Dit is waar Oprah Winfrey haar $ 3,5 miljard nettowaarde aan uitgeeft

Inhoudsopgave:

Dit is waar Oprah Winfrey haar $ 3,5 miljard nettowaarde aan uitgeeft
Dit is waar Oprah Winfrey haar $ 3,5 miljard nettowaarde aan uitgeeft
Anonim

Het is geweldig om na te denken over de impact die Oprah Winfrey heeft gehad op de wereld. Oprah heeft de carrières van veel mensen geholpen, van auteurs tot andere creatieve mensen, en ze heeft talloze interessante interviews gegeven in The Oprah Winfrey Show en Super Soul Sunday. Oprah is een zeldzame beroemdheid die ongelooflijk rijk is (ze heeft een nettowaarde van $ 3,5 miljard) en er ook in slaagt om lief en nuchter te lijken. Fans hebben het gevoel dat Oprah echt om haar geeft en dat ze mensen gewoon wil helpen en er voor hen wil zijn.

Net zoals mensen praten over de hechte vriendschap van Oprah en Gayle King, zijn fans nieuwsgierig naar het geld dat Oprah op de bank heeft staan en waar ze dat geld aan uitgeeft. Blijf lezen om meer te weten te komen over enkele van de meest memorabele aankopen die Oprah heeft gedaan met haar nettowaarde van $ 3,5 miljard.

6 $ 9,2 miljoen op een cruise voor haar werknemers

Fans zijn gewend om te horen over fantastische vakanties met beroemdheden en Oprah is geen uitzondering. Oprah heeft 9,2 miljoen dollar uitgegeven aan een cruise door Europa. De reis was een cadeau voor haar medewerkers en de cruise ging door M alta, Turkije, Italië, Griekenland en Spanje.

Volgens The New York Post zei Bridget Crawford, een professor in de rechten aan de Pace University, dat het leek alsof de werknemers belasting moesten betalen over de reis. De cruise maakte deel uit van de Norwegian Gem Line en volgens de publicatie waren er 1.700 mensen op de cruise. Elke persoon kostte $ 5, 400.

5 Een paardenboerderij van $28,8 miljoen in Californië

Oprah geeft ook geld uit aan onroerend goed, waaronder een paardenboerderij in Californië, en het is indrukwekkend en enorm.

Volgens Insider.com kocht Oprah in 2016 een paardenboerderij in Montecito genaamd Seamair Farm. De boerderij is enorm groot op 23 hectare. Volgens CNN is er een avocadobos en heeft het huis op de boerderij een zwembad, vier verschillende open haarden en vier slaapkamers. CNBC meldde dat Oprah het onroerend goed kocht via een veilinghuis in Ohio genaamd Sage Auctions. Volgens CNN zei Oprah dat ze geen avocado's koopt: "Ik heb mijn eigen avocadoboomgaard. Ik vind het belachelijk om voor avocado's te betalen."

4 $ 2 miljoen om mensen in Nashville te helpen

Fans zouden hopen dat als iemand veel geld had, ze wat aan liefdadigheid zouden geven en anderen zouden helpen, en Oprah staat erom bekend dat ze dat doet.

Oprah doneerde $ 2 miljoen om mensen in Nashville te helpen voeden tijdens de COVID-19-pandemie. Volgens Tennessean.com heeft Oprah een COVID-19 Relief Fund van 12 miljoen dollar en heeft ze ook geld gegeven aan Milwaukee en Chicago. Zoals Oprah aan The Associated Press vertelde, gelooft ze dat "mensen met middelen" geld moeten doneren en er voor anderen moeten zijn. Ze legde uit: "Dus mijn ding is, kijk in je eigen buurt, in je eigen achtertuin om te zien hoe je kunt dienen en waar je service het meest essentieel is. Dat is het echte essentiële werk, denk ik, voor mensen van middelen."

3 $50, 000 om meisjes te helpen kijken naar 'A Wrinkle In Time'

De film A Wrinkle In Time uit 2018 is een bewerking van het klassieke boek van Madeleine L'Engle en veel mensen waren enthousiast om Oprah te zien schitteren als Mrs. Which. De film heeft tonnen sterrenkracht, van Mindy Kaling tot Reese Witherspoon.

Volgens Gobakingrates.com deelde Oprah in 2018, toen ze op Good Morning America was, dat ze meisjes zou helpen de film te kijken. Taylor Richardson, een 14-jarig meisje dat in Jacksonville, Florida woont, had $ 50.000 ingezameld zodat zwarte meisjes uit Jacksonville de film konden bekijken. Oprah zei dat ze ook $ 50.000 zou geven.

2 Geld investeren in Spanx

Volgens Oprah Daily besloot Oprah dat ze wilde investeren in Spanx, het bedrijf dat ze al jaren promoot en prees. Fans herinneren zich misschien dat Oprah het ooit een van haar 'favoriete dingen' noemde.

Oprah zei: "Toen Sara voor het eerst op The Oprah Show kwam om ons te vertellen over haar idee voor Spanx, wist ik dat het briljant was. We sneden allemaal al jaren onze panty's af! Dus vanaf het moment dat ik mijn eerste paar droeg, werden ze een nietje in mijn garderobe. Het is opmerkelijk het bedrijf dat Sara en haar team hebben gecreëerd, met het comfort en de steun van alle vrouwen in het hart van hun creaties, en ik ben blij om deel uit te maken van de evolutie."

1 Geld uitgeven aan krabkoekjes

In een interview met Harper's Bazaar sprak Oprah over 'A Day In The Life' en over lunchen met Steadman Graham, haar partner. Ze zei dat ze veel van haar eigen voedsel verbouwt, maar ze vertelde ook dat ze crabcakes van een verre locatie moest halen.

Oprah zei: "We hebben een regel: als we het niet in onze tuin kunnen vinden, dan kunnen we het niet eten. Vandaag was een uitzondering; we hadden fantastische crabcakes ingevlogen vanuit Pappas in B altimore." Oprah zei niet hoeveel dit kostte, maar het is veilig om te raden dat dat super duur zou zijn geweest.

Aanbevolen: