Reese Witherspoon wenst 'Morning Show' co-host Jennifer Aniston een gelukkige verjaardag

Reese Witherspoon wenst 'Morning Show' co-host Jennifer Aniston een gelukkige verjaardag
Reese Witherspoon wenst 'Morning Show' co-host Jennifer Aniston een gelukkige verjaardag
Anonim

Amerikaanse actrice Reese Witherspoon heeft zojuist haar Instagram-account gebruikt om een heel lief verjaardagsbericht te delen met haar dierbare vriend en 'The Morning Show' co-ster Jennifer Aniston! De 'Legally Blonde'-ster deelde een schattige foto van het paar dat er zoals gewoonlijk geweldig uitzag op de set van 'The Morning Show'.

"Van groene zussen tot nieuwsankers, we slagen er altijd in om tijd te vinden om over elk onderwerp onder de zon te praten en te lachen", zei Reese's verjaardagsbericht aan Jennifer. De actrice legde vervolgens uit hoeveel ze hun vriendschap waardeert en voegde eraan toe: "Dit is slechts een van de vele redenen waarom ik me zo gelukkig voel je op en naast het scherm te kennen. Ik vier jou vandaag, mijn hysterische / liefhebbende / getalenteerde vriend!"

Aniston, die vandaag haar 52e verjaardag viert, zal naar verwachting dit jaar een vrij verkleinde verjaardagsviering houden, gezien de aanhoudende wereldwijde pandemie. Vorig jaar vierde ze het in stijl met haar bestie en voormalige FRIENDS co-ster Courteney Cox en een kleine groep vrienden.

'The Morning Show' is niet de eerste keer dat dit dynamische duo samenwerkt! Reese en Jennifer verschenen ook samen in de iconische comedyshow FRIENDS. Reese speelde Rachels jongere zus Jill Green in twee afleveringen van seizoen zes. Die afleveringen waren een enorm succes onder fans die dol waren op het heen en weer tussen Jill en Rachel!

Gelukkigste verjaardag voor Jennifer Aniston, voor veel gelukkige terugkomsten!

Aanbevolen: