Britney Spears-fans maken zich zorgen over haar veiligheid na weer een 'cryptische post

Britney Spears-fans maken zich zorgen over haar veiligheid na weer een 'cryptische post
Britney Spears-fans maken zich zorgen over haar veiligheid na weer een 'cryptische post
Anonim

Britney Spears fans zijn ervan overtuigd dat de popster in grote moeilijkheden verkeert en "gevangen" zit in haar 13-jarige conservatorium.

De volgers van de "Sometimes"-zangeres twijfelden dinsdag aan de betekenis van haar laatste woorden op sociale media. Die-hard Brit-fans zijn ervan overtuigd dat de Grammy-winnaar haar berichten onderschrijft met "geheime berichten" dat het niet goed met haar gaat.

Britney deelde voor het eerst een foto van zichzelf met een groene bh onder een zwarte doorschijnende kanten top met het bijschrift: "Twisted Elegance … introduce RED !!!!"

Haar langdurige vriend Sam Aghari schreef drie rode liefdesharten in het bijschrift. Maar fans konden niet begrijpen wat de post betekende omdat er niets roods op de foto te zien was.

Een fan schreef: "Er is hier letterlijk geen rode vriend…"

"Ik hoop dat het goed met je gaat, blijf veilig. Ik hou van je," voegde een ander eraan toe.

"Ik heb die lege blik vaak zien werken op de eerste hulp. Er is absoluut iets niet met haar te klikken. Ik vraag me gewoon af hoe goed haar medicatie wordt gecontroleerd. Helaas, voor mensen met psychische problemen, is de voorgeschreven medicatie moet worden gewijzigd of de dosering moet worden verhoogd om hetzelfde effect te krijgen, " viel een derde in.

"Ik ben een enorme Britney-fan en ik zal altijd een Britney-fan blijven, maar de ogen liegen niet. Ze is diep van streek", merkte een vierde op.

Het bericht komt nadat fans de moeder van de popster bekritiseerden omdat ze haar een throwback-video van haar zang had gestuurd.

De ster "Stronger" onthulde aan haar 28,8 miljoen volgers dat haar moeder Lynne haar de clip naar haar stuurde om haar aan te moedigen weer te gaan zingen.

De 39-jarige ondertitelde de clip: “Jeetje … Mijn moeder stuurde me dit en herinnerde me eraan dat ik kan zingen !!!! Ze zei: “Je zingt nooit meer … je moet weer !!! !'"

"Ik heb dit optreden eigenlijk nog nooit gezien … het is zeker van een tijdje geleden !!!! Het is van een van de eerste reizen die ik alleen maakte … meestal herinner ik me alleen maar dat ik 'WOW Singapore' zei !!!!!"

In de clip is Brit te zien in een zwarte satijnen onderjurk terwijl ze haar cover van 'You Got It All' van The Jets zingt. Haar versie verscheen op enkele internationale versies van haar tweede studioalbum "Oops!… I Did It Again."

Haar vader Jamie werd in 2008 benoemd tot co-conservator van zijn dochter, waardoor hij medische en financiële controle over haar nalatenschap kreeg. De inwoner van Mississippi heeft in juridische documenten verklaard dat ze "bang" is voor haar vader en niet meer zal optreden totdat hij is afgezet als haar conservator.

Nadat Britney de nostalgische herinnering op sociale media had gedeeld, vonden sommige fans dat Britneys moeder "manipulatief" was.

"Haar moeder moet haar terug hebben en erkennen waarom ze niet zingt! Klinkt als manipulatie voor mij. Doe het niet Brit! Houd stand! We houden van je stem, maar houden meer van JOU, " een fan schreef online.

"Ja, zing Britney zodat je meer geld kunt verdienen voor de fam. Je was er zo goed in! Weet je nog?! Lynne, je bent schaamteloos," voegde een ander eraan toe

"Dat is manipulatie, als ze wil zingen, doet ze het zelf als ze goed en klaar is", viel een derde in.

Aanbevolen: