Overlevende: 10 schipbreukelingen die in Zwadderich zouden worden gesorteerd

Inhoudsopgave:

Overlevende: 10 schipbreukelingen die in Zwadderich zouden worden gesorteerd
Overlevende: 10 schipbreukelingen die in Zwadderich zouden worden gesorteerd
Anonim

Survivor heeft 40 seizoenen boordevol nieuwe en terugkerende spelers, en elk seizoen is volledig uniek en dynamisch. Van uitdagende beesten tot strategische koningen, deze wedstrijdshow vereist allerlei soorten mensen, en elk ander soort persoon heeft de kans om de enige overlevende te worden.

Iedereen weet in welk Hogwarts House ze terecht zouden komen, en iedereen weet ook dat Zwadderich vol zit met mensen die slim, sluw, ambitieus en volledig loyaal zijn aan hun eigen land. Op deze show zijn dit allemaal geweldige eigenschappen om te hebben. Dus, hier zijn 10 schipbreukelingen die zouden worden gesorteerd in Zwadderich.

10 Hannah Shapiro

Afbeelding
Afbeelding

Deze schipbreukeling is een van de weinige op deze lijst die geliefd of gehaat kan zijn door fans. Ze bereikte ook de laatste drie met een andere collega Zwadderich, Adam Klein, in haar seizoen.

Hannah was meer een sluipend lid van dit huis dan een openlijke krachtpatser. Ze was sluw en sloeg precies toe als het nodig was. Ze was veel slimmer en slimmer dan ze leidde, wat haar een perfect lid van Zwadderich maakt.

9 Rick Devens

Afbeelding
Afbeelding

Deze speler verraste iedereen met zijn doorzettingsvermogen, sociale vaardigheden, uitdagingsvaardigheden en scherpe humor. Tijdens zijn seizoen, Edge of Extinction, was hij out (niet ongebruikelijk voor een Zwadderich), maar bleef hij vastberaden in het spel met totale vastberadenheid en mentale kracht.

Hij wist altijd wat de volgende stap was en was waarschijnlijk een van de slimste spelers van het seizoen. Hij was slim en wankelde nooit in zijn ambitie om te winnen.

8 Andrea Boehlke

Afbeelding
Afbeelding

Deze bom bewees dat ze de prachtige charme, de intelligente geest en de moedige gameplay heeft om ver te komen en een favoriet bij de fans te worden in het proces.

Natuurlijk staat Andrea bekend om het manipuleren van mensen om te doen wat ze wil, wat meestal resulteert in wat blindsides. Hoewel ze niet bepaald een 'schurk' is, heeft ze zeker bewezen hoe ambitieus en slim ze is.

7 Russell Hantz

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel het misschien een beetje oneerlijk lijkt dat alle "schurken" van deze hitshow allemaal worden gesorteerd in Zwadderich, is het heel logisch. Net als een echt lid van dit huis, is Russell bereid om alles te doen om zijn doelen te bereiken (zoals sokken verbranden in het vuur).

Hij is sluw en slim, en heeft alleen echte loyaliteit aan zichzelf en aan hem die het spel wint. Deze ambitieuze speler is een van de beste geworden.

6 Ciera Eastin

Afbeelding
Afbeelding

Ciera gaat misschien de geschiedenis in als een van de meest iconische spelers ooit, en dat komt waarschijnlijk omdat ze het lef had om haar eigen moeder weg te stemmen! Hoewel dit eigenlijk niet past bij een Zwadderich, laat het toch zien dat ze ambitieus is - en vastbesloten om te doen wat nodig is.

Deze schipbreukeling wist altijd wat er aan de hand was en was iedereen twee stappen voor. Ze was slim, strategisch en helemaal slim. Ze zou elke Zwadderaar haar laten applaudisseren.

5 Benjamin Wade

Afbeelding
Afbeelding

Deze schipbreukeling speelde drie keer en was zeker meer bekend als "coach". Of fans hem nu graag haatten of niet graag van hem hielden, hij was zeker vermakelijk op het eiland. Hij hield ervan om te leiden, en hij was ambitieuzer dan waarschijnlijk gerechtvaardigd was.

Hij sprak altijd zijn mening en gaf niet echt om de bruggen die hij verbrandde. Hij was ook verrassend geestig en zijn excentrieke persoonlijkheid (ook bekend als de drakendoder) zou goed in dit huis passen.

4 Adam Klein

Afbeelding
Afbeelding

Deze populaire schipbreukeling werd tot Sole Survivor gekroond voordat hij terugkeerde voor Winners at War, en beide keren bewees hij hoe glibberig en vastberaden hij was. Hij had zoveel kennis dat het de tweede keer echt het beste van hem kreeg.

Maar toch, Adam sloeg terug en overrompelde terwijl hij nog steeds allianties opbouwde en een ongelooflijk strategisch en sociaal spel speelde. Hij is zeker een lid van dit huis.

3 Sandra Diaz-Twine

Afbeelding
Afbeelding

Sandra is de koningin van het spel en met twee overwinningen op zak kan ze waarschijnlijk veel van haar eigenschappen bedanken die uit dit glibberige huis komen. Met haar manipulatieve vaardigheden, haar intelligente geest en haar bereidheid om in de rug te steken, zou ze zeker winnen.

Ze is een van de beste vrouwelijke spelers die ooit op het eiland is geweest, en ze zou zeker elk lid van dit Hogwarts-huis helemaal trots maken.

2 Domenick Abbate

Afbeelding
Afbeelding

Deze speler bereikte de laatste drie naast een ander icoon, Wendell Holland. Dit duo heeft de hele show samen doorstaan, wat bewijst hoe loyaal deze speler was aan zijn alliantie - als een echte Zwadderaar.

Aan de andere kant was Domenick de strategiemeester en besliste hij van achter de schermen. Hij was krachtig zonder regelrechte kracht te tonen. Zijn verstand bracht hem tot het einde.

1 Parvati Shallow

Afbeelding
Afbeelding

Deze schipbreukeling is misschien wel een van de meest geliefde om ooit te spelen. Ze weet vindingrijk te zijn en gebruikte haar charme en humor om het tot het einde te brengen - twee keer. Parvati is altijd een stap voor en bewijst hoe slim ze is.

Natuurlijk is ze ook behoorlijk glibberig en is ze zeker bereid om een paar regels te overschrijden en allianties te verbreken. Deze lieve en ongelooflijke Survivor-winnaar zou waarschijnlijk een leider zijn van dit Hogwarts-huis.

Aanbevolen: