Madonna vertelt over de strijd van haar moeder tegen borstkanker

Inhoudsopgave:

Madonna vertelt over de strijd van haar moeder tegen borstkanker
Madonna vertelt over de strijd van haar moeder tegen borstkanker
Anonim

Madonna plaatste een ontroerende IG-video ter ondersteuning van Stella McCartney's borstkankeronderzoekscampagne. De film A Letter To My Loved Ones volgt de verhalen van twaalf vrouwen, en de popsensatie verbonden met de boodschap en het gevecht van haar overleden moeder met de ziekte. Haar fans stonden haar bij om haar kracht te ondersteunen.

'Een brief aan mijn dierbaren'

In het bericht van de zangeres stond: "Mijn moeder stierf aan borstkanker en deze campagne van mijn goede vriend @stellamccartney resoneert diep met mij. fotojournalist @LynseyAddario en filmmaker en activist @AliceAedy, 12 vrouwen delen op krachtige wijze hun verhalen, littekens en kracht.♥️ Dit jaar steunt de verkoop van Stella's roze Whitney Popping lingerieset haar StellaCares Foundation."

Haar gedeelde clip van de onbewerkte film komt naar huis met regels van echte vrouwen die met borstkanker omgaan, waaronder: "Ik herinner me dat de tranen over mijn gezicht rolden omdat het zo onwerkelijk aanvoelde en het eerste wat ik kon bedenken is, ' Ik kan die tijd van het leven van mijn kind niet missen.'" Kanker raakt ieders leven op de een of andere manier, en Madonna's sentimentele hulp aan fans betekende de wereld voor hen.

De liefde van een moeder duurt voor altijd

Het Like A Prayer-pictogram heeft haar worstelingen in het verleden gedeeld over het verlies van haar moeder op zo'n jonge leeftijd; ze was vijf jaar oud en haar moeder was pas 30. In 1995 zei ze tegen een interviewer: "Ik weet zeker dat het elke beslissing die ik heb genomen heeft beïnvloed en me een soort honger en verlangen heeft gegeven; een een gevoel van leegte en bang opgroeien om van dingen te houden omdat ze je gaan verlaten."

Fans lieten oprechte berichten achter op haar IG-bericht als reactie op het filmfragment. Een vrouw schreef: "Bilaterale borstamputaties met onmiddellijke bilaterale reconstructie van de tramflap, chemotherapie, en ik ben er nog steeds!" Borstkankerbestrijders en hun dierbaren zijn allemaal helden vanwege hun wilskrachtige moed.

Een andere fan zei: "Ik ben een 8-jarige overlevende en mijn moeder is een 2 keer overlevende. Er zijn 7 vrouwen in mijn familie die gediagnosticeerd zijn. Het meest tragische is toen ik mijn neef verloor die ook mijn beste vriend van deze ziekte 20 jaar geleden op 30-jarige leeftijd."

Aanbevolen: