Hier zijn de duurste kledingstukken die Kylie Jenner draagt

Inhoudsopgave:

Hier zijn de duurste kledingstukken die Kylie Jenner draagt
Hier zijn de duurste kledingstukken die Kylie Jenner draagt
Anonim

Op 21-jarige leeftijd kondigde Forbes aan dat Kylie Jenner 's werelds eerste zelfgemaakte miljardair was. In slechts vier jaar tijd creëerde Miss Jenner een iconisch cosmetica-imperium dat de industrie overnam en van haar een geweldige rijke vrouw maakte. In februari 2020 merkte Forbes opnieuw op dat Kylie een van de jongste miljardairs was en nog steeds de gelederen opklimt als een van de rijkste vrouwen van in de twintig.

Met miljarden dollars op de bank, hoeven Kylie en haar dochter Stormi geen pijn te doen voor geld, onroerend goed, auto's of kleding. Met zoveel rijkdom, vragen we ons af wie haar status zou kunnen onttronen! En in het tijdperk van de pandemie tilt Kylie haar rijkdom naar een hoger niveau door mensen in nood te helpen en handdesinfecterend middel te maken voor Kylie Cosmetics. Met een goed hoofd op haar schouders (en miljoenen uitgegeven aan kleding) bekijken we enkele van de duurste outfits die Kylie Jenner in haar kast heeft.

10 Een op maat gemaakte Atelier Versace-jurk voor het Met Gala

Elk icoon in Hollywood dat is uitgenodigd voor het Met Gala kan maar beter opdagen om te vertegenwoordigen, anders is het de ultieme mislukking. Als ze hun A-game niet meebrengen, worden ze mogelijk niet meer uitgenodigd voor het volgende jaar! Nu miljardair Jenner is uitgenodigd naast de zussen Kendall en Kim, stelt Kylie niet teleur. Deze Versace-jurk werd geschat op ongeveer $ 8,6 miljoen dollar dankzij alle diamanten die aan de jurk waren gestikt en de sieraden die ze droeg.

9 Meer dan $ 16.000 voor een Julien Macdonald mini-jurk

Het is moeilijk te zeggen waarin Kyle er tot nu toe het beste uitzag in 2020, maar in 2019 rockte ze deze feloranje Julien Macdonald-jurk. Met huiduitsparingen door de hele jurk kost de rest van het materiaal $ 16, 917, volgens Hola. En laat het aan de make-upmagnaat over om de jurk te combineren met oranje oogschaduw!

8 Zijn dit de duurste fietsbroeken ter wereld?

Voor Kylie's 21e verjaardag ging ze hard met vrienden en familie. Ze droeg een verscheidenheid aan outfits, maar deze korte fietsjumpsuit was echt een eyecatcher. Ze zag eruit als een erg dure Barbie. Weet je, als een Barbie $ 8.000 kostte, 10 dagen nodig had om te maken en er meer dan 70.000 Swarovski-kristallen aan vastzaten … Als nieuwe miljardair en iemand die net de wettelijke leeftijd had bereikt, verdiende ze die fietsbroek als een mooie cadeau aan zichzelf!

7 Dat is een duur trainingspak

Kylie gaf ons een kijkje in het hoofdkantoor van Kylie Cosmetics toen ze een selfie nam in wat lijkt te zijn waar ze hun campagnes opnemen. Met tijdschriften die haar gezicht op de omslag delen, poseert Kylie in een heel duur regenachtig dagensemble. Life & Style legt uit dat haar pak uit Balenciaga komt en ongeveer $ 1.400 kost. Daarbij heeft ze een Prad-hoed van $ 340, een Bottega Veneta-tas voor $ 2.700 en Air Jordans voor $ 225!

6 Meer dan $4, 000 voor roze veren

Stap opzij 21, 22 trekt in! Voor Kylie's 22e verjaardag ging ze helemaal uit met haar familie en beste vrienden. Om nooit door iemand anders te worden overtroffen, droeg Kylie een prachtige The Attico-jurk die haar ongeveer $ 4.569 kostte.

De felroze mini-jurk was bedekt met veren, die mooi combineerden met een diamanten Kylie Cosmetics-ketting en neongele accessoires. Alleen Kylie heeft een Birkin die bij haar zonnebril past!

5 Kras dat, we hebben nog duurdere veren gevonden door Oscar de la Renta

Zo te zien is Kylie dol op roze veren. Het kan zelfs het thema zijn geweest voor haar 22e verjaardag, want tijdens haar verjaardagsfeestje glipte ze uit haar Attico-jurk en trok deze Oscar de la Renta-jurk aan!

Kort van voren met een sleep achterin, Kylie's lichtroze veren waaien in de wind terwijl ze mama Kris Jenner omhelst. Oh, en hadden we al gezegd dat de jurk $ 22, 290 kostte?

4 bijpassende Birkin-tassen voor $ 150.000? Waarom niet

Nu Kylie Jenner miljardair is, kunnen we gerust zeggen dat zij het nieuwe favoriete kind in de groep is. Kim Kardashian was jarenlang kampioen, maar het wordt tijd dat de jongere generatie centraal komt te staan.

Tijdens een privéjet pasten Kylie en Kris elkaar in het zwart terwijl ze hun bijpassende Birkin-tassen vasthielden. En jij ook niet? Het kost tenslotte $ 150.000! Stel je de zakelijke bijeenkomst voor die deze twee aan het plannen zijn.

3 Ze heeft meer dan 400 handtassen… Laat dat maar tot je doordringen

Deze kast is mooier dan de meeste boetieks. Dankzij Snapchat en Instagram liet Kylie haar krankzinnige kast zien waar alleen haar tassen staan. Elke sectie is georganiseerd door ontwerper en grootte.

Het is ondenkbaar dat de beroemde ontwerper Martyn Lawrence Bullard haar kast heeft gemaakt met spiegels van top tot teen en zwevende planken voor haar portemonnee-collectie die meer dan 400 tassen bevat.

2 Een Tom Ford-jurk met capuchon voor iets minder dan $ 7.000

Het komt niet vaak voor dat een meisje een jurk nodig heeft met een capuchon erop. Vooral een die is gemaakt met neongroen en geel, maar dit is Kylie Jenner waar we het over hebben. Ze kon wegkomen met het dragen van een plastic zak als ze dat wilde. In maart pronkte ze met deze Tom Ford-jurk met capuchon die haar $ 6, 990 kostte. Aan haar voeten koos Kylie voor sandalen van $ 200 in plaats van hakken. Het is veilig om te zeggen dat ze Old Navy niet opha alt voor hun sandalenverkoop!

1 $ 10.000 voor 18 jaar

Als je dacht dat Kylie's verjaardagsjurken voor haar 21e en 22e verjaardag duur en meer dan verbluffend waren, kijk dan eens naar de jurk die ze droeg op haar 18e verjaardag. De feestjurk is ontworpen door Nicolas Jebran en kost $ 10.000! De jurk is bedekt met Swarovski-kristallen, waardoor Kylie op elk moment van de nacht glinstert. Met haar vrienden en zussen aan haar zijde is ze absoluut een eye-candy in die jurk.

Aanbevolen: