Hoeveel verdiende Meghan Markle aan 'Suits'?

Inhoudsopgave:

Hoeveel verdiende Meghan Markle aan 'Suits'?
Hoeveel verdiende Meghan Markle aan 'Suits'?
Anonim

Meghan Markle staat al geruime tijd op onze radar en het lijkt er niet op dat ze snel ergens heen gaat. Voordat ze prins Harry ontmoette en de hertogin van Sussex werd, woonde Meghan in Toronto, Canada en filmde niemand minder dan de televisieserie 'Suits'. In de show, die 9 seizoenen duurde, speelde Markle Rachel Zane, wat haar meest prominente en succesvolle televisierol tot nu toe markeerde.

Ondanks dat haar personage een favoriet bij de fans is, had Meghan geen andere keuze dan de show te verlaten om haar voortdurende romance met de Britse koninklijke prins Harry voort te zetten. Markle verliet de show na het 7e seizoen, net op tijd voor haar koninklijke huwelijk in mei 2018. Hoewel Meghan terug is met een Netflix-deal van $ 100 miljoen, blijven fans zich afvragen hoeveel ze verdiende tijdens haar 'Suits'-dagen.

Meghan Markle "Suits" Salaris

Meghan Markle leeft echt de meeste van onze dromen uit! De in Los Angeles geboren actrice kreeg bekendheid in 2011 nadat ze zich had aangesloten bij de cast van de populaire USA Network-show 'Suits', naast castleden Gabriel Macht, Patrick J. Adams en Sarah Rafferty. Markle had talloze televisie- en filmrollen gekregen voordat ze de rol van Rachel Zane kreeg, en haar paralegal-personage werd meteen een favoriet bij de fans.

Terwijl ze is opgezet in haar huis van $ 14,65 miljoen in Montecito, Californië met manlief, prins Harry, die alleen Harry verder wil gaan, verdiende ze het grootste deel van haar vermogen op de show. Volgens een aantal bronnen wist Meghan Markle als actrice op 'Suits' jaarlijks $ 450.000 binnen te halen. De ster verscheen in de show vanaf 2011 en vertrok na het 7e seizoen. Met meer dan 100 afleveringen en 7 seizoenen, heeft Markle naar schatting tussen de $ 3,5 en $ 5 miljoen verdiend tijdens haar tijd in de show.

De actrice verhuisde later met Harry naar het Verenigd Koninkrijk nadat ze in mei 2018 was getrouwd. Hoewel hun tijd als leden van de koninklijke familie dit jaar ten einde liep, kijkt het duo ernaar uit om hun leven te beginnen in Los Angeles. In augustus werd bekend dat Meghan en Harry een deal hadden gesloten met Netflix! Gezien Meghan's ervaring in Hollywood en Harry's verlangen om betrokken te zijn bij filmproductie, was dit een gemakkelijke beslissing voor de twee, en een die hen veel geld zal opleveren.

Er wordt gemeld dat Quibi Markle een aanbod van "tientallen miljoenen" had aangeboden, maar Netflix dook in en deed hen een aanbod dat ze gewoon niet konden weigeren. Het dynamische duo maakt nu wat werd onthuld meer dan $ 100 miljoen te zijn, allemaal dankzij de deal die ze ondertekenden met het streamingplatform. Hun nieuwe onderneming in de entertainmentindustrie maakt duidelijk dat deze twee het prima zullen redden zonder koninklijk geld, en dat is precies waar ze op hadden gehoopt.

Aanbevolen: