Madonna deelt BTS-video terwijl ze met Diablo Cody aan haar biopic werkt

Inhoudsopgave:

Madonna deelt BTS-video terwijl ze met Diablo Cody aan haar biopic werkt
Madonna deelt BTS-video terwijl ze met Diablo Cody aan haar biopic werkt
Anonim

In september kondigde de popster aan dat ze haar eigen biopic zou regisseren, waarvoor ze samen met Cody het script zou schrijven. De scenarioschrijver won in 2007 een Academy Award voor Beste Originele Scenario voor Juno en schreef ook cult-horrorkomedie, Jennifer's Body, evenals drama's Young Adult en Tully, met Charlize Theron in de hoofdrol.

Madonna en Diablo Cody werken aan de biopic van de zangeres

De clip die op 11 oktober is gepost, toont de zangeres, die nu suikerspinroze haar draagt, en Cody aan het chatten en werken op hun laptops, terwijl Madonna ook een videorecorder gebruikt om het moment vast te leggen.

In de video zingt Madonna ook Ring Of Fire van Johnny Cash in de camera. De clip is het bewijs van de geweldige professionele chemie tussen de artiest en Cody, waarbij het duo spuugt en lacht om hun eigen rare onderwerpen naar keuze.

Het is niet bekend wie de hoofdrol zal spelen in de biopic of de werktitel, maar het is duidelijk dat Madonna de volledige verantwoordelijkheid voor het project op zich neemt. De popster is vastbesloten om haar eigen verhaal te vertellen, met alle voor- en nadelen van dien. Dit keert de trend van de meest recente biopics van muzieksterren, zoals Rocketman, waar Elton John samen met zijn man David Furnish als executive producer werkte, maar niet betrokken was bij het creatieve proces.

Madonna heeft vroeg gestemd en wil dat fans hetzelfde doen

Madonna deelde ook een politiek bericht met haar fans. Ze plaatste drie verschillende selfies en kondigde aan dat ze net had gestemd, en drong er bij haar Amerikaanse volgers op aan hetzelfde te doen en zo vroeg mogelijk te stemmen.

"Ga naar buiten en neem je verantwoordelijkheid mensen!!" schreef ze en voegde de hashtag BidenHarris2020 toe, waarmee ze duidelijk haar steun achter de Democratische kandidaten wierp.

Madonna heeft haar platforms gebruikt om belangrijke berichten te delen in de aanloop naar de verkiezingen. Voor de Nationale Coming Out Day, die op 11 oktober werd gehouden, deelde ze ook een bericht om haar fans in de LGBTQ+-gemeenschap te vieren.

“Je liefde is geldig. Je identiteit is geldig , dit zijn slechts twee van de zinnen die de zangeres plaatste in een afbeelding op Instagram-verhalen.

In juli van dit jaar bekritiseerde Madonna ook de FBI over de behandeling van de Black Panther Party tijdens haar actieve jaren.

“Het feit dat de KKK wel/niet werd beschouwd als een binnenlandse terroristische groepering, maar de Black Panther Party werd systematisch ontmanteld door de FBI en beschouwd als 'de gevaarlijkste bedreiging voor Amerika', vertelt je alles wat je moet weten over Amerika”, schreef Madonna op 1 juli over haar verhaal.

Aanbevolen: