Billie Eilish brengt fans in de war, omdat Claudia Sulewski in verhitte video wordt aangezien voor Rosalia

Inhoudsopgave:

Billie Eilish brengt fans in de war, omdat Claudia Sulewski in verhitte video wordt aangezien voor Rosalia
Billie Eilish brengt fans in de war, omdat Claudia Sulewski in verhitte video wordt aangezien voor Rosalia
Anonim

Billie Eilish en Rosalia zijn allebei op zichzelf succesvol geweest, ze plagen fans sinds 2019 met nieuws over een samenwerking. Fans zijn zo enthousiast over de release van deze nieuwe muziek dat ze Rosalia zien op plaatsen waar ze niet bestaat.

Een recente, speelse foto van Billie Eilish en Claudia Sulewski zorgde ervoor dat fans Claudia aanzagen voor Rosalia, wat meteen de geruchten deed rijzen over het uitvallen van hun nieuwe muziek.

Zoveel verwarring

Een flirterige, openhartige afbeelding van Eilish en Claudia werd op het Instagram-account van Billie Eilish geplaatst en de fans reageerden onmiddellijk. Degenen die wisten dat Claudia de oude vriendin is van Billie's broer, Finneas, legden meteen de connectie. Fans die gefixeerd waren op de aanstaande drop van de samenwerking tussen Rosalia en Eilish werden echter voor de gek gehouden door de gelijkenis in deze afbeelding.

In de afbeelding zijn Eilish en Sulewski gefotografeerd in een suggestieve pose, en ze zien er allebei uit alsof ze volledig worden vermaakt door het feit dat de cameraman foto-bewijs vastlegt van dit stomende moment.

Samengebracht door de relatie tussen Claudia en Finneas, zijn deze twee dames vaak samen geobserveerd. Naast de band die ze zo duidelijk delen, is het opgemerkt dat ze vergelijkbare gelaatstrekken delen en soms lijken ze met elkaar te jumelen. Niemand leek te beseffen dat Rosalia ook een opvallende gelijkenis vertoont met deze twee dames… tot nu toe.

Wees gerust. Dit beeld is van Claudia en Billie die de bezienswaardigheden en geluiden van het Justin Bieber-concert in zich opnemen. Rosalia was er niet.

De samenwerking met Rosalia is nog in behandeling

Wat Rosalia betreft, hebben een reeks media, waaronder Hit C, gemeld dat de langverwachte samenwerking tussen Rosalia en Eilish deze week zal stoppen. Gezien de verwachting van de druppel nieuwe muziek, samen met de griezelige gelijkenis tussen Rosalia en Sulewski, is het gemakkelijk te begrijpen hoe fans zo in de war kunnen zijn.

Rosalia en Eilish plagen het nieuws over hun samenwerking sinds 2019.

Fan-verwarring was duidelijk door het commentaargedeelte van Eilish's account, waarbij veel berichten werden verwijderd kort nadat het geval van de verkeerde identiteit werd onthuld. Een bepaalde fan voelde zich vooral stomverbaasd door hun fout in haar perceptie, en ging door met het plaatsen van het bericht; "Toen ik het bericht kreeg, dacht ik dat jij en Rosalia het waren en mijn hart stopte echt."

Aanbevolen: