15 Vergeten feiten over de eerdere rollen van Brad Pitt

Inhoudsopgave:

15 Vergeten feiten over de eerdere rollen van Brad Pitt
15 Vergeten feiten over de eerdere rollen van Brad Pitt
Anonim

Brad Pitt is tegenwoordig een van de grootste en meest herkenbare sterren van Hollywood. Zijn onstuimige uiterlijk bezorgde hem rollen in soapseries om zijn carrière te beginnen, maar mensen realiseerden zich al snel dat zijn knapheid slechts een van de geweldige dingen was die hij voor zichzelf had. Pitt speelde in de afgelopen decennia in veel verschillende films die pronken met zijn veelzijdige acteertalent en heeft keer op keer laten zien dat hij het verdient om bekend te staan als een van de grootste acteurs in de geschiedenis van de cinema.

Brad Pitt acteert al sinds 1987, en hoewel hij op 56-jarige leeftijd nog steeds geweldige films uitbrengt, bevat een aantal van zijn eerdere werk een paar ongelooflijke rollen in enkele klassieke films. Dit betekent niet dat een jonge Brad Pitt niet in een aantal niet-substantiële films speelde, maar er zijn een groot aantal interessante feiten over zowel zijn klassieke als niet-zo-klassieke vroege films.

Hier zijn 15 vergeten feiten over de eerdere rollen van Brad Pitt!

15 Hij werd beschuldigd van het verstoren van de vrede op de set van de Cutting Class omdat hij zichzelf blootstelde aan voorbijrijdende auto's

Brad Pitt was eigenlijk zo verveeld op de set van Cutting Class, dat hij voorbijgaande auto's begon te "maan" van de Pacific Coast Highway in Malibu. De politie arriveerde ter plaatse en sloeg Brad zelfs met een aanklacht wegens onfatsoenlijke blootstelling. Pitt's advocaat heeft de aanklacht teruggebracht tot het verstoren van de vrede.

14 Hij haalde net George Clooney uit voor zijn rol in Thelma and Louise

Thelma en Louise was de doorbraakrol van Brad Pitt in de filmindustrie. Brad kreeg echter bijna niet de rol van de liftende J. D., omdat George Clooney in plaats daarvan sterk werd overwogen voor de rol. Clooney heeft zelfs gezegd dat hij vindt dat Pitt het geweldig heeft gedaan in de film en dat de rol in dit geval naar de juiste acteur is gegaan.

13 Hij werd gekozen uit 400 kandidaten om te schitteren in Dark Side Of The Sun

Bozidar 'Bota' Nikolić heeft een zeer succesvolle carrière in de filmindustrie gehad. Hij regisseerde Dark Side of the Sun en moet iets gezien hebben in een jonge Brad Pitt, want hij koos hem uit 400 andere kandidaten om in de film te schitteren. Nikolić wist dat Brad geschikt was voor de baan, maar hij had de carrière die de jonge acteur te wachten stond niet kunnen voorzien.

12 Hij weigerde aan Se7en te werken als het oorspronkelijke einde werd veranderd

De misdaadthriller Se7en waarin Brad Pitt de rol van detective David Mills op zich nam, was een hit voor filmliefhebbers. Meteen maakte Pitt bekend dat hij alleen door zou gaan met de film als het oorspronkelijke einde niet werd gewijzigd. Ga naar de film als je dat nog niet gedaan hebt, want Brad had gelijk over dat krankzinnige einde te houden.

11 Hij kreeg slechts $6.000 betaald voor zijn werk in Thelma en Louise

Thelma en Louise hebben zoveel gedaan om de ongelooflijke carrière van Brad Pitt te helpen beginnen. Voor zijn rol in de film werd Pitt betaald voor een bedrag van slechts $ 6.000. De film betaalde Pitt uiteindelijk meer dan hij zich had kunnen voorstellen, vanwege de toekomstige kansen die het leidde.

10 Hij werd verbannen uit China nadat hij in zeven jaar in Tibet had gespeeld

Seven Years in Tibet volgt Brad Pitts karakter van Heinrich Harrer, de beroemde Oostenrijkse bergbeklimmer van 1944 tot 1951. Gedurende die tijd bevat de film Heinrichs ervaringen met de 14e Dalai Lama en de Chinese invasie van Tibet. Pitt werd verbannen uit China vanwege zijn rol in de film, die uiteindelijk in 2014 werd opgeheven.

9 Hij wees een rol in Apollo 13 af om aan Se7en te werken

Apollo 13 was een veelgeprezen ruimtedrama dat in 1996 zelfs een paar Oscars won. Brad Pitt kreeg eigenlijk een rol in de film aangeboden, maar hij wees ze af om aan Se7en te werken. Pitt zou geweldig zijn geweest in Apollo 13, maar hij heeft er geen spijt van sinds zijn rol in Se7en een hoofdbestanddeel van zijn carrière werd.

8 Zijn eerste acteerbaan was als figurant in de film Hunk

Een carrière moet ergens beginnen, en dat ergens voor Brad Pitt was een figurant in de film Hunk. Pitt is op de achtergrond te zien tijdens een scène op het strand, genietend van een drankje met een mooi uitziende vrouw. Pitt zou later datzelfde jaar in 1987 nog een paar substantiële onderdelen krijgen.

7 Hij woonde in hetzelfde huis met Julia Ormond tijdens het opnemen van Legends Of The Fall

Brad Pitt speelde samen met Julia Ormond in de film Legends of the Fall. De twee raken verwikkeld in een relatie op het scherm, wat eigenlijk ook buiten het scherm gebeurde. De twee woonden tijdens het filmen onder hetzelfde dak en in een interview zei Pitt: "het droeg bij aan de seksuele spanning, daar laat ik het bij."

6 Hij gaf toe dat hij ellendig was tijdens het filmen van een interview met de vampier, dankzij zijn contacten en make-up

Interview met de Vampier liet ons fans Brad Pitt zien als een bloedzuigende vampier, en hoewel het er op het grote scherm best cool uitzag, had Pitt een behoorlijk ellendige tijd om de film te filmen vanwege de oogcontacten en de make-up die elke dag moest worden aangebracht.

5 Geena Davis bleef haar regels verknoeien terwijl ze auditie deed met Pitt vanwege zijn aantrekkelijkheid

Geena Davis, die Thelma speelde in Thelma and Louise, had inspraak in wie er in de omringende rollen van de film zou worden gecast. Ze speelde een grote rol in Pitt die de rol van J. D. kreeg, en gaf zelfs toe dat ze tijdens zijn auditie haar teksten met hem verprutste vanwege zijn geweldige uiterlijk.

4 Hij ging naar een tandarts om zijn tand te laten chippen voor een onderdeel in Californië

Brad Pitt zou in een paar films de afgestoken tand zien eruitzien, maar zijn eerste ervaring ermee was voor zijn rol in Kalifornia. Pitt moest een tandarts zijn linkervoortand laten chippen om te passen bij zijn karakter van Early Grayce, de belangrijkste antagonist van de film.

3 Oorspronkelijk werd hij verondersteld de hoofdrol te spelen in Cool World naast Drew Barrymore

Cool World wordt vaak beschouwd als een van de slechtste films waarin Brad Pitt ooit heeft gespeeld. Hij is niet de hoofdrolspeler in de film, maar dat was oorspronkelijk het plan. Pitt zou het personage van Jack spelen naast Drew Barrymore, die Holli zou zijn geweest in plaats van Kim Basinger.

2 Hij bracht weken door met het bestuderen van psychiatrische afdelingen om zich voor te bereiden op zijn rol in 12 apen

12 Monkeys was een heel interessante sciencefictionfilm die in 1995 werd uitgebracht. Brad Pitt speelde de rol van Jeffrey Goines in de film. Goines is een psychiatrische patiënt en om zich op de rol voor te bereiden, heeft Brad wekenlang bestudeerd hoe mensen op psychiatrische afdelingen handelden om ervoor te zorgen dat zijn karakter echt aanvoelde, wat hij zeker wist te realiseren.

1 Zijn allereerste sprekende rol was in de soapserie, een andere wereld

Hoewel we Brad Pitt eerder op het scherm hebben gezien, was de eerste keer dat we hem hoorden spreken voor zijn rol in de televisieserie Another World. Hij speelde in twee afleveringen het personage van Chris, maar de dingen waren net begonnen voor een toen 24-jarige Pitt.

Aanbevolen: