Fans twijfelen aan de 'nieuwe documenten' dat de staat Kanye West $ 6,6 miljard waard is

Inhoudsopgave:

Fans twijfelen aan de 'nieuwe documenten' dat de staat Kanye West $ 6,6 miljard waard is
Fans twijfelen aan de 'nieuwe documenten' dat de staat Kanye West $ 6,6 miljard waard is
Anonim

Kanye West heeft de krantenkoppen gehaald voor zijn meltdowns en geschillen, net zo veel als voor het succes van zijn muziek en zijn Yeezy-schoenenmerk. Hij heeft ongetwijfeld een fortuin verdiend tijdens zijn vele jaren in de schijnwerpers, maar de ster heeft de beoordeling van Forbes van zijn vermogen consequent in twijfel getrokken. Toen ze verklaarden dat zijn vermogen in 2020 $ 1,3 miljard was, haalde hij uit naar hen en klaagde dat ze problemen hadden met de nauwkeurigheid, en het was eigenlijk $ 3,3 miljard.

Er is zojuist een recent rapport uitgebracht, waaruit blijkt dat zijn huidige vermogen omhooggeschoten is tot een verbluffende $6.6 miljard… in minder dan een jaar. De claim is dat er "nieuwe documenten" zijn ingediend om deze enorme toename van zijn fortuin te bevestigen, maar fans kopen het absoluut niet. Ze willen weten waar deze papieren ineens vandaan kwamen en hoe zijn rijkdom zo dramatisch toenam.

Kanye's aanzienlijke welvaartstoename

Het was nog maar een jaar geleden dat zijn vermogen door Forbes werd gerapporteerd als slechts $ 1,3 miljard, en het jaar van Kanye in 2020 was vol politieke inspanningen en huwelijksproblemen. Het leek erop dat zijn focus niet volledig was gericht op het maximaliseren van zijn investering, maar op de een of andere manier waren er mysterieuze documenten die zijn ingediend die zijn fortuin dramatisch vergroten.

Het lijdt geen twijfel dat Kanye meedogenloos was in zijn inzendingen en verzoeken om deze reorganisatie om dit te laten plaatsvinden, en hij is zeker tevreden om de uitpuilende cijfers te zien die nu bij zijn naam verschijnen, maar hoe kwam dit gebeuren? Er lijkt geen echt begrip te zijn van hoe deze aanpassing van meerdere miljarden dollars is gemaakt, en fans denken zeker dat hier iets duisters aan de hand is.

Fans hebben vragen

Fans hebben heel wat vragen over hoe dit geld ineens gedeclareerd kan worden. Ze gingen naar sociale media om hun mening over de kwestie te uiten, en de consensus is dat hier iets heel verdachts aan de hand is. In 2020 huiverde de wereld van schokgolven als gevolg van de pandemie, dus ondanks het feit dat Kanye lucratieve contracten heeft met de Gap en er een grote hand is die hij speelt in de Yeezy/Adidas-relatie, doet het dat gewoon niet lijkt erop dat 2020 een jaar was van grote consumentenbestedingen - zeker niet op het punt dat West gemakkelijk miljarden dollars aan extra inkomsten zou kunnen opvullen.

Reacties op zijn Twitter-feed weerspiegelen de schaduwen van twijfel die worden geworpen op deze "documenten" die plotseling zijn geproduceerd. Ze bevatten; "Dat is cool, maar hoe? Dat is krankzinnig." en "hella opgeblazen" en "lol dat zijn veel documenten om plotseling te vinden."

Anderen schreven "vals", "leugens" en "nepnieuws!"

Aanbevolen: