Miley Cyrus steekt de draak met haar mislukte romances in nieuwe TikTok-video

Inhoudsopgave:

Miley Cyrus steekt de draak met haar mislukte romances in nieuwe TikTok-video
Miley Cyrus steekt de draak met haar mislukte romances in nieuwe TikTok-video
Anonim

Wist je dat Miley Cyrus met Nick Jonas uitging toen ze meedeed aan Hannah Montana, haar Disney-televisieserie? Het paar had drie jaar een relatie tussen 2006-2009! Hoewel de meeste fans Miley's eerdere romances door de jaren heen zijn vergeten, besloot de zangeres om fans te herinneren aan al haar relaties (inclusief haar mislukte huwelijk met Liam Hemsworth) in een nieuwe TikTok-video!

Miley's nieuwe TikTok-video is pure chaos

Miley weet precies hoe ze een nummer moet promoten. In de video die op haar sociale-mediaplatforms wordt gedeeld, is de zangeres te zien terwijl ze opneemt tegen een achtergrond van nieuwsartikelen over haar privéleven.

De video bevatte verhalen zoals de mislukte relatie van Miley en Nick Jonas, haar affaire met Yungblud en de dronken zangeres die haar exen belt.

Er was één kop die uitlegde hoe Liam Hemsworth "vernederd" was toen Miley Cyrus besloot terug te keren naar haar oude gewoontes na hun huwelijk. Een ander vertelde over haar vermeende relatie met voormalig One Direction-bandlid Harry Styles!

Het is duidelijk dat Miley Cyrus niets kan schelen over de media-aandacht die haar persoonlijke leven omringt! Ze werd gezien terwijl ze meedeed met Kid Laroi's nummer Without You terwijl de artikelen op de achtergrond flitsten.

De video is naar verluidt een promotiestunt en plaagt een remix van de hit van de Australische zangeres met Miley als zangeres erop. Het eindigde met Miley die een gepassioneerde kus deelde met komiek King Moxu.

Fans zijn dol op het nieuwe nummer en kunnen niet wachten om haar nieuwe samenwerking met Kid Laroi te zien!

"WE NEED A RELEASE DATE QUEEN" schreef een fan in de comments.

Een ander deelde: "We vinden het geweldig om te zien hoe je je aanpast aan het nieuwe tijdperk. We zijn zo blij voor je! We zijn klaar voor dit nieuwe hoofdstuk!"

"JE BENT IEDEREEN GEEN UITLEG KONINGIN VERSCHULDIGD!!" een fan toegevoegd, verwijzend naar Miley's ontspannen benadering van de media-razernij in het leven.

Fans waren onder de indruk van het nummer en waren dol op de teaser. Ze schreven: "Het klinkt zo goed, ik wil het nu al volledig horen."

Vorige week maakte Miley haar fans ongerust nadat ze werd gezien terwijl ze haar nuchterheid brak en wijn nipte tijdens een fotoshoot in Californië. "Gaat het??" een andere fan schreef in de reacties.

Aanbevolen: