Hier zijn de meest iconische muziekvideo-looks van Beyoncé

Inhoudsopgave:

Hier zijn de meest iconische muziekvideo-looks van Beyoncé
Hier zijn de meest iconische muziekvideo-looks van Beyoncé
Anonim

Sinds Beyoncé in het begin van de jaren 90 beroemd werd, heeft ze een pad uitgestippeld. Door de jaren heen is ze een van de meest bekende supersterren ter wereld geworden, dankzij talloze hitlijsten en powermoves.

Beyoncé staat niet alleen bekend als roy alty van beroemdheden, maar staat ook bekend om haar modieuze uiterlijk en iconische muziekvideo's, nadat ze de bijnaam 'Queen B' kreeg van haar groep diehard fans. Van meidengroepoutfits terwijl ze de leadzangeres van Destiny's Child was, tot high fashion-ensembles tijdens haar solocarrière, de zangeres staat erom bekend haar modekeuzes af te stemmen op haar muziek.

Hoewel sommige looks extravaganter waren dan andere, v alt niet te ontkennen dat er weinig is dat Beyoncé niet kan neerzetten… en we hebben een lijst gemaakt om dat te bewijzen. Maak een trip down memory lane en kijk zelf maar. Dit zijn de meest iconische looks voor muziekvideo's van Beyoncé.

14 Beyoncé pronkte met haar wulpse figuur in deze gedenkwaardige look voor de 'Crazy In Love'-muziekvideo

Wie kan Beyoncé's samenwerking met haar man, rapper Jay-Z, vergeten, die te zien was in het nummer en de videoclip, Crazy In Love? Ze trok een witte tanktop aan, samen met een korte broek. Daarna strompelde ze door een afgesloten straat. Met slechts twee eenvoudige stukken creëerde ze meteen een iconische look.

13 En deze zwoele blik van toen ze 'Woman Like Me' zong en opvoerde voor de film van 2006, The Pink Panther

Beyoncé is niet alleen zangeres en songwriter, maar heeft ook haar best gedaan om te acteren. In 2006 kreeg ze een rol in The Pink Panther. Voor die rol zong en speelde ze "Woman Like Me". De ster zong en danste voor een publiek terwijl hij deze prachtige jurk droeg, die bedekt was met glinsterende pailletten.

12 Wie kon het vergeten toen ze in haar eentje trenchcoats weer in de mode bracht met deze look uit de muziekvideo voor 'Ring The Alarm'?

Haar adembenemende optreden in haar videoclip voor Ring the Alarm maakte verschillende verwijzingen naar de film uit 1992, Basic Instinct. Veel van haar looks zijn geïnspireerd op de vrouwelijke hoofdrolspeler in de film. Het v alt niet te ontkennen dat de ster de trenchcoat weer in de mode heeft gebracht, met deze kenmerkende look uit de muziekvideo.

11 Of de tijd dat ze naast Lady Gaga zong in 'Telephone' en ons bediende met deze outfit

Beyoncé staat erom bekend vrouwelijke vrouwelijke artiesten in de game te ondersteunen. Daarom was het geen verrassing toen ze te zien was op Lady Gaga's nummer, Telephone. De videoclip was gevuld met overdreven en creatieve outfits, en Bey zag er absoluut geweldig uit in alles wat ze droeg, inclusief korte shorts en een blauwe satijnen top.

10 Het was in 'Run The World (Girls)' waar ze ons eraan herinnerde wie Queen B is met deze adembenemende looks

De ster heeft altijd gepleit voor girlpower. In 2011 maakte ze zelfs een anthem met haar nummer 'Run the World (Girls)'. Ze danste naast veel vrouwen terwijl ze verschillende modestijlen droeg. Hier zijn twee van de meest iconische looks uit de video.

9 Beyoncé hield het simpel in de muziekvideo voor 'Love On Top', maar slaagde er toch in om een iconische look te creëren

Hoewel ze het voor de muziekvideo voor 'Love On Top' eenvoudig hield, terwijl ze danste en zong samen met haar achtergrondzangers, slaagde ze erin om van deze look een instant klassieker te maken. Ze combineerde een zwart turnpakje met een verblinde legerhoed, terwijl ze fans voor zich wist te winnen met haar stralende glimlach!

8 Hier speelde ze met verlichting in de muziekvideo voor 'Blow' en pronkte met deze look

Door de jaren heen heeft Beyoncé ons kennis laten maken met haar creatieve genie als het gaat om de muziekvideo's voor haar liedjes. De videoclip voor haar nummer 'Blow' is daar een voorbeeld van. We houden van de uitbarsting van kleur en ultraviolet licht. Deze video heeft zo'n coole 'glow in the dark'-look.

7 en de tijd dat ze een bedwelmd korset met bijpassende accessoires droeg in haar verleidelijke muziekvideo voor 'Partition'

Beyoncé is een koningin van verleiding in de videoclip voor haar nummer 'Partition'. Ze debuteerde met deze oogverblindende look, met een met juwelen getooid korset … met een bedazzled masker, hoge hoed en bijpassende sieraden. Al die tijd keek ze zwoel naar de camera of lachte ze naar de camera.

6 Nicki Minaj verscheen naast Beyoncé in de muziekvideo voor 'Feeling Myself' en beide sterren pronkten met hun zinderende outfits

Beyoncé heeft met veel vrouwen in de industrie samengewerkt en hitlijsten en iconische muziekvideo's gemaakt met enkele van de leidende dames uit de muziekindustrie - Nicki Minaj is een van die vrouwen. Nicki en Beyoncé hebben voor Feeling Myself een hete track en een nog hetere muziekvideo gemaakt - beide dames hebben hun rijkdom en outfits gelijk gemaakt.

5 Er is geen vergeten haar gedenkwaardige intro van de 'Formation'-muziekvideo waarin ze een witte Fendi-bontjas aantrekt

Wie kan deze verbluffende look vergeten die Beyoncé trok tijdens het rijden op de passagiersstoel van een pick-up truck? De vrachtwagen draaide in krappe cirkels op een leeg terrein? De zangeres draagt een oversized witte Fendi-bontjas en laat haar haar los terwijl ze in de camera staart en er fel en fantastisch uitziet.

4 Of deze betoverende blik van dezelfde muziekvideo die een instant klassieker was

Beyoncé staat bekend om het gebruik van mode als statement en deze look maakt zeker een statement. De ster staat voor een verlaten huis terwijl hij een zwarte jurk draagt met als accessoire een oversized ketting, hoed en donkerrode lippenstift. Deze algehele look was zo onvergetelijk dat het meteen iconisch werd.

3 In de muziekvideo voor 'APESHT' droeg de ster een roze pak met een diepe halslijn terwijl hij poseerde voor het schilderij van Mona Lisa

De ster en haar man, Jay-Z, schreven geschiedenis toen ze het eerste koppel waren dat een muziekvideo opnam in het Louvre in Parijs, waar het schilderij van Leonardo Da Vinci, Mona Lisa, wordt bewaard. Het paar poseerde voor het schilderij terwijl ze contrasterende pakken droegen. Deze roze look van Queen B werd wereldwijd erkend.

2 Dit schitterende parel- en schelpensemble was te zien in de muziekvideo voor 'Spirit'

De videoclip voor haar nummer 'Spirit', dat te zien was in de remake van Disney's The Lion King, werd gefilmd te midden van prachtige landschappen in Arizona en Californië. Beyoncé droeg een prachtig parel- en schelpensemble waardoor ze eruitzag als roy alty. De muziekvideo gebruikte de natuur als achtergrond en bevatte een kleurrijke kledingkast.

1 Last but not least was de ster verbluffend in de muziekvideo voor 'Bigger' terwijl ze naast haar dochter, Blue Ivy, zat

Een andere video van de remake van The Lion King, getiteld Bigger, werd gefilmd op dezelfde locaties als 'Spirit'. In deze scène laat Beyoncé haar haar los terwijl ze een koningsblauwe jurk draagt met gouden sieraden. Ze staat voor een waterval, naast haar oudste dochter, Blue Ivy.

Aanbevolen: