Miley Cyrus steekt de draak met de epische mislukking die haar definieerde

Inhoudsopgave:

Miley Cyrus steekt de draak met de epische mislukking die haar definieerde
Miley Cyrus steekt de draak met de epische mislukking die haar definieerde
Anonim

Vandaag tien jaar geleden werd Miley Cyrus op een zeer grote manier ontmaskerd, en het was de openbaring dat er onder de gezonde Hannah Montana-vibes een opstandige tiener op het punt stond vrijgelaten worden.

Miley Cyrus ging naar sociale media om de draak te steken met wat ooit een enorm catastrofaal videolek was. In de video is te zien hoe ze een hijs van een waterpijp neemt, en kreeg ze enorme kritiek op het moment dat het de krantenkoppen bereikte. Destijds was Cyrus net klaar met het filmen van Hannah Montana voor Disney, en dit was verre van het gezonde beeld dat Disney van hun jonge starlet verwachtte. Ze was toen pas 18 jaar oud en het was niet precies wat fans wilden zien om haar hallucinaties op video te zien, en ook niet waar ouders hun kinderen aan wilden blootstellen. De video werpt licht op een rauwe, edgy versie van Miley Cyrus die fans nog nooit eerder hadden gezien. De video was een voorbode van de onthulling van haar ware persoonlijkheid en diende als introductie tot Cyrus' riskante gedrag.

De video die alles veranderde

Voor miljoenen fans over de hele wereld was Miley Cyrus een rolmodel en een beïnvloeder van jongere kinderen, dus deze video werd niet goed ontvangen op het moment dat deze werd uitgelekt. Families moedigden hun kinderen aan om tegen haar op te kijken, en ze stond erg in de belangstelling. De bong-video was helemaal niet wat mensen van Cyrus verwachtten, en er gingen geruchten dat haar carrière hierdoor zou eindigen, wat duidelijk niet is gebeurd. In feite, op het moment van de media-razernij rond de video, stond Cyrus erop dat ze "geen Disney-mascotte" was en de houding van onbeschaamd trouw aan zichzelf begon zich in het openbaar te vormen. Dit is nu de houding en persoonlijkheid waar haar fans van houden en bewonderen, die haar carrière bepalen en haar duidelijk niet in de weg staan.

Maak er vandaag licht van

Er is geen twijfel over mogelijk; toen deze video uitkwam, kreeg Miley Cyrus veel publieke kritiek. Ze lag onder vuur vanwege haar acties, en het duurde even voordat fans zich realiseerden dat dit geen video was waarin een risicovolle tiener werd afgebeeld… het was een video die de ware persoonlijkheid onthulde die Miley Cyrus omarmt.

Ze blijft publiekelijk pleiten voor wiet en vertoont geen tekenen van vertraging met de naakte en suggestieve foto's en video's die ze van zichzelf plaatst. Als er iets is, is dit nu de Miley Cyrus die fans kennen en waarderen. Miley Cyrus stak de draak met wat ooit een grappig moment was en plaatste de video van de waterpijp opnieuw en schreef er een onderschrift bij; "Gelukkige 10e verjaardag van de baanbrekende video van een tiener die een waterpijp rookt en domme dingen zegt tegen hun vrienden. (Ik weet niet zeker of de regisseur van deze fijne film als een 'vriend' moet worden beschouwd, maar…) ???????? De tijd vloog echt voorbij, ik herinner me dit als de dag van gisteren…. J/K Ik herinner me niets meer, want ik was verdomme verkloot. YesItWasReallySalvia IfYouFindWeedThatDoesThisToYouSHARE"

Aanbevolen: