Wie staat er op Brad Pitts geheime lijst met sterren waarmee hij nooit meer zal samenwerken?

Inhoudsopgave:

Wie staat er op Brad Pitts geheime lijst met sterren waarmee hij nooit meer zal samenwerken?
Wie staat er op Brad Pitts geheime lijst met sterren waarmee hij nooit meer zal samenwerken?
Anonim

Brad Pitt is een van de grootste sterren van Hollywood en hij staat al eeuwen aan de top. Pitt heeft het door de jaren heen gedaan, met box office-bommen, kritische lievelingen die precies goed troffen en zelfs enkele gemiste kansen.

De acteur is momenteel het gezicht van Bullet Train, een film uit 2022 met enig potentieel. De mediatour van de film is al een tijdje aan de gang en onlangs werd onthuld dat Brad Pitt een lijst heeft bijgehouden van mensen met wie hij nooit meer zou werken.

Laten we eens kijken naar wat er werd gezegd over Pitts lijst.

Brad Pitt staat nog steeds aan de top van Hollywood

Als je vandaag de dag een van de grootste filmsterren ter wereld zou zijn, zouden velen van hen nog steeds van de oude garde zijn. Dit geldt ook voor Brad Pitt, die sinds de jaren negentig consequent een van de grootste filmsterren ter wereld is geweest.

Hij heeft ontelbare keren bewezen dat hij een uitzonderlijke artiest is die in staat is om elk project naar succes op het grote scherm te leiden. De man heeft zijn vaardigheden door de jaren heen aangescherpt en dankzij het feit dat hij een hele reeks hits op zijn naam heeft staan, heeft hij een blijvende erfenis verdiend in Hollywood.

Pitt heeft toegegeven dat hij in de laatste fase van zijn acteercarrière zit, iets wat de meeste fans nog niet willen zien gebeuren. Gelukkig heeft de Oscar-winnaar het allemaal gedaan, ook als producer. Hierdoor zal hij uitzonderlijke dingen blijven doen als hij eenmaal voorgoed heeft gehandeld, ongeacht wanneer dat daadwerkelijk gebeurt.

Pitt is weer in actie en zijn nieuwe film is onlangs in de bioscoop verschenen en hoopt een succes te worden.

Brad Pitt speelde onlangs in 'Bullet Train' met Aaron Taylor-Johnson

2022's Bullet Train is een film met een snel verhaal dat tot leven is gebracht door een uitzonderlijke hoeveelheid talent. Hierdoor is er een behoorlijke hype ontstaan rondom de film.

Met Brad Pitt, Sandra Bullock en Aaron Taylor-Johnson heeft Bullet Train niet bepaald een goede start gehad. Op Rotten Tomatoes heeft het een 53% bij critici, maar het heeft wel een 77% bij het publiek. Alles bij elkaar genomen is het gemiddelde niet spectaculair, maar dit betekent niet dat de film gedoemd is te mislukken

Pitt en Bullock zijn misschien de A-kant van de film, maar Aaron Taylor-Johnson is geen flauwekul. Hij acteert al sinds hij een kind was, en hij heeft zijn plaats naast die grote sterren meer dan verdiend.

De acteur zag onlangs zijn succes in acteren in een ander licht.

"De laatste tijd voel ik echter een subtiele verschuiving. Ik heb geprobeerd om in die schoenen te groeien waar ik trots ben om de acteur in mij te vieren. Ik moest nadenken over wat me tot dit moment bracht en ik zou mezelf voor de gek houden als ik dacht dat het gewoon mijn eigen genie was. Dat zou mooi zijn, maar het is niet de waarheid. Het is een teamprestatie, "zei hij.

De mediatour voor Bullet Train heeft een aantal interessante dingen onthuld, en Aaron Taylor-Johnson onthulde iets over zijn co-ster dat mensen verrast waren om te horen.

Aaron Taylor-Johnson besprak de lijst van Brad Pitt, maar gebruikte geen namen

Dus, wat heeft Aaron Taylor-Johnson precies onthuld over Brad Pitt? Nou, het heeft allemaal te maken met met wie Pitt niet meer wil samenwerken.

Hij is in een nieuw hoofdstuk van zijn leven, denk ik. Hij wil gewoon licht en vreugde in de wereld brengen en in de buurt zijn van mensen die er zijn om plezier te hebben. Je werkt met veel acteurs en daarna een tijdje begin je aantekeningen te maken: 'Ik werk absoluut niet meer met deze persoon samen.' Brad heeft deze lijst ook: de 'goede' lijst en de 'shit'-lijst', vertelde Johnson aan Variety.

Dat klopt, Brad Pitt houdt legitiem een lijst bij van mensen met wie hij nooit meer zal werken. Gezien het feit dat hij sinds de jaren negentig actief is in de entertainmentindustrie en met een ontelbaar aantal artiesten heeft gewerkt, willen mensen graag weten wie deze lijst precies heeft gemaakt.

Helaas heeft Johnson geen namen bekendgemaakt. Dit komt voor geïnteresseerde partijen een beetje als een teleurstelling, maar het is nog steeds interessant om te weten dat Pitt niet zal werken met bepaalde sterren.

Misschien zullen op een dag enkele namen op Pitt's lijst openbaar worden gemaakt. Als dat ooit gebeurt, kun je maar beter geloven dat er nog lang over zal worden gepraat.

Aanbevolen: