Julianne Moore fangirls op Bette Midler terwijl ze aan haar nieuwste film 'The Glorias' werkt

Julianne Moore fangirls op Bette Midler terwijl ze aan haar nieuwste film 'The Glorias' werkt
Julianne Moore fangirls op Bette Midler terwijl ze aan haar nieuwste film 'The Glorias' werkt
Anonim

Broadway- en entertainmentlegende Bette Midler ziet de laatste tijd een carrièregolf. Actrice Julianne Moore plaatste onlangs een foto van hen samen op de set van hun nieuwste film, The Glorias.

Moore zei dat ze het geweldig vond om met Midler te werken en haar haar personage te zien belichamen, Bella Abzug, een echt personage en een van de leiders van de vrouwenbeweging in de jaren 60.

The Glorias is gebaseerd op het boek My Life On The Road van de beroemde feministische en sociale activist Gloria Steinem. Moore speelt Steinem, de hoofdpersoon in de film. Het verhaal toont de samenwerking van prominente feministische en vrouwenrechtse activisten, waaronder Steinem, Abzug en Dorothy Pitman-Hughes, om de Women's Action Alliance te vormen.

De productie van The Glorias omvat een sterrencast met onder meer Oscar-winnende acteurs Alicia Vikander en Timothy Hutton, evenals de getalenteerde Janelle Monae en Lorraine Toussaint.

Moore en Midler zijn zelf geen flauwekul en The Glorias hebben al lovende kritieken gekregen van critici. Beide uitvoeringen werden geprezen en het onderwerp en de thema's van de film zouden bij de tijd passen.

Midler heeft er de laatste tijd een gewoonte van gemaakt om mee te doen aan producties met een sterrencast. Ze maakte deel uit van de cast van de HBO-televisiekomedie Coastal Elites met Sarah Paulson, Issa Rae en Dan Levy.

Midler maakte ook deel uit van de getalenteerde cast van de recente geanimeerde reboot van The Addams Family. Ze leende haar stem samen met Charlize Theron, Oscar Issac, Chloe Grace Moretz, Allison Janney en Snoop Dogg.

Midler zal niet snel vertragen. Er is bevestigd dat ze een van haar meest geliefde rollen zal vertolken als de heks Winnie Sanderson in het vervolg op Hocus Pocus. Ze zal ook worden vergezeld door de originele castleden Sarah Jessica Parker en Kathy Najimy om de Sanderson-zussen bijeen te drijven.

De gouden eeuw van televisie en de evolutie van streamingdiensten in de entertainmentindustrie hebben de carrières van veel getalenteerde actrices, waaronder Bette Midler, nieuw leven ingeblazen. Julianne Moore is de komende jaren misschien niet de enige fangirling op Midler.

Aanbevolen: