Fans prijzen Jennifer Aniston's inspanningen om kiezers te ontmoedigen Kanye West te steunen

Fans prijzen Jennifer Aniston's inspanningen om kiezers te ontmoedigen Kanye West te steunen
Fans prijzen Jennifer Aniston's inspanningen om kiezers te ontmoedigen Kanye West te steunen
Anonim

Vrijdag ging Jennifer Aniston naar Instagram om aan te kondigen dat ze haar stem had uitgebracht op de Democratische presidentskandidaat Joe Biden en zijn runningmate Kamala Harris. Ze deelde een foto van haarzelf die deelnam aan de vroege stemming en haar stem uitbracht in de mail.

Aniston legde uit waarom ze besloot om op Democraat te stemmen en zei dat Amerika 'meer verdeeld dan ooit' is. Ze zei dat ze gelooft dat de huidige staat van Amerika te wijten is aan het slechte leiderschap van president Donald Trump.

"Onze huidige president heeft besloten dat racisme een non-issue is. Hij heeft herhaaldelijk en publiekelijk de wetenschap genegeerd… er zijn te veel mensen gestorven ", schreef ze.

GERELATEERD: Jennifer Aniston verdient meer geld per aflevering op 'The Morning Show' dan op 'Friends'

"Ik dring er bij je op aan om echt te overwegen wie het meest getroffen zal worden door deze verkiezingen als we op het spoor blijven dat we nu volgen … je dochters, de LGBTQ+-gemeenschap, onze zwarte broers en zussen, de ouderen met gezondheidsproblemen, en je toekomstige kinderen en kleinkinderen (die de taak zullen krijgen om een planeet te redden waarvan ons leiderschap weigert te geloven dat het pijn doet)."

Ze bleef zeggen: "Dit hele ding gaat niet over één kandidaat of één enkele kwestie, het gaat over de toekomst van dit land en van de wereld. Stem voor gelijke mensenrechten, voor liefde en voor fatsoen."

Ze stuurde ook een ander belangrijk bericht naar potentiële kiezers: "Het is niet grappig om op Kanye te stemmen. Ik weet niet hoe ik het anders moet zeggen. Wees alsjeblieft verantwoordelijk."

Sinds rapper Kanye West in juli aankondigde dat hij kandidaat was voor het presidentschap, slaagde hij er niet in zich kandidaat te stellen. Nu roept hij Amerikanen op om op hem te stemmen als kandidaat, waar velen zich zorgen over maken, aangezien de race tussen Trump en Biden al met flinterdunne marges verloopt.

Op Twitter heeft Kanye West instructievideo's geplaatst om kiezers te instrueren, samen met een korte campagneclip 'Vote Kanye'.

Sommige fans van The Morning Show-actrice hebben haar beslissing om haar politieke opvattingen te delen en op Biden te stemmen aan de kaak gesteld. Anderen prezen haar beslissing en zeiden dat er moed voor nodig was om Amerikanen te roepen die hun stem op het Westen uitbrachten.

Een fan met de gebruikersnaam @basicallymari zei: "Eerlijk gezegd is een stem op Kanye een stem voor Trump, ik weet niet zeker hoe mensen dat niet zien." Een andere fan met de accountnaam @bossmaynejaee zei: "Ze zei wat ze zei, want het is niet grappig."

Volgens Buzzfeed News staat West slechts in 11 staten op de lijst, waardoor het voor hem onmogelijk is om de presidentsverkiezingen van 2020 te winnen zonder een massale inschrijfcampagne van historische proporties.

Aanbevolen: