20 zeldzame foto's van de cast van vrienden

Inhoudsopgave:

20 zeldzame foto's van de cast van vrienden
20 zeldzame foto's van de cast van vrienden
Anonim

De internationaal bekende sitcom Friends bestaat uit hoofdrolspelers Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry, David Schwimmer en Matt LeBlanc. Hoewel het 25 jaar geleden is sinds de premièredatum, heeft Friends nog steeds een cult-achtige aanhang, waarbij mensen van elke generatie de groep vinden en verliefd worden. Het langdurige succes is waarschijnlijk te danken aan streamingdiensten die de show direct beschikbaar maken om te bekijken.

Misschien zijn mensen ook zo geïnteresseerd in de show omdat deze plaatsvond in de jaren '90, een tijd waar vaak met nostalgie op wordt teruggekeken. En net als de tijdlijn van de show, werd deze gedurende de jaren '90 gefilmd, in een periode waarin sociale media nog niet eens een gedachte was. Dit betekende dat kijkers de cast alleen in de show of in de openbare media zagen.

Blijf lezen voor 20 zeldzame foto's van de cast van Friends.

20 Mathew Perry knuffelt een omslag van een tijdschrift

Op deze foto poseert Matthew Perry met een exemplaar van Entertainment Weekly's januari 1995-nummer, waar hij en zijn vrienden-collega's op de omslag staan. Gezien het feit dat de show in 1994 in première ging, was dit slechts het begin van hun opkomst naar elite-niveau.

19 Jennifer Aniston en Lisa Kudrow Mid-Dinner Snapshot

Om ervoor te zorgen dat de cast zo dicht bij elkaar blijft als ze zijn (25 jaar tellen), moeten er zoveel ongedocumenteerde momenten van binding zijn geweest. Gelukkig hebben we wel wat kiekjes, zoals deze van Jennifer Aniston en Lisa Kudrow tijdens het eten.

18 Onofficiële Cast Class-foto

Er drijven tal van groepsfoto's van de cast rond op internet, maar deze doet erg denken aan een foto van een schoolklas. En in sommige opzichten lijkt de set van een televisieprogramma erg op een klaslokaal op school: soms werk je en soms speel je!

17 Matthew Perry en Matt LeBlanc gekleed in hockeyuitrusting

Ondanks het feit dat slechts één van de twee mensen op deze foto Canadees erfgoed heeft, wordt het niet Canadeser dan dit. Gezien het feit dat Matthew Perry is opgegroeid in Ottawa, Ontario, weten we zeker dat hij Matt LeBlanc het een en ander over hockey heeft geleerd.

16 Courteney Cox die het vriendenscript leest

Niemand had kunnen weten hoe weinig of lang Friends zou rennen, maar we weten zeker dat de acteurs veel uit hun hoofd moesten leren als het ging om het leren van hun tekst voor de opnames van de show, zelfs als dat betekende dat ze moesten knijpen in een snelle propsessie vooraf.

15 De meisjes spelen met baby Emma

Het is geen geheim dat Emma Geller-Green het schattigste meisje was dat ooit in Friends te zien was, en klaarblijkelijk dachten Courteney Cox, Jenifer Aniston en Lisa Kudrow hetzelfde. Wat is er beter dan een schattige baby knuffelen tussen de takes door? We gaan raden, niet veel.

14 Cast Pottery Painting Session

Er gaat niets boven cast bonding samen tijdens het schilderen van wat aardewerk! Hoewel dit een geplande fotoshoot lijkt te zijn, lijken hun uitdrukkingen behoorlijk oprecht. Kijk maar naar de glimlach van David Schwimmer en Matthew Perry, of hoe Courteney Cox en Matt LeBlanc op het scheermes gericht zijn. Sommige mensen nemen hun aardewerk gewoon serieus!

13 Courteney Cox en David Schwimmer spelen pool

Fans of Friends houden van de komische maar toch herkenbare broer-zusband die Ross en Monica Geller delen. Natuurlijk zijn we er zeker van dat Courteney Cox en David Schwimmer een vergelijkbare relatie hebben ontwikkeld, na tien jaar broers en zussen te hebben gespeeld. Het lijkt alsof ze het goed met elkaar kunnen vinden… Of moeten we zeggen, Schwimmingly!

12 Lisa, Jennifer en Matthew aan het rommelen

Er werd altijd veel buiten het scherm gelachen op de set van Friends, maar we durven te wedden dat er in de begindagen van de show veel geklets en goede tijden werden gedeeld tussen de cast. Wat zou je anders verwachten van een hilarische groep 20-jarigen?

11 Courteney Cox knuffelt Matthew Perry bij de rug

Het is niet meer dan normaal dat Courteney Cox en Matthew Perry, die respectievelijk Monica Geller en Chandler Bing speelden, een speciale band hadden aangezien ze een koppel op het scherm speelden. Chandler en Monica zijn misschien samengekomen in de finale van seizoen vier, maar we vinden het jammer dat Cox en Perry dat nooit hebben gedaan!

10 Jennifer Aniston en David Schwimmer poseren voor een foto

Jennifer Aniston's personage Rachel Green en David Schwimmer's Ross Geller konden niet altijd met elkaar opschieten in de show, en waren absoluut de meest complexe relatie op Friends. Gelukkig leek de relatie tussen Aniston en Schwimmer niet op het scherm van hun personages. Ze konden het prima met elkaar vinden! Geen pauzes nodig.

9 Young Matt LeBlanc

Het altijd hongerige, uber-Italiaanse personage van Joey Tribbiani zal altijd een speciaal plekje in de harten van Friends-fans innemen. Net als Joey wist de knappe Matt LeBlanc de ogen en aandacht van fans te trekken toen de eerste aflevering in september 1994 in première ging.

8 Matt LeBlanc en Matthew Perry knuffelen Lisa Kudrow

Lisa Kudrow's personage Phoebe Buffay werd vaak geïdentificeerd als de excentrieke van de groep, en deed af en toe haar eigen ding buiten de groep. In tegenstelling tot haar personage staat Kudrow centraal op deze foto en grijnst van oor tot oor terwijl ze kussen ontvangt van Matt LeBlanc en Matthew Perry.

7 Jen, Courteney en Lisa maken een wandeling

De vriendschap op het scherm tussen alle Friends-personages was speciaal, maar de echte meidenbende bestaande uit Jennifer Aniston, Courteney Cox en Lisa Kudrow is zoveel cooler. Nog beter? 25 jaar later, en deze dames zijn dichterbij dan ooit!

6 Vrienden cast vlucht

Zoals we allemaal weten, werd de cast van Friends al snel enkele van de beroemdste acteurs en actrices ter wereld. En niets zegt internationale faam zo goed als het moment dat je met een privéjet gaat reizen. Laten we zeggen dat je geen pluche banken en fauteuils vindt in commerciële vliegtuigen.

5 Courteney Cox en Lisa Kudrow in trouwjurken

Monica Geller is misschien maar één keer getrouwd, maar ze heeft een trouwjurk gedragen op een andere dag dan die van haar bruiloft. Deze foto achter de schermen van de 20th aflevering van seizoen vier, toont Courteney Cox en Lisa Kudrow in de kostuums van hun personage nadat ze trouwjurken hebben geprobeerd.

4 Young Courteney Cox

Jennifer Aniston werd vaak gezien als de bom van de Friends-cast, maar we zouden niet zo snel de jonge Courteney Cox in al haar jaren 90 glorie over het hoofd zien: de piekerige pony, de donkere nude-lippenstift, de uitgedunde wenkbrauwen en toch verbluffend.

3 Matthew Perry en Courteney Cox knuffelen

Als deze foto ons niet doet wensen dat Courteney Cox en Matthew Perry in het echt samen waren, dan weten we het ook niet meer! Helaas waren er geen sporen van een showmance tussen deze twee. Ondanks hoe hard we zoeken, is de enige liefde tussen het paar de platonische soort.

2 Vrienden werpen in een auto-rommelwerf

Er zijn allerlei soorten promotiefoto's van de Friends-cast op internet, maar deze die nonchalant op een autokerkhof poseert, is er zeker een die we nog nooit eerder hebben gezien. Hoewel het beeld niets te maken heeft met de show of het uitgangspunt, is het wel een beetje eigenzinnig zoals zij!

1 Voorbereiding op flashback-aflevering

Je weet dat het een goede aflevering wordt als Rachel haar originele neus heeft, en op dezelfde manier als het haar van Chandler veel te groot is. Afgaande op het volume van Jennifer Aniston's haar en vergrote neus, maakten ze zich op voor een throwback-aflevering.

Aanbevolen: