de tijd weg van het "lyme-licht" omdat haar hart en zenuwstelsel ook werden aangetast.

16 Nee, ze zijn niet identiek

Gasp - ze hebben ons onze hele kindertijd en adolescentie voor de gek gehouden! De tweeling, die er tot op de dag van vandaag identiek uitziet, is in feite een twee-eiige tweeling. Ja, we weten dat het altijd onmogelijk was om ze op het scherm van elkaar te onderscheiden.

De producers van de cultklassieker Full House konden enkele verschillen opmerken, en blijkbaar kunnen sommige fanatieke fans van het duo ze ook uit elkaar houden.

15 Ze hebben een zesde zintuig

Wat gebeurt er als een tweeling onafscheidelijk is? In het geval van Mary-Kate en Ashley werd een zesde zintuig ontwikkeld. Daarom hebben de tweeling tot op de dag van vandaag moeite om hun herinneringen te scheiden - hoe vreemd is dat?

Volgens Vogue onthulden de tweeling in een interview dat ze "een gedeelde herinnering hebben". Misschien worden twee echt één.

14 Ze doen niet aan sociale media

De tweeling is allergisch voor zowel sociale media als online winkelen. Ze hebben vastgehouden aan hun wapens sinds ze de beslissing hebben genomen om uit de schijnwerpers te blijven.

Ashley legde uit dat hun gebrek aan aanwezigheid is omdat "[ze] nooit op die manier met [hun] fans zijn verbonden" en "[ze] in die zin behoorlijk beschut zijn gebleven", zoals Cheat Sheet rapporten.

We prijzen ze omdat ze weg kunnen blijven.

13 Ze wilden er altijd al anders uitzien

We hebben nog steeds moeite om het prachtige duo te onderscheiden, zelfs als ze hun uiterlijk veranderen.

Ashley had al besloten haar lokken zwoel diepbruin te verven, en Mary-Kate liet een duidelijke operatie ondergaan. Een gegarandeerde manier om ze uit elkaar te houden? Ashley torent een centimeter boven haar tweelingzus uit.

12 Online winkelen is niet hun ding

Gezien de moderne winkelwereld van vandaag, zijn modemagnaten geen fans van online winkelen. Is dat niet vreemd, aangezien online winkelen betekent dat ze de omgang met mensen kunnen vermijden?

Ashley gaf aan The New York Times toe dat ze nog nooit iets online heeft gekocht, terwijl Mary-Kate wel een keer iets op een online veiling heeft gekocht.

11 Ze weigerden deel uit te maken van Fuller House

Wat onbeleefd! Noch Mary-Kate noch Ashley accepteerden de uitnodiging om te schitteren in de Netflix-revivalserie. De tweeling verscheen jarenlang niet voor de camera, dus we gingen ervan uit dat ze hun voeten weer tussen de deur zouden hebben gezet.

In plaats daarvan legde Ashley uit dat de reden dat ze het aanbod afwezen was dat ze niet meer wilden handelen. Ze voegde eraan toe dat ze zich er ook ongemakkelijk door zouden voelen.

10 Operatie is fout gegaan

Een mislukte operatie is de nachtmerrie van velen die besluiten onder het mes te gaan. Die nachtmerrie werd werkelijkheid voor Ashley, toen ze een facelift kreeg. Dagen nadat de plastische chirurgie was gedaan, begon haar gezicht te zwellen en zwart te worden – niet normaal, toch?

Arme Ashley had een aandoening die bekend staat als necrose en moest onmiddellijk zuurstoftherapie ondergaan.

9 PETA is niet hun bestie

Waarom heeft PETA een hekel aan fashionista's? Omdat hun kledinglijn, The Row, veel producten van echt bont maakt. PETA heeft de nodige maatregelen genomen om hun gedachten op hun blog te delen, maar de tweeling heeft niet gereageerd zoals ze hadden gehoopt.

De tweelingstijliconen hebben een voorliefde voor bont, en daarom vindt PETA ze vervelend.

8 Mary-Kate ging om met haar eigen demonen

Een kindsterretje zijn heeft zijn nadelen, wat waarschijnlijk een reden is waarom Mary-Kate later in haar leven tegen de muur stoot. Mary-Kate was geen onbekende in de schijnwerpers en in latere jaren leidde het tot verslaving.

Van de twee was Mary-Kate de helft van het tweelingduo dat dieper in het donkere gat viel dat bekend staat als middelenverslaving.

7 Mary-Kate is een stiefmoeder…

Mary-Kate's beau, Olivier Sarkozy, heeft twee kinderen uit zijn vorige huwelijk. Ja, de miljardairbankier is oud genoeg om haar vader te zijn. Nou, toen ze op de stippellijn tekende, stemde ze in met de taken van haar stiefmoeder.

Naast het feit dat we jaloers zijn, hebben Julien en Margot vreemd genoeg een stiefmoeder die maar iets ouder is dan zij; MK is 32 en de kinderen zijn tieners.

6 De meeste van hun films waren niet geweldig

Ja, het duo heeft ongetwijfeld veel ruzie gehad, maar het meeste kwam van direct-to-video-films. Geen van de films was geweldig en ze volgden allemaal een statische verhaallijn, maar het weerhield de wereld er niet van om hun films te bekijken en te verzamelen. Al die slechte recensies die zijn geschreven waren een complete verspilling van tijd.

5 Gecrediteerd als één persoon

Waarom hebben hun ouders dit laten gebeuren? Is dat niet helemaal uitzinnig? De schattige Michelle Tanner werd gespeeld door beide zussen, maar vreemd genoeg werd de tweeling, die hun eigen individuen zijn, gecrediteerd als 'Mary-Kate Ashley Olsen'. Is dit wat er gebeurt als twee één worden?

4 Mary-Kate houdt een beetje te veel van haar lichaam

Hoewel Mary-Kate fit en totaal bodygoals is sinds ze dagelijks hardloopt, is ze meer dan de meesten dol op haar lichaam.

Mary-Kate heeft openlijk toegegeven dat ze het heerlijk vindt om rond te rennen in de buffel – of in haar verjaardagskostuum. Het enige dat op haar lichaam schaaft, zijn haar geliefde sieraden.

3 De producten die ze hebben ontworpen zijn vreemd

Hoewel ze begonnen met mode toen ze nog maar kinderen waren, zijn de tweeling nu succesvolle modeontwerpers. Hun eigenaardige smaak heeft hen er echter toe gebracht een aantal rare "high fashion"-producten te maken, zoals een rugzak bedekt met voorgeschreven pillen. We vragen ons af wie de kopers waren.

2 Er werd een tentoonstelling aan hen opgedragen

De tweeling heeft hun leven meer dan tien jaar rustig gehouden, maar twee komieken besloten een heel museum te wijden aan de 'verborgen' publieke figuren.

Volgens Factinate waren de curatoren zo gefascineerd door hoe de tweeling de schijnwerpers wist te ontsnappen, dat ze een tentoonstelling in NYC oprichtten om hen daarvoor te prijzen.

1 Ze zijn niet zo aardig voor hun werknemers

Gezien hun bekendheid, zouden we denken dat hun werknemers absoluut geen problemen zouden hebben. Ondanks hun gebrek aan aanwezigheid in Hollywood, als de A-listers iets verkeerd doen, zal het in de roddelbladen staan. Nou, daar hebben ze zeker niet aan gedacht toen ze besloten hun werknemers niet dienovereenkomstig te belonen. Volgens Page Six kregen ze een class action-rechtszaak.

Aanbevolen: