Britney Spears’ cryptische berichten maken een comeback

Inhoudsopgave:

Britney Spears’ cryptische berichten maken een comeback
Britney Spears’ cryptische berichten maken een comeback
Anonim

Het is een nieuw jaar, vol hernieuwde hoop en de opwinding in de mogelijkheid dat er voor ons allemaal betere dagen in het verschiet liggen. Het vooruitzicht van een gelukkiger jaar staat bij bijna iedereen voorop, terwijl we allemaal terugkijken op 2020 en zorgvuldig proberen enkele veranderingen door te voeren om ons leven te verbeteren.

Net toen deze mogelijkheid voor voorwaartse beweging ons allemaal echt begon te verleiden, werd het plotseling overduidelijk dat sommige oude gewoonten uit 2020 ook dit jaar zullen worden overgedragen, hoe graag we ze ook niet willen tot. Britney Spears plaatste een bericht dat fans eraan herinnert dat het nog steeds niet 'ok' is, en onthult dat dit jaar meer cryptische berichten zal bevatten en meer bezorgdheid over haar welzijn.

Britney's cryptische patroon gaat door

Welkom terug bij de Britney Spears-show, waar niets normaal is en alles wijst op gevaar. Ze plaatste onlangs een foto op Instagram van twee kleine meisjes die ondersteboven balanceren door tegen een muur te steunen, en het duurde niet lang voordat fans dit zagen als een nieuwe, cryptische schreeuw om hulp.

Door fans dit soort beelden te bieden, is het moeilijk te negeren dat Britney Spears nog steeds hulp nodig heeft./

Fans duiken met dit bericht meteen in de ontcijferingsfase. De foto van de twee omgekeerde meisjes is duidelijk een fan van zwart-witbeelden en kan heel goed symboliseren dat Britney's leven ook ondersteboven is. Misschien dienen de kleine meisjes als een soort correlatie met de kinderlijke stem die Britney in recente video's heeft laten zien.

Duiken in

Er wordt ook veel aandacht besteed aan het gebruik van hoofdletters in Britney's bijschrift. Zij schreef; "Het is goed om vies te worden en ondersteboven te hangen ???‍♀️? …. wat denken jullie ? ????"

Fans verscheuren dit bericht en leggen grote nadruk op de oproep tot actie die in dit bericht lijkt te zijn ingebed. Waar moet Britney zo dringend over nadenken? Opmerkingen op haar pagina zijn onder meer; "Koningin die ons aan het denken heeft gezet!!!! ?," "BLIJF ONS AANWIJZINGEN VERSTUREN," en "Ik denk dat je ons iets probeert te vertellen."

Aanbevolen: