Hier is hoe Kylie Jenner het perfecte pompoenbrood maakt

Inhoudsopgave:

Hier is hoe Kylie Jenner het perfecte pompoenbrood maakt
Hier is hoe Kylie Jenner het perfecte pompoenbrood maakt
Anonim

Kylie Jenner's kookkunsten blijven fans terugbrengen naar haar Instagram om smakelijke recepten te leren. Ze heeft deze keer pompoenbrood met ijs gemaakt en het ziet eruit als het dessert dat binnen een paar uur zal worden weggevaagd. Hoe maakt ze het? Gelukkig plaatste ze een stapsgewijs proces zodat haar volgers aantekeningen konden maken.

Pompoenbrood Goedheid

Jenner liet voor het eerst zien hoe ze natte ingrediënten in haar kom klopte: pompoenpuree, eieren, suiker en olie. Ze heeft helaas niet de metingen voor de ingrediënten opgenomen. Op basis van de grootte van de gewenste pan is het echter vrij eenvoudig om op te zoeken of je 2 of 3 eieren nodig hebt.

Vooruitgaand mengde de keukenvaardige zakenvrouw haar droge ingrediënten in een aparte kom. De bloem, bakpoeder, bakpoeder, kaneel, zout en nootmuskaat gecombineerd tot een poederachtig brouwsel, klaar voor het pompoenmengsel om deel te nemen aan het feest.

De laatste keer dat we Jenner iets in de oven zagen opkloppen, waren zij en haar dochter Stormi uitgedost in een bijpassende Grinch-pyjama. Ze maakten schattig cupcakes en kijkers konden hun ogen knijpen met een grijns en hun harten verwarmen bij het zien van Stormi's beleefdheid.

Het recept afmaken

Nadat Jenner de afzonderlijke kommen had voltooid, voegde ze alles toe tot een enkelvoudig mengsel. Het terracotta-pompoenbeslag draaide in cirkels totdat het uiteindelijk uit de kom en in een grote, rechthoekige pan druppelde. We gaan ervan uit dat het van tevoren is ingevet om te voorkomen dat de cake aan de hoeken en dergelijke blijft plakken.

Jenner vergat vervolgens de lengte en de mate van hitte waarin het dessert moest worden gebakken. Voor degenen die dit thuis willen proberen, variëren de typische baktijden tussen 350 en 40 graden Fahrenheit. Dit spreekt voor zich, maar hogere graden vereisen minder kooktijd.

Het eindproduct toonde een vochtige cake, meer dan brood, met een flinke portie wit glazuur eroverheen. Ze schreef bij de laatste korte video: "Dit is misschien wel het beste dat ik ooit heb gemaakt."

Zelfgemaakte glazuur kan poedersuiker en melk gebruiken. Maar we schamen u niet als thuisbakkers liever wat betrouwbaar voorverpakt glazuur gebruiken nadat ze al die tijd hebben besteed aan het maken van het brood zelf. Van Jenners keuken tot haar fans, dit was weer een succes in haar virtuele kookboek.

Aanbevolen: