20 zeldzame foto's van de cast van Big Bang Theory Before Fame

Inhoudsopgave:

20 zeldzame foto's van de cast van Big Bang Theory Before Fame
20 zeldzame foto's van de cast van Big Bang Theory Before Fame
Anonim

Als een beroemdheid beroemd wordt, zijn er overal foto's van hen. Volgens de BBC kan een paparazzi maar liefst 20 tot 70 procent van de roy alty's verdienen die een geweldige foto verdient, en exclusieve foto's kunnen maar liefst zes cijfers verdienen en wanneer een fotog een foto van een beroemdheid maakt als een gemiddelde persoon, ze kunnen verwachten 5-15K te verdienen voor één momentopname alleen.

Mensen die al vroeg bekendheid verwerven, worden in de schijnwerpers gezet voordat ze klaar zijn met school, terwijl anderen een leven van anonimiteit genieten. De cast van Big Bang Theory zijn enkele van de beroemdste gezichten ter wereld en komen al meer dan 10 jaar de huiskamers van mensen binnen. Hoewel sommigen van hen als kind- of jongvolwassen acteurs hadden gewerkt voordat hun Big Bang-personages zelfs maar werden bedacht, had niemand de bekendheid die ze vandaag hebben. Hier zijn 20 zeldzame foto's van de cast van Big Bang, voor het supersterrendom.

20 Jonge Cowboy Parsons

Afbeelding
Afbeelding

Soms laten schrijvers hoofdrolspelers een deel van hun eigen leven op zich nemen als dat van het personage dat ze spelen. Zowel Jim Parsons als Sheldon Cooper zijn geboren en opgegroeid in Texas, vandaar de oversized hoed op deze babyfoto. In tegenstelling tot Sheldon was Jim een gewone jongen en een beetje een drama-nerd, wat te verwachten is aangezien hij de acteermicrobe al vroeg ontwikkelde.

19 Bloeiende Mayim

Afbeelding
Afbeelding

Mayim Bialik werd opgevoed als een hervormingsjood en is geboren en getogen in Californië. De celeb begon met acteren in haar tienerjaren, op slechts 13 toen ze speelde in een horrorfilm genaamd Pumpkinhead. In de tijd sinds de ster succes heeft gehad in het nastreven van zowel academici als acteren, heeft ze een doctoraat in neurowetenschappen behaald en een pluim voor haar rollen als Blossom en Amy Farrah Fowler in Big Bang Theory.

18 Het gemaakt voor tv-moment

Afbeelding
Afbeelding

Kaley Cuoco zag er een beetje anders uit in deze Lifetime Network-film uit 2007. Voor deze rol speelt Kaley Alyson, een competitieve tieneratleet die een blessure oploopt en haar studiebeurs verliest. Omdat het een Lifetime-film is, verandert ze haar citroenen in limonade wanneer ze haar imago verandert om mee te doen aan een wedstrijd voor het maken van documentaires, in een film die de realiteit van size shaming benadrukt.

17 Baby Helberg

Afbeelding
Afbeelding

Deze foto is van een jonge Simon Helberg die de beroemde acteur Herve Villechaize ontmoet. De ster werd geboren in een industriefamilie met een moeder die als casting director werkte, en zijn vader was een acteur. Ook al had hij deze wortels, zijn jeugdpassie was niet acteren, het was karate. Pas toen hij zijn tienerjaren bereikte, ontdekte de ster zijn liefde voor acteren.

16 Kid Kunal

Afbeelding
Afbeelding

In tegenstelling tot Raj is Kunal Nayyar niet geboren in India, hij komt uit Londen, Engeland, maar zijn ouders komen uit New Delhi, India. Dit betekende dat hij een groot deel van zijn leven bij familie in India doorbracht. Toen Nayyar in 1999 naar de VS verhuisde, was dat niet om te acteren, maar om een universitaire graad in financiën te behalen.

15 Kleine Kripke

Afbeelding
Afbeelding

John Ross Bowie, die we kennen als Barry Kripke, werd geboren in 1971 en groeide op in New York City. Hij is een van de oudere leden van de Big Bang-cast. Hij behaalde zijn diploma aan het Ithaca College en besloot uiteindelijk eind 1999 een acteercarrière na te streven. Naast Big Bang Theory kun je genieten van zijn recente werk in de serie Speechless.

14 Sussman beginnen

Afbeelding
Afbeelding

Kevin Sussman acteert al heel lang. Je kent hem misschien uit de serie Ugly Betty. Nog een New Yorker-lid van de cast, fans zullen hem misschien opmerken wanneer ze een aantal favoriete films opnieuw bekijken, zoals Almost Famous, Burn After Reading, en in kleine delen in hitshows zoals The Sopranos. Kevin was halverwege de twintig voordat hij begon met acteren.

13 Kunal Nayyar's NCIS Start

Afbeelding
Afbeelding

Het is jammer dat veel acteurs hun start krijgen in rollen die stereotypen in stand houden. Dit is het geval voor deze rol (en foto) van Kunal Nayyar voor een rol op NCIS. In een aflevering genaamd 'Suspicion' in seizoen vier, aflevering 12 als je het wilt opzoeken, speelde Kunal een slechterik. De acteur moest zelfs een podiumstoot in het gezicht van Gibbs doorstaan voor de rol.

12 True Blood Bernadette

Afbeelding
Afbeelding

We vergeten soms hoe knap Melissa Rauch (die Bernadette speelt) is. Ik bedoel, ze is een acteur, en hoewel ze haar opjagen voor de show, verschijnt de acteur al bijna 15 jaar regelmatig in film en televisie. Je herinnert je misschien dat Rauch het personage Summer speelde voor een boog van zes afleveringen in de hitshow True Blood.

11 Jim Parsons In Garden State

Afbeelding
Afbeelding

Zelfs als hij geen Sheldon Cooper speelde, speelde Jim Parsons vaak een vreemde eend in de bijt. Fans van de Zach Braff-hitfilm Garden State herinneren zich Parsons misschien van zijn rol als de medewerker van de Medieval Times die uiteindelijk (ahem) uitgaat met de moeder van Braff's beste vriend. Het is onhandig en een verdomd geweldige rol.

10 Mayim & The Full House?

Afbeelding
Afbeelding

Omdat Mayim zo bekwaam is op academisch gebied, vergeten mensen vaak dat de ster een grote hit was in de jaren negentig. Omdat ze zo was, was ze op meer shows dan Blossom en kreeg ze rollen in Murphy Brown, MacGyver, Empty Nest en The Wonder Years. Het is geen wonder dat ze John Stamos kent, want ook fans van Blossom waren dol op Full House !

9 'Old School' Simon Helberg

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel Simon Helberg niet veel regels heeft als hij een medestudent speelt in de film Old School, kun je hem de hele film zien. De manier waarop hij reageert op de beroemde hoofdrolspelers van Will Farrell en Luke Wilson heeft mogelijk de basis gelegd voor hem om aangenomen te worden om Howard te portretteren.

8 The Big Bangs On Kid Kaley Cuoco

Afbeelding
Afbeelding

Kleine jongen Kaley begon zich jong te gedragen en speelde in commercials toen ze nog maar vijf jaar oud was. De schattige blondine verkocht Oscar Mayer Hot Dogs en Barbies. Haar eerste filmrol was een voor tv gemaakte film met in de hoofdrollen Donald Sutherland en Felicity Huffman. Ze was schattig en is herkenbaar op deze foto, vooral als je weet naar wie je kijkt.

7 Kleine jongen Melissa Rauch

Afbeelding
Afbeelding

Melissa Rauch was een schattig kind dat opgroeide tot een prachtige volwassene. De spitfire-ster is slechts 1,80 meter lang, maar heeft een enorme tv-aanwezigheid tegenover al haar co-sterren. Naast acteur schrijft Melissa ook samen met haar man. Haar one-woman-show genaamd 'The Mis-education of Jenna Bush' ging over de dochter van de voormalige president, gaf haar lovende kritieken en verkocht het publiek op het New York Fringe Festival.

6 Dubbele oerknal

Afbeelding
Afbeelding

Een kindacteur zijn is niet alles wat het is, zelfs als je omgaat met andere kindacteurs zoals Neil Patrick Harris. Johnny Galecki stopte bijna met acteren nadat hij vrij had genomen. De ster zei: Ik nam zes maanden of een jaar vrij om gewoon een roadtrip te maken en zo, niet beseffend dat je het snel koud krijgt in deze business. Na die vrije tijd kwam ik terug en kreeg ik niet de kansen waarvan ik dacht dat ze nog op me zouden wachten.”

5 Kaley The Teen Years

Afbeelding
Afbeelding

Veel mensen zouden niet raden dat Kaley Cuoco als tiener niet populair was, maar haar acteren veroorzaakte problemen, dus kreeg ze thuisonderwijs. Kaley zei: "Ik zou niet zeggen dat ik werd gepest, maar ik was absoluut een buitenbeentje. Het waren meer de kinderen die dachten dat ik cool was. Ik begon met thuisonderwijs in de vijfde klas en ik was veel gelukkiger." Hoewel de jonge ster haar eigen bal miste, ging ze samen met collega-acteur Ashley Tisdale en beleefde ze een overgangsritueel voor tieners, maar het bevestigde haar keuzes. Cuoco zei: "Het was tijdens mijn eerste jaar op 8 Simple Rules en ik droeg iets dat duidelijk was om ingetogen te zijn, maar deze vreselijk gemene meisjes zeiden: 'Oh, denk je dat je naar de Academy Awards gaat in je stijlvolle zwarte jurk?' Eerlijk gezegd maakte het me gewoon blij te weten dat ik niet op die school zat."

4 Een jonge Bette Midler spelen

Afbeelding
Afbeelding

Mayim Bialik slaagde erin een jongere versie van zingend icoon Bette Midler (CC Bloom) te spelen in de hitfilm Beaches. Bialik ging onlangs het internet op om de 30th verjaardag van de film te vieren en zei: "Stranden" is zo speciaal voor zoveel mensen en is ook voor mij, maar in een andere manier. Het was deze film die mijn leven veranderde en me ertoe bracht aan sitcoms te werken, die de loop van mijn carrière en leven bepaalden."

3 Vroege dagen als kind Acteur

Afbeelding
Afbeelding

De meeste mensen herinneren zich Johnny Galecki als een jonge David Healy in de hitshow Roseanne, waar hij onlangs zijn rol in The Conners heeft heroverd. De acteur kreeg zijn eerste acteerrol toen hij een paar jaar ouder was, en sommigen herinneren hem misschien van National Lampoon's Christmas Vacation, waar hij een van de Griswold-kinderen speelde tegenover Juliette Lewis.

2 8 eenvoudige regels voor je eerste sitcom

Afbeelding
Afbeelding

Kaley Cuoco kreeg haar start in sitcoms waarin ze de dochter van John Ritter en Katey Segal speelde in de ABC-show 8 Simple Rules For Dating My Teenage Daughter. Toen John Ritter in seizoen twee plotseling overleed vanwege hartproblemen, had dat een grote impact op de ster, die dol was op haar voormalige tv-vaderfiguur. Op de 15th verjaardag van Ritter's dood plaatste Cuoco op IG een foto van zichzelf terwijl ze Ritter's Hollywood Walk of Fame Star kust en een bericht, "Love you forever John!"

1 weerspiegelt Sarah Rue

Afbeelding
Afbeelding

Sara Rue speelde een van Leonards exen op Big Bang Theory en blijft actief op tv. Hoewel ze er nu heel anders uitziet dan toen ze een kind was, is ze nog steeds herkenbaar. Miss Sara, kijk naar de Netflix-serie, A Series of Unfortunate Events, waarin ze samen met Neil Patrick Harris schittert.

Aanbevolen: