Hoe Britney Spears echt voelt over de verontschuldiging van Justin Timberlake

Inhoudsopgave:

Hoe Britney Spears echt voelt over de verontschuldiging van Justin Timberlake
Hoe Britney Spears echt voelt over de verontschuldiging van Justin Timberlake
Anonim

Britney Spears lijkt de tijd van haar leven te hebben sinds haar conservatorium eind 2021 eindigde. Nicki Minaj heeft haar zojuist gekroond " de beste danser" en ze kijkt er nu naar uit om een gezin te stichten met haar verloofde Sam Asghari. Ze schrijft ook een bombshell, en fans hopen haar kant te krijgen in tal van controverses waarbij haar familie en haar ex, Justin Timberlake, betrokken zijn.

In februari 2021 plaatste het voormalige NSYNC-lid een openbare verontschuldiging aan de Toxic-zanger, die fans niet oprecht vonden. Maar wat vindt Spears er echt van?

Waarom fans denken dat de verontschuldiging van Justin Timberlake aan Britney Spears 'nep' was

In een Instagram-bericht verontschuldigde Timberlake zich voor het "falen" van Spears en Janet Jackson. "Het spijt me ten zeerste voor de keren in mijn leven waar mijn acties hebben bijgedragen aan het probleem, waar ik voor mijn beurt sprak, of niet opkwam voor wat juist was. Ik begrijp dat ik op deze momenten en in vele andere tekortschoot en profiteerde van een systeem dat vrouwenhaat en racisme vergoelijkt", schreef hij in een lange verklaring. "Ik wil specifiek mijn excuses aanbieden aan Britney Spears en Janet Jackson, beiden afzonderlijk, omdat ik om deze vrouwen geef en ze respecteer en ik weet dat ik gefaald heb."

Fans kwamen al snel met bonnetjes en onthulden de zanger voor zijn 'fakery'. Eentje schreef online: "Ik ken iemand die in een luxe boetiek in Wynn, Las Vegas werkte. Ze hielp Cameron Diaz en Justin toen ze aan het daten waren en vertelde me dat Justin erg onbeleefd en respectloos was tegen Cameron. Hij is erg getalenteerd, maar lijkt me geen aardig persoon." Een ander voegde eraan toe dat Timberlake een arrogante beschermheer was in een bar."Ik werkte in de o2. Backstage-bar. Hij gooide geld in de lucht en verwachtte dat we dankbaar zouden zijn."

Eén beschuldigde hem er zelfs van de carrière van een andere vrouwelijke beroemdheid te verpesten. "Ik hoorde dat hij de actrice met wie hij in de film Palmer zat en ook handen vasthield onder de bus", schreef de fan. "Ze was niet betrokken bij de pers voor de film en het had een grote doorbraak voor haar kunnen zijn."

Britney Spears verwees naar Justin Timberlake op Instagram na verontschuldiging

Zeven maanden later verwees Spears naar haar ex op een throwback Instagram-post met een foto van haar in gesprek met Mick Jagger voor haar VMA-optreden in 2001. "Geez … dit ben ik voor mijn VMA-optreden met @MickJagger 20 jaar geleden !!!! Dit is een van mijn favoriete jurken die ik ooit heb gedragen en het is eenvoudig zwart kant", schreef de popster in het bijschrift. "Ik zal je dit vertellen … voordat ik die avond verder ging, voelde ik me een beetje uit mijn lichaam met zenuwen … ik bedoel … ik zat in een kooi met een levende tijger.' Spears onthulde dat Timberlake haar kalmeerde tijdens dat zenuwslopende moment.

"Ik zal het moment voordat ik in de kooi ging nooit vergeten!!!!" zij ging door. "Justin zag dat ik nauwelijks kon praten, dus hij hield mijn hand vast en gaf me een peptalk van 5 minuten, wat duidelijk werkte." Een paar maanden daarvoor sloot de acteur zich aan bij de FreeBritney-beweging en sprak over de getuigenis van Spears tijdens haar conservatoriumproces. "Na wat we vandaag hebben gezien, zouden we op dit moment allemaal Britney moeten steunen. Ongeacht ons verleden, goed en slecht, en hoe lang geleden het ook was", tweette hij.

"Wat er met haar gebeurt, is gewoon niet juist. Geen enkele vrouw mag ooit worden beperkt in het nemen van beslissingen over haar eigen lichaam", vervolgde hij. “Niemand mag OOIT tegen hun wil worden vastgehouden … of ooit toestemming moeten vragen om toegang te krijgen tot alles waar ze zo hard voor hebben gewerkt. Jess en ik sturen onze liefde en onze absolute steun naar Britney gedurende deze tijd. We hopen dat de rechtbanken en haar familie dit goedmaken en haar laten leven zoals ze wil."

Britney Spears' reactie op de verontschuldiging van Justin Timberlake

Nadat Timberlake's verontschuldiging viraal ging, zei een insider dat Spears "geen wrok koestert" tegen hem. "Ze heeft het gevoel dat ze jong en verliefd waren en allebei domme dingen deden toen ze samen waren", vertelde de bron destijds aan Us Weekly. "Ze was diepbedroefd toen ze uit elkaar gingen, maar het is niet iets waar ze nu bij stilstaat. Ze is blij en blij voor hem." Eén ding is zeker: het komende boek van de zangeres wordt een familieboek. Ze heeft ze in het openbaar bekritiseerd omdat ze haar bekendheid vele malen hadden uitgebuit.

"Mijn moeder en mijn zus deden ook de 'intellectuele benadering' in verwennerij door hun eigen boeken te schrijven, omdat ik niet eens een kopje koffie kon krijgen of in mijn auto kon rijden of wat dan ook, "schreef de Gimme More-zangeres op een emotionele Instagram-post. "Ik ben niet het type om ONCOMFORTABELE GESPREKKEN ter sprake te brengen omdat het gewoon NIET RESPECTIEF is… Ze voegde eraan toe dat ze "nooit gehoord voelde" tijdens haar conservatorium. Nu herwint ze haar stem door haar eigen boek te schrijven. Goed voor haar.

Aanbevolen: