Hebben de eerdere relaties van Brad Pitt zijn nettowaarde verhoogd?

Inhoudsopgave:

Hebben de eerdere relaties van Brad Pitt zijn nettowaarde verhoogd?
Hebben de eerdere relaties van Brad Pitt zijn nettowaarde verhoogd?
Anonim

Brad Pitt is een A-lijst acteur die heeft gedate met enkele van de meest succesvolle vrouwen in Hollywood. In het verleden was hij beroemd met Gwyneth P altrow voordat hij jaren later trouwde met Friends-ster Jennifer Aniston.

Meer recentelijk was Pitt ook getrouwd met Oscarwinnares Angelina Jolie, met wie hij nu zes kinderen deelt. En hoewel zijn relaties nooit helemaal goed kwamen, heeft de acteur altijd zijn illustere carrière gehad om op terug te vallen.

Sinds zijn doorbraakrol in Thelma and Louise bleven de hits van Pitt maar komen. En zelfs met zoveel nieuwe acteurs die binnenkomen en aandacht trekken, blijft Pitt een prominente aanwezigheid in Hollywood, waardoor zijn vermogen naar schatting $ 300 miljoen stijgt.

Het is duidelijk dat dit een acteur is die weet hoe hij succes kan behalen. Toch denken sommigen dat Pitt dat voor een deel te danken heeft aan zijn beroemde eerdere relaties.

Brad Pitt lanceerde zijn productiebedrijf met een ex-vrouw

Vandaag de dag kennen velen Pitt als de man achter het zeer succesvolle productiebedrijf Plan B Entertainment. De acteur lanceerde het bedrijf in 2001 in samenwerking met zijn toenmalige echtgenote Jennifer Aniston. In de loop der jaren heeft het bedrijf diverse films uitgebracht, waaronder Troy, Kick-Ass, Okja, de met een Oscar bekroonde film Moonlight.

Sinds de splitsing van het paar is Pitt eigenaar gebleven van Plan B. Wat Aniston betreft, richtte ze later haar eigen productiebedrijf op.

Plan B heeft in de loop der jaren verschillende lucratieve deals gesloten. Het heeft zelfs partnerschappen gehad met streaminggiganten zoals Netflix en Amazon Studios. Het bedrijf van Pitt tekende in 2020 ook een filmdeal met Warner Bros.

Geruchten over een affaire hebben 'Mr. En mevrouw Smith' aan de kassa

Pitt heeft in de loop der jaren zeker zijn deel van spraakmakende romances gehad. En zoals fans zich misschien herinneren, was er ook veel publiciteit over zijn scheidingen, vooral zijn scheiding van ex-vrouw Aniston.

Voor hun scheiding werden de twee beschouwd als het gouden koppel van Hollywood. Niemand dacht dat er problemen waren in het huwelijk totdat Pitt met Angelina Jolie werkte aan meneer en mevrouw Smith.

Zodra de wereld er in januari 2005 achter kwam dat Pitt en Aniston niet meer samen waren, deden de geruchten de ronde dat de acteur een affaire had met zijn toen nieuwe co-ster.

Ondanks dat beide sterren de geruchten ontkenden, kon iedereen niet stoppen met praten over Pitt en Jolie. En toen Mr. and Mrs. Smith later dat jaar eindelijk werd uitgebracht, haalde de film meer dan $ 480 miljoen op aan de kassa, tegen een geschat productiebudget van $ 110 miljoen.

Brad Pitt's laatste huwelijk verhoogde ook zijn profiel in Hollywood enorm

Pitt was misschien al lang een gevestigde acteur voordat hij betrokken raakte bij Jolie, maar hun relatie heeft de acteur zeker veel meer in de schijnwerpers gezet.

In feite speelde de acteur in de jaren die volgden in verschillende hitfilms. Deze omvatten The Curious Case of Benjamin Button, Inglourious Basterds, World War Z, Fury en 12 Years a Slave (waarvan hij er enkele ook produceerde).

Pitt was inderdaad constant aanwezig op het grote scherm en fans klaagden niet. Rond deze tijd hield de acteur zich ook bezig met werk achter de schermen. Gedurende deze tijd was hij uitvoerend producent van films als The Time Traveler's Wife en Eat Pray Love.

Brad Pitt begon een succesvolle wijnonderneming terwijl hij nog bij Angelina Jolie was

De relatie tussen Jolie en Pitt leek voor het grootste deel bijna op een sprookje. Tijdens hun tijd samen werden ze vaak afgebeeld terwijl ze genoten van de tijd met hun kinderen. Fans waren absoluut opgewonden toen het paar uiteindelijk besloot om in het huwelijksbootje te stappen in hun eigen Chateau Miraval in Frankrijk.

Zoals velen zouden weten, was Chateau Miraval niet alleen een vakantiebestemming voor het kroost van Pitt en Jolie. Integendeel, de aankoop van de plaats bood het paar ook de mogelijkheid om in de wijnhandel te stappen.

Samen lanceerden ze Nouvel LLC en in een mum van tijd werd het voormalige stel bekend om hun Cótes de Provence Rosé. Na hun scheiding bleven Pitt en Jolie ook een tijdje wijnzakenpartners.

Slechts een paar maanden geleden werd echter onthuld dat de actrice haar belang in het bedrijf al had verkocht aan wijnbedrijf Tenute del Mondo.

“We hebben de uitzonderlijke wijnen en het merk van Miraval al lang bewonderd. We zijn echt vereerd om ons steentje bij te dragen om de integriteit en toewijding hoog te houden, evenals de tijd en passie te investeren, die zowel in het Chateau als het Miraval-merk tot uiting komen', zei Damian McKinney, de wereldwijde CEO van het bedrijf, in een persverklaring.

“Aan de andere kant heeft Pitt zijn belang in het bedrijf behouden, waar Tenute del Mondo niet blijer mee kon zijn. "We zijn verheugd om naast Brad Pitt een positie te hebben als curatoren van hun buitengewone jaargangen," zei McKinney. Het bedrijf wordt nu naar verluidt gewaardeerd op $ 160 miljoen.

Hoewel zijn recente scheiding hem misschien wat heeft gekost, heeft Brad nog steeds genoeg lucratieve ondernemingen om op terug te vallen, en zijn relaties hebben hem geholpen te komen waar hij nu is.

Aanbevolen: