Shady Instagram-pagina 'belicht' het 'echte gezicht' van realityster Kylie Jenner

Shady Instagram-pagina 'belicht' het 'echte gezicht' van realityster Kylie Jenner
Shady Instagram-pagina 'belicht' het 'echte gezicht' van realityster Kylie Jenner
Anonim

Realityster Kylie Jenner is bekritiseerd voor het "manipuleren" van haar foto's.

De Instagram-pagina Celeb Before And After heeft de moeder-van-één gestraald voor de sexy foto's die ze postte van haar Grinch-fotoshoot. De make-upmagnaat lanceerde onlangs haar nieuwe cosmeticalijn, geïnspireerd op het groene monster.

In een zij-aan-zij vergelijking wordt een glamoureuze Kylie gezien die een storm opstelt terwijl ze haar make-up promoot. Terwijl een andere afbeelding een natuurlijker beeld liet zien van Kylie achter de schermen van de shoot.

"INSTAGRAM VERSUS REALITEIT. KYLIE JENNER. WAT MAKE-UP, POSING, HOEKEN, FILTERS EN PHOTOSHOP/FACETUNE KUNNEN DOEN", schreef de pagina bij de foto.

"Geloof niet alles wat je op IG ziet en vergelijk jezelf nooit met mensen die niet eens lijken op wat ze op sociale media posten!!" Celeb Before And After boos toegevoegd.

Dit is niet de eerste keer dat Kylie wordt beschuldigd van het gebruik van een "beschamende hoeveelheid photoshop".

De 23-jarige plaatste een zwoele selfie met YouTuber James Charles, waar ze er opmerkelijk anders uitzag dan hoe ze in dezelfde video verscheen.

De Keeping Up With The Kardashians-ster begint de video zonder make-up en heeft haar haar in twee clips.

Maar om de tutorial te promoten, plaatste de moeder-van-één een selfie op haar 199 miljoen Instagram-volgers, waar haar gezicht merkbaar slanker was.

Haar ogen leken ook lichter te worden. Fans lieten van zich horen in de commentaarsectie nadat ze de verschillen hadden opgemerkt.

Een persoon merkte op: “Wat de Kylie? Ze rekte haar gezicht uit om op Mila Kunis te lijken!”

“Het is zo vervelend hoeveel ze zichzelf bewerkt. Beschamend en ronduit niet nodig,” vuurde een ander af.

Iemand anders zei: “LOL, ze lijkt hier helemaal niet op zichzelf. Dacht ze dat we het niet zouden merken?!”

Kylie werd onlangs belachelijk gemaakt en werd het mikpunt van verschillende memes nadat fans haar beschuldigden van 'culturele toe-eigening'.

De jongste KarJenner lanceerde eerder deze maand haar nieuwe Kylie Cosmetics-luipaardcollectie.

Maar ondanks alle moeite die Kylie en haar team hebben gestoken in het overhalen van haar fans om haar nieuwste product te kopen - alle fans konden zien dat 'Arabische Kylie' was.

De make-upmagnaat werd beschuldigd van het bruinen van haar huid en het filteren van haar gelaatstrekken om er Midden-Oosters uit te zien. Haar uiterlijk is nu omgezet in memes die haar op de fles van verschillende Arabische producten bevatten.

Aanbevolen: