14 Vergeten foto's uit Madonna's verleden

Inhoudsopgave:

14 Vergeten foto's uit Madonna's verleden
14 Vergeten foto's uit Madonna's verleden
Anonim

Madonna heeft één naam en die naam heeft zoveel kracht. Zij is de koningin van de pop. Ze verlegt al jaren de grenzen in muziek en meer. Ze was te zien in films als A League of Their Own en Dick Tracy. Madonna richtte haar eigen entertainmentbedrijf op, ontwierp kleding, schreef kinderboeken en is betrokken bij liefdadigheidswerk. The Material Girl heeft ook het Guinness World Record als bestverkopende vrouwelijke artiest ooit.

Behalve dat ze een echt icoon is in de wereld van de popcultuur, heeft ze ook een persoonlijk leven, een achtergrond en een gezin! Van relaties met andere sterren (en het hebben van zes kinderen) tot geboren en getogen zijn in Michigan, deze vrouw heeft veel meer te bieden dan op het eerste gezicht lijkt.

Om nog meer licht op Madonna te laten schijnen, is deze verzameling throwback-foto's samengesteld. Sommigen gaan ver terug naar toen ze nog een kind was. Anderen stammen uit de tijd dat ze echt in populariteit begon te stijgen. En een paar zijn van niet zo lang geleden … dit zijn foto's die sommige fans misschien niet hebben gezien. Geniet van deze 14 vergeten foto's van een van de meest geliefde en invloedrijke zangers en sterren aller tijden.

14 Ziet er serieus uit met strepen

Als eerste is deze foto van een jonge Madonna. Ze heeft korte bruine krullen. Ze heeft een zeer serieuze blik op haar gezicht en ze draagt een gestreept T-shirt. Hoewel deze outfit misschien niet zo opvallend is als bijvoorbeeld een korset met puntige kegels, is het toch een geweldige blik in haar verleden.

13 Op school

Bijna iedereen heeft een schoolfoto (of 12) die er zo uitziet: de pose, de blik in de verte, de mogelijk geforceerde glimlach… ja, velen hebben sessies met zo'n fotograaf doorstaan, maar slechts één werd de grootste vrouwelijke popzangeres die ooit heeft geleefd!

12 Met vanille-ijs

Zoals eerder vermeld, is Madonna in de loop der jaren romantisch verbonden geweest met een aantal beroemde mensen, zoals rapper Vanilla Ice. Deze twee waren slechts acht maanden samen in de jaren 90, en lieten de wereld achter met foto's zoals hier getoond.

Er is zoveel om van te houden aan deze afbeelding, zelfs als deze relatie niet de bedoeling was.

11 Cheesin'

Nog een foto waarop Madonna te zien is als een jonge vrouw die haar cheesin' laat zien! Het roept wat gedachten en vragen op… hoe was ze op school? Zong ze de hele tijd? Heeft ze ooit blitse en glamoureuze kleding gedragen? Waren haar vrienden zeker dat ze het groot zou maken?

10 Als kind

Oh, kijk eens naar deze schattige kleine versie van haar… wat een heel speciale foto. Madonna werd geboren uit katholieke ouders en ze werd bevestigd in de katholieke kerk in het jaar 1966. Haar geboortenaam was Madonna Louise Ciccone, haar bijnaam was Little Nonni en haar bevestigingsnaam was Veronica.

9 Ziet er cool uit in een polaroid

Later in haar leven begon Madonna die popstervibe aan te nemen waarvoor ze nu wereldberoemd is. De highlights, de piercings, het afgeknipte spijkerhemd… dit is echt een knaller uit het verleden, en het is zo'n cool shot, dat eigenlijk een polaroid is! Zelfs toen was ze zo'n coole vrouw.

8 Met Dennis Rodman

Iemand anders beroemd met wie Madonna een date had, was basketbalspeler, Dennis Rodman, en ze kwam in 1994 met hem samen.

Bovendien heeft hij vorig jaar in deze tijd van zijn leven wat thee gemorst; in een interview met 105.1's The Breakfast Club zei Rodman dat Madonna hem $20 miljoen bood… als hij haar zwanger zou maken.

7 Terug In De Dag

De volgende is deze kinderfoto van Madonna. Zoals gezegd, werd ze geboren (op 16 augustus 1958 in Bay City) en getogen (in Pontiac en Avon Township, een buitenwijk van Detroit) in Michigan. Ze verhuisde in 1978 naar New York City. Wat was ze een klein schatje, lang geleden!

6 Een kat aaien

Hier is een leuke foto die misschien niet iedereen heeft gezien: het is een jongere Madonna. Ze is een brunette. Ze heeft weer een serieus gezicht.

Op deze foto is ze een kat aan het aaien, en de schattige kat lijkt helemaal tevreden te zijn terwijl ze op haar been ligt en veel liefde krijgt.

5 Met JFK Jr

Vermoedelijk had Madonna ooit een relatie met John F. Kennedy, Jr. voor zes korte maanden, maar het was geen match made in heaven. Zijn moeder, de enige echte Jackie Kennedy, keurde de relatie niet per se goed. Madonna klaagde ook over het humeur van JFK Jr. tegen haar vrienden.

4 Naar muziek luisteren

De Polaroid-foto's zijn terug, en deze toont Madonna die dezelfde grunge-outfit draagt.

Ze ligt in bed, ze lijkt op haar nagel te bijten (misschien is ze gewoon diep in gedachten) en ze houdt een boombox vast. Raakte ze geïnspireerd? Luisterde ze naar haar eigen jams?

3 Schudden met haar groefding

Op een vergelijkbare manier is er deze foto van Madonna die danst. Er zijn nog wat meer opvallende stukken, zoals haar hoofdband en haar leren jack, en ze lijkt echt zichzelf te voelen en in het moment te leven! Het moet nog een keer gezegd worden - godzijdank voor zulke geweldige throwbacks als deze.

2 Terwijl ze zwanger zijn

Madonna heeft zes kinderen, en vier van hen (David Banda, Mercy James en de tweeling Esther en Stella) zijn geadopteerd uit Malawi. Ze had ook Lourdes Leon in 1996, met Carlos Leon, en Rocco Ritchie in 2000, met Guy Ritchie. Hier is een foto van de ster tijdens de zwangerschap!

1 Met haar zes kinderen

Een laatste lieve foto toont Madonna met al haar kinderen, en wat een dierbare familie is dit! Mensen lijken graag het persoonlijke leven van beroemdheden bij te houden, en ze lijken vooral te genieten van een glimp van het leven van sterren met hun kinderen … vooral als die celeb zo iconisch is als deze.

Aanbevolen: