Britney Spears houdt niemand voor de gek, fans weten dat Halsey deze foto oorspronkelijk heeft geplaatst

Inhoudsopgave:

Britney Spears houdt niemand voor de gek, fans weten dat Halsey deze foto oorspronkelijk heeft geplaatst
Britney Spears houdt niemand voor de gek, fans weten dat Halsey deze foto oorspronkelijk heeft geplaatst
Anonim

Als je het Britney Spears-drama volgt, staan we op het punt je nog een extra laag plezier te geven om te overanalyseren.

Al maanden zijn fans toegewijd aan het decoderen van de cryptische berichten die op het Instagram-account van Britney Spears zijn geplaatst. Er zijn verhalen over moeilijke tijden opgedoken, waardoor fans geloven dat Britney in extreem gevaar verkeert en dat iemand anders de leiding heeft over haar sociale-mediakanalen… en haar leven.

Er is een reeks schetsmatige berichten geweest die niet erg logisch zijn, en enkele hints over gevaar geschreven in cryptische verhalen over rode rozen en afbeeldingen van het boze oog.

Niets is al geruime tijd normaal aan de online interacties van Britney Spears, en nu is er een extra laag abnormaliteit aan de oppervlakte gekomen. Britney Spears poseerde net een foto van een roze ijslolly in haar hand, maar fans met arendsogen realiseerden zich meteen dat dit helemaal geen afbeelding van haar hand was. Spears heeft een afbeelding geplaatst die Halsey niet zo lang geleden op haar eigen Instagram-pagina had gedeeld.

Is er iemand aan het knoeien met Britney's fans?

De beruchte ijslolly

Dit is de afbeelding van een luxe ijslolly die Britney op haar Instagram-pagina had staan. Ze ondertitelde het met de woorden; "hij is het beste wat ik in tijden heb gezien …. ziet er zo goed uit @iamhalsey ???????? !!!!!!"

Fans weten niet zeker of dit een 'code' voor iets is, of wat de betekenis achter deze ijslolly is, maar ze zijn zich er zeker van bewust dat dit niet de hand van Britney Spears is, en ook niet haar imago in de eerste plaats te gebruiken. Ze lijkt deze foto 9 weken geleden van Halsey te hebben gescheurd, waarop precies dezelfde ijslolly te zien was, vastgehouden door identiek uitziende handen en vingers.

Duidelijk gepakt voor het recyclen van haar afbeeldingen, fans vragen zich nu af of ze onderweg nog meer nepfoto's heeft geplaatst naast deze.

Halsey's originele ijslollyfoto

Als Britney Spears dacht dat ze mensen voor de gek hield met deze foto, zou ze nog een keer moeten nadenken. Hoewel ze niet ronduit beweerde dat deze foto van haar was, verwijst het naar het feit dat ze regelmatig afbeeldingen plaatst met dit niveau van onnauwkeurigheid en duplicatie, wat niet goed past bij haar fans.

Een fan schreef; "Een Britney stalkeando een Halsey ?❤" terwijl een andere fan zei; "Het is gewoon een foto van iemand anders die een ijslolly vasthoudt. Ik begrijp het niet." Een fan riep schaamteloos de verzorgers van Britney uit door te zeggen; "Als ze geen foto's meer hebben om voor Britney te posten, zodat ze die van andere mensen gaan gebruiken ???"

Er was een opmerking van een fan die een paar wenkbrauwen deed oprijzen over de mogelijke verborgen berichten. De reactie; "I Scream" liet fans met meer verwondering achter…

Aanbevolen: