Een NYT FreeBritney-documentaire komt naar Hulu en FX en fans kunnen niet wachten

Inhoudsopgave:

Een NYT FreeBritney-documentaire komt naar Hulu en FX en fans kunnen niet wachten
Een NYT FreeBritney-documentaire komt naar Hulu en FX en fans kunnen niet wachten
Anonim

Framing Britney Spears is gemaakt door The New York Times en wordt in februari uitgezonden. De film gaat dieper in op het conservatorium van Spears en richt zich op de FreeBritney-campagne die in een stroomversnelling is geraakt op sociale media.

FreeBritney-documentaire 'Framing Britney Spears' gaat in februari in première

Britney's vader Jamie Spears is al 12 jaar haar conservator vanwege zorgen over haar geestelijke gezondheid. In november 2020 verloor ze een juridische poging om zijn controle over haar landgoed te verwijderen.

Fans van de popster denken dat de zangeres tegen haar wil wordt gecontroleerd. Deze theorie, ook gevoed door de bizarre Instagram-posts van Spears, was de oorsprong van de FreeBritney-beweging, waarbij de geliefden van Spears probeerden de aandacht op haar zaak te vestigen.

“Haar fenomenale opkomst tot superster. Een verontrustende en meedogenloos gedocumenteerde val. En nu, een daaruit voortvloeiende conservatorschapsstrijd', luidt de tweet die op Hulu's officiële Twitter-pagina is geplaatst om de documentaire te promoten.

De clip van 30 seconden toont geïnterviewden die praten over de "walgelijke" behandeling van Spears en zeggen dat de ster "accepteerde dat het conservatorium zou gebeuren, maar dat ze niet wilde dat haar vader de conservator werd".

"Waarom neemt haar vader al haar beslissingen?" vraagt een geïnterviewde.

Britney's fans reageren op de documentaire trailer van de New York Times

Fans van de Toxic-zangeres zijn verheugd dat wat is ontstaan als een online campagne nu de aandacht krijgt die ze denken dat het verdient. Velen reageerden op Hulu's tweet met de FreeBritney-hashtag, uit solidariteit met de zanger.

“Bedankt jongens. Dit is enorm”, schreef @Bopadictos.

“wat Britney wil staat in de openbare registers, ze wil uit het conservatorium stappen en ze heeft expliciet verklaard niet alleen dat ze bang is voor haar vader, maar dat ze zich bewust is van de fanbeweging en het goedkeurt.maak dit alsjeblieft niet over samenzweringen', twitterde @hxrryspears.

“ik kijk uit naar alle thee, maar meer dat deze een eye-opener zijn voor veel mensen die niet op de hoogte zijn van de zaak,” merkte @guilleahrens op.

Framing Britney Spears gaat in première op 5 februari

Aanbevolen: