10 echte huisvrouwen die in Zwadderich zouden worden gesorteerd

Inhoudsopgave:

10 echte huisvrouwen die in Zwadderich zouden worden gesorteerd
10 echte huisvrouwen die in Zwadderich zouden worden gesorteerd
Anonim

De wereld van de Real Housewives zit vol met fantastische dingen, aangezien de castleden de beste huizen, auto's en outfits hebben die voor geld te koop zijn. Maar er zijn verschillende dames in de show die altijd in voor een gevecht lijken te zijn of die vaak in een slecht humeur zijn. Deze reality-sterren staan erom bekend dat ze veel energie en attitude brengen in de Bravo-franchise, en ze willen niet altijd aardig spelen.

Het is leuk om te bedenken in welk Harry Potter-huis sommige castleden zouden vallen, vooral als het gaat om Zwadderich, het huis waar Draco Malfidus en Severus Sneep werden gesorteerd.

10 Vicki Gunvalson

Afbeelding
Afbeelding

Van alle castleden van RHOC heeft Vicki Gunvalson het gevoel dat ze in Zwadderich zou worden gesorteerd. Dit huis heeft leden die slim zijn en zich niet aan de regels willen houden. Ze gaan ook doen wat ze kunnen om succes te behalen.

Dit beschrijft zeker Vicki, die dezelfde eigenschappen heeft, ten goede en ook ten kwade. Hoewel het goed uitpakt voor haar verzekeringsbedrijf, aangezien ze een ongelooflijk bedrijf heeft opgericht, kan ze een beetje hard zijn tegen de andere castleden.

9 LeeAnne Locken

Afbeelding
Afbeelding

LeeAnne Locken stopte met RHOD nadat ze vier seizoenen in de show was geweest, en ze is een andere persoon die zou worden gesorteerd in Zwadderich.

LeeAnne is niet bepaald de meest vriendelijke persoon die er is, en in veel scènes loopt ze een feest of evenement binnen en draait haar hoofd om omdat ze nerveus zijn dat ze plotseling verschijnt. Hoewel haar ambitie haar heeft geholpen om een belangrijke aanwezigheid te zijn in de liefdadigheidsscene in Dallas, is ze niet aardig tegen de andere vrouwen.

8 Denise Richards

Afbeelding
Afbeelding

Als iemand in Zwadderich wordt gesorteerd, wordt gezegd dat ze heel zeker van zichzelf zijn, daarom zou als Denise Richards op Zweinstein was, ze in dit huis worden gesorteerd.

Hoewel dit pas haar tweede seizoen in de serie is, is Denise niet bang om haar mening te uiten of voor zichzelf op te komen. Ze is niet iemand waarmee geknoeid kan worden, dat is zeker.

7 Lisa Vanderpomp

Afbeelding
Afbeelding

Slytherins zouden veel loyaliteit hebben en dat is iets dat super belangrijk is voor Lisa Vanderpump. Ze is erg ambitieus, aangezien ze veel restaurants runt, en ze kijkt ook constant naar haar vriendengroep om te zien op wie ze kan rekenen.

De nalatenschap van Lisa Vanderpump leeft zeker voort bij RHOBH, want hoewel ze geen castlid meer is, was ze al zo lang in de serie dat haar aanwezigheid nog steeds voelbaar is.

6 Bethenny Frankel

Afbeelding
Afbeelding

Veel sterren hebben bedrijven die niet zijn gelukt, maar dat is niet het geval voor Bethenny Frankel, die haar Skinnygirl-imperium heeft gecreëerd.

Bethenny heeft veel meegemaakt, maar ze lijkt niet iemand die zich zorgen maakt of onzeker is. Ze stra alt een hoge eigenwaarde uit, een eigenschap die Zwadderaars bezitten. Ze weet dat ze goed is in wat ze doet en ze kan alles maken waar ze zin in heeft.

5 Jennifer Aydin

Afbeelding
Afbeelding

Jennifer Aydin is vrij nieuw voor RHONJ, maar ze heeft nooit lang gewacht om haar sterke gevoelens en meningen naar buiten te brengen. Jennifer heeft met de meeste andere castleden gevochten en het lijkt alsof ze niet weg kan van drama.

Jennifer zou worden ingedeeld in Zwadderich omdat ze humeurig kan zijn in de show en zelfs als ze het helemaal mis heeft, is ze ervan overtuigd dat ze slim is en dat ze op de goede weg is.

4 Carlton Gebbia

Afbeelding
Afbeelding

Carlton Gebbia staat bekend om haar herenhuis in gotische stijl en toen ze op RHOBH was, was ze niet een van de meest populaire castleden, dat is zeker.

Omdat Zwadderaars duistere tovenaars en heksen zijn, is het alleen maar logisch dat Carlton in deze categorie wordt geplaatst, omdat er nogal wat discussie was dat ze een heks was in de show.

3

Afbeelding
Afbeelding

Brandi Glanville, die op RHOBH verscheen, zou alleen in Zwadderich worden gesorteerd, omdat ze een castlid is dat veel van de andere dames erg nerveus heeft gemaakt. Het lijkt alsof overal waar ze gaat, het conflict nooit ver achterblijft.

Brandi zorgt dit seizoen voor wat drama, maar zelfs toen ze nog een officiële huisvrouw was, vocht ze altijd met mensen op etentjes en eigenlijk overal waar ze ging.

2 Teresa Giudice

Afbeelding
Afbeelding

Teresa Giudice van RHONJ zou ook worden gesorteerd in Zwadderich. Ze heeft allemaal dezelfde eigenschappen, van het niet willen volgen van richtlijnen en regels tot zelfverzekerdheid.

Teresa is absoluut op haar eigen pad, en ze heeft door de jaren heen geworsteld omdat zij en haar man Joe in juridische problemen zijn gekomen. Ze heeft gevochten om haar familie intact te houden en haar bedrijven sterk te houden.

1 Danielle Staub

Afbeelding
Afbeelding

Danielle Staub is door de jaren heen een castlid geweest bij RHONJ en ze is een bekend gezicht voor trouwe fans die al die tijd kijken.

Er zijn niet veel mensen die met Danielle kunnen opschieten, want ze vecht zelfs met mensen waarvan ze zweert dat ze haar beste vrienden zijn. Dit omvat Teresa, met wie ze een lange vete heeft gehad, en Margaret Josephs, met wie ze niet meer spreekt. Danielle is altijd in zichzelf gekeerd en is er absoluut zeker van dat ze gelijk heeft, welke ruzie ze ook heeft.

Aanbevolen: