Wanneer zal Kanye West leren? De meeste kiezers schrijven hem niet in

Wanneer zal Kanye West leren? De meeste kiezers schrijven hem niet in
Wanneer zal Kanye West leren? De meeste kiezers schrijven hem niet in
Anonim

Kanye West is vastbesloten om zijn presidentiële campagne te promoten en zelfs zijn dochter North naar Londen te brengen om zijn boodschap te verspreiden. Bijna een week geleden vulde Kanye zijn stembiljet in, maar hij werd genoemd als de vice-presidentskandidaat met Roque "Rocky" De La Fuente Guerra als voorzitter van de onafhankelijke partij. Kanye heeft misschien sterrenkracht en talent als muziekartiest, maar wanneer zal hij leren dat hij geen kans maakt om de verkiezingen van 2020 te winnen?

Yeezus is onvermurwbaar in het aanmoedigen van zijn vrienden en volgers/fans om hem te schrijven als presidentskandidaat. Hoewel er sommigen zijn die hem willen steunen, is er niet veel steun voor hem geweest, vooral niet door de Twitter-antwoorden op zijn bericht. Een Twitter-gebruiker schreef over een vriend die van plan was om Kanye te schrijven: "Als een van mijn vrienden me vertelt dat ze in de naam van Kanye West hebben geschreven, ben ik hun vriend niet meer." Met hoeveel Twitter-gebruikers hebben gezegd dat ze op iemand anders stemmen, zijn de kansen van Kanye ongelooflijk klein.

Er zijn verrassend weinig mensen die in de verleiding komen om op Kanye te stemmen, aangezien zijn campagneadvertentie echt leek en ze het tweepartijensysteem beu zijn. Er zijn zelfs enkele foto's van Twitter-gebruikers die het bewijs hebben geleverd dat ze op Kanye hebben gestemd, wat een negatieve reactie kreeg, waarbij een gebruiker zei dat ze een stem verspilden om de huidige president Donald Trump te laten winnen. November kon gewoon niet eerder komen voor degenen die vol spanning wachten tot Joe Biden de verkiezingen wint of dat Trump nog vier jaar in functie wordt.

Aanbevolen: