Jojo Siwa's netto waarde (& waar ze haar geld aan uitgeeft)

Inhoudsopgave:

Jojo Siwa's netto waarde (& waar ze haar geld aan uitgeeft)
Jojo Siwa's netto waarde (& waar ze haar geld aan uitgeeft)
Anonim

Slechts 17 jaar oud, maar ze is al $ 12 miljoen waard: JoJo Siwa AKA "JoJo with the Big Bow" vestigde zich voor het eerst als danseres op Abby's Ultimate Dance Competition toen ze nog maar negen jaar oud was, maar zowel zij en haar moeder hadden een hekel aan hun grote en luide persoonlijkheden. Ze wisten niet dat het precies haar kenmerkende, bloeiende gedrag was dat JoJo hielp een imperium van meerdere miljoenen op te bouwen.

Ze maakte gebruik van de publiciteit van Dance Moms en Nickelodeon om haar eigen onderneming op te zetten. Haar YouTube-account heeft meer dan 11 miljoen abonnees. Ze deelt allerlei soorten video's, variërend van haar muziekvideo's tot haar auto wassen of tijd doorbrengen met andere celebs, zoals North West. Haar platina-single "Boomerang" leverde haar de titel Breakout Artist of the Year op en vorig jaar begon ze aan haar eerste eigen concerttournee, genaamd D. R. E. A. M. De Ronde. Bovendien bracht ze ook haar eigen lijn accessoires, poppen en slaapkamerinrichting uit en publiceerde ze verschillende kinderboeken. Haar merchandise is gericht op jonge meisjes en er zijn veel haters die haar onaangenaam vinden. Hoe het ook zij, niemand kan ontkennen dat ze een zeer ambitieuze en hardwerkende jongedame is. Ze geeft vooral geld uit door verder te investeren in haar eigen merk.

11 Hoe heeft Jojo Siwa haar rijk van $12 miljoen laten groeien?

Jojo Siwa's geschatte vermogen is ongeveer $ 12 miljoen, maar dat betekent niet dat ze al die rijkdom op een bankrekening heeft staan. Gezien de kwaliteit van haar YouTube-video's, besteedt ze een flink deel van haar fortuin aan het produceren van vermakelijke inhoud die haar fans, ook wel Siwanatorz genoemd, graag consumeren. Volgens berekeningen die in 2019 zijn gemaakt, brengen haar video's en de advertenties erin haar $ 9 600 per dag op.

Hoewel ze sommige van haar video's zelf opneemt met haar telefoon, zijn sommige duidelijk heel goed bewerkt en gemaakt met professionele apparatuur. Dan is er ook haar beroemde The JoJo and Bow Bow Show die wordt uitgezonden op Nickelodeon's YouTube-kanaal.

10 Ze neemt haar familie mee op vakantie

Tussen het maken van inhoud voor YouTube, het touren door het land als popster en het beheren van haar accessoiresbedrijf, heeft JoJo nauwelijks tijd om te rusten. De meeste reizen die ze doet, zijn voor zaken, niet voor plezier. Wanneer de zeldzame gelegenheid zich voordoet, spatten ze uit. Met Kerstmis nam ze haar hele familie mee op een chique cruise. Helaas had ze niet echt de tijd van haar leven. Iedereen wist wie ze was en ze voelde zich erg beperkt en verveeld.

Ze bracht haar dagen door in de spa, maar toen ze geen dingen meer te doen had, besloot ze haar kenmerkende blonde haar roze te kleuren. Beroemd zijn heeft zeker zijn nadelen.

9 Ze kocht een herenhuis voor zichzelf in Los Angeles

In december 2019 verhuisden JoJo en haar familie naar een herenhuis in LA dat JoJo 3,5 miljoen dollar kostte. Het huis lijkt een grote bron van trots voor haar te zijn en ze deelde zelfs een huistour op YouTube. Ook al is ze nog maar een tiener, zij is duidelijk degene die de regels in huis bepa alt. Een groot deel van het huis portretteert de viering van haar succes en persoonlijkheid. Achter het glas staan etalagepoppen, gekleed in JoJo's outfits en letterlijk bijna overal foto's van haar gezicht.

Het herenhuis heeft zes slaapkamers, vijf badkamers, twee woonkamers en een luxe keuken. Om nog maar te zwijgen van alle inloopkasten, bubbelbaden en een enorme achtertuin met een zwembad en een basketbalveld. Zo'n huis hebben klinkt als een droom, maar het kost ook veel om te onderhouden.

8 Ze koopt muziekinstrumenten

Jojo Siwa werd beroemd dankzij haar sprankelende persoonlijkheid en haar danskunsten. Maar aangezien ze nu ook muzikant is, geeft ze een flink deel van haar inkomen uit aan muziekinstrumenten. Het eerste wat bezoekers zien als ze haar huis binnenlopen, is haar vleugel, die ongeveer $ 750.000 waard is. Ze deelt vaak fragmenten van haar pianospel op haar Instagram-account, waarbij ze vooral fans aanspoort om het nummer dat ze speelt te herkennen.

Ze heeft ook een schitterende set drums en hoewel het duidelijk is dat ze een beginner is, kunnen fans meteen zien dat ze ook een natuurtalent is als het op drummen aankomt. Ze geeft niet alleen geld uit aan haar eigen instrumenten, maar ze investeert ook in minifluiten die ze vervolgens op Amazon verkoopt.

7 Ze geeft een fortuin uit aan merchandise

Degene die verantwoordelijk is voor de winst van JoJo Siwa, begrijpt dat het van het grootste belang is om het geld in omloop te houden. Ze legt echter niet al haar eieren in één mand. Ze verkoopt beddengoed, speelgoed, schoenen, kleding, boeken en haar beruchte strikken. Haar investeringen zijn allemaal erg winstgevend: haar poppen waren zelfs populairder dan Barbie.

Het is niet duidelijk hoeveel ze precies uitgeeft aan het merchandisingproces, maar het moet haar een fortuin kosten. Bovendien gaat niet alle winst rechtstreeks naar haar: sommige gaan naar Target, Walmart en andere bedrijven waar ze haar producten verkoopt en adverteert.

6 Ze heeft een BMW voor zichzelf

In 2018 kreeg JoJo Siwa een cabrio BMW voor kerst. Ze betaalde het uit eigen zak, maar ze had nog steeds de zegen van haar ouders nodig. Het toont haar gezicht en het ziet eruit als een grote commercial voor D. R. E. A. M. De enige muziek die ze haar passagiers laat spelen, is die van Queen en die van haarzelf. Ze kan het niet helpen om zichzelf te promoten bij elke gelegenheid die ze krijgt.

Het is moeilijk te geloven dat meisjes zoals JoJo die verdrinken in geld en al een fantastische auto hebben, daarbovenop nog een Tesla krijgen. Voor haar 16e verjaardag hebben mede-youtubers Kyler en Mad haar een Model X cadeau gedaan. Het is bedekt met foto's van haar gezicht.

5 Ze investeerde in een "leuke kamer"

Jojo Siwa's huis beschikt over verschillende kamers die haar veel geld hebben gekost. Een daarvan is de zogenaamde funroom. Daarin heeft ze verschillende arcades en de beroemde klauwmachine die haar zogenaamd $ 15.000 heeft gekost.

Aangezien ze de machine heeft gevuld met haar eigen merchandise en deze heeft ingesteld om alleen haar liedjes af te spelen, is het moeilijk om te weten of dit echt iets is dat je wilt of gewoon een ander publiciteitsitem.

4 Ze kocht haar eigen 7-Eleven

Siwa transformeerde een deel van haar huis in wat ze haar eigen 7-Eleven noemt. Het beschikt over een slushy maker, een pizza rotator en een nacho machine. Net als veel tieners houdt ze absoluut van nacho's en junkfood. De nacho-chips zijn echter niet compleet zonder de kaas. JoJo heeft ook een kaasautomaat, net zoals ze in de bioscoop hebben. Om nog maar te zwijgen van het feit dat ze een hele kast vol snoep heeft. Aangezien een van haar beroemdste liedjes "Kid in a Candy Store" heet, vindt ze het niet meer dan logisch dat ze leeft wat ze predikt.

3 Bogen, Bogen, Bogen

Siwa's kenmerkende look is een paardenstaart met een enorme strik. Maar het is niet alleen haar favoriete look: het is ook iets waar ze letterlijk in heeft geïnvesteerd.

JoJo begon vier jaar geleden voor het eerst met het verkopen van haarelastiekjes. Vreemd genoeg verkochten ze als zoete broodjes in het VK, wat ertoe leidde dat ze werden verbannen omdat ze een statussymbool werden onder scholieren. Elk jaar verkoopt ze meer: vorig jaar alleen al 60 miljoen. De winst is echter niet alleen voor haar. Ze investeert veel in het merchandisingproces.

2 op maat gemaakte kleding

De meeste producten van JoJo en al haar muziek worden op de markt gebracht voor kleine meisjes en jonge tieners. Hoe ouder Jojo wordt, hoe harder ze moet proberen om jonger te lijken dan ze in werkelijkheid is. Veel van haar critici geven commentaar op haar kinderachtig optreden, maar het is waarschijnlijk nodig om het jonge publiek betrokken te houden.

Jojo kleedt zich niet zoals de meeste 17-jarigen. In plaats daarvan lijkt haar gevoel voor mode meer geschikt voor 12-jarigen. Wat de zaken nog moeilijker maakt, is het feit dat ze echt lang is, 5'9” om precies te zijn. De meeste van haar kleding is op maat gemaakt: ze zien eruit alsof ze voor 12-jarigen zijn, maar passen voor 17-jarigen. Hoe lang kan ze dit volhouden?

1 Extravagante verjaardagsfeestjes

Elke keer dat ze jarig is, zorgt JoJo ervoor dat er een groot feest wordt gegeven. Ze vierde haar zoete zestien in het W Hotel in Hollywood. Op haar gastenlijst stonden veel beroemdheden en YouTubers. Dit jaar gaf ze zichzelf weer een feest, met als thema haar eigen persona, wat geen verrassing is. Er waren JoJo Siwa-ballonnen, borden en zelfs ijs. Ze zette het op in haar eigen achtertuin en deelde meedogenloos de festiviteiten op TikTok.

Omdat ze voor geen enkele locatie hoefde te betalen, heeft ze dit jaar waarschijnlijk een paar dollar gespaard. Maar alleen het team dat haar hielp om alles op te zetten, moet een fortuin hebben gekost.

Aanbevolen: