Sam Asghari is aan het rondneuzen en overtuigt fans dat hij in het team van Britney Spears zit

Inhoudsopgave:

Sam Asghari is aan het rondneuzen en overtuigt fans dat hij in het team van Britney Spears zit
Sam Asghari is aan het rondneuzen en overtuigt fans dat hij in het team van Britney Spears zit
Anonim

Hij staat weer voor de camera's met zijn paarden, wat een gewone ontmoeting lijkt te worden. Nogmaals, fans luisterden aandachtig terwijl hij met zijn paarden praatte, in een poging een idee te krijgen van wat hij zegt en in zijn woorden lazen om te ontcijferen of ze aanwijzingen bevatten over het welzijn van Britney Spears.

Schokkend, hoe bizar en enigszins verontrustend zijn gesprek met zijn paarden ook was, Sam's kleine 'knuffelmomenten' leken bij een paar fans weerklank te vinden. Sommige van zijn volgers beginnen te geloven dat hij daadwerkelijk in het team van Britney Spears zit, waardoor die-hard Britney-fans nog wantrouwiger worden over zijn bedoelingen.

Is Sam Asghari echt een pleitbezorger voor het welzijn van Britney Spears?

Sam's Weird Carrot Convo

De onderliggende puls van Sams Instagram-video is een vreemd gesprek met zijn paarden waarin hij ze lijkt uit te schelden en de les te lezen over een telefoon die ze duidelijk niet kunnen gebruiken. Als je dat vreemd vindt, ben je niet de enige.

Hij begint te praten over hoe hij goed voor zijn telefoon zorgt door hem in een telefoonhoesje te doen, en gaat dan het paard de les lezen over hoe hij een telefoon wil gebruiken, maar het niet mag als hij dat niet doet een telefoonhoesje hebben. Wat? Wij weten het ook niet…

Sam Asghari draait zich naar de paarden en zegt; "Ik laat je mijn telefoon niet gebruiken, oké? Ik ben verantwoordelijk, ik doe er een hoesje om, jij doet je geen hoesje om, ik zei je, je gaat hem kapot maken. En wat, nu wil je mijn telefoon gebruiken? Wil je wortelen Postmate?"

Hij gaat dan tekeer over hoe gele wortelen rot zijn, en op de een of andere manier wint hij mensen voor zich met dit paardensportgesprek.

Fans beginnen in Sam te geloven

Sam's Instagram-posts omringd door dieren en zijn recente, openbare verdediging van Britney Spears, terwijl hij tegelijkertijd uitha alt naar de controlerende maniertjes van haar vader, lijken te werken. Hij wint in hoog tempo enkele fans voor zich.

Sommige opmerkingen van fans zijn: "Bedankt dat je voor Bretagne opkomt ??? blijf vechten ??," en; "Koning, bedankt voor wat je doet voor ons meisje Britney!!! We houden van je daarvoor ?."

Eén fan in het bijzonder ziet deze vreemde video in een ander licht en gelooft dat Sam nu cryptische berichten stuurt over Britneys welzijn. Zij schreef; "Ik vond je al leuk, na gisteren en deze post gemakkelijk zeggend hoe ze Britney haar telefoon niet willen geven, je bent nog beter geworden. Wees de stem voor degenen die ze niet laten spreken. freebritney"

Is hij echt een aardige, eerlijke kerel, of is dit allemaal onderdeel van de façade, en gewoon een nep-front dat hij naar de wereld brengt terwijl hij Britney Spears achter de schermen controleert en misbruikt?

Niemand kan er zeker van zijn, en vragen over het welzijn van Britney Spears en zijn betrokkenheid bij haar leven blijven dwarrelen.

Aanbevolen: