Tristan Thompson wordt getrold na een relatiechat met Kim Kardashian

Inhoudsopgave:

Tristan Thompson wordt getrold na een relatiechat met Kim Kardashian
Tristan Thompson wordt getrold na een relatiechat met Kim Kardashian
Anonim

Weglopen van de realityshow waarin ze de afgelopen 20 jaar speelde, is duidelijk een emotionele ervaring voor Kim Kardashian, en ze heeft de kans gegrepen om de laatste momenten van deze saga te promoten voordat het allemaal tot een einde.

Ze heeft misschien meer gekregen dan ze had verwacht toen fans een sneak peek-video over een komende aflevering zagen. De video toont een gesprek tussen haarzelf en Tristan Thompson, over zijn relatie met Khloe. Wat bedoeld was als een fragment dat interesse wekt in de komende aflevering, is al snel veranderd in de publieke schande van Tristan Thompson, en het is duidelijk dat hun haat jegens hem diep zit.

Tristan wordt getrolld

De video begint met Tristan Thompson en Kim Kardashian die bespreken hoe diep Khloe is geraakt door wat er in de media over haar relatie met Tristan wordt gezegd. Fans zijn doorgegaan met het genereren van negatief commentaar over zijn ontrouw en Thompson geeft toe dat ze een aantal 'echt goede dagen' hebben gehad en sommige zijn 'echt slecht'. Kim Kardashian is geschokt dat Khloe dit haar laat beïnvloeden.

Interessant is dat deze sneak peek-video in deze aflevering van Keeping Up With The Kardashians heeft gediend als een nog luidere herinnering aan hoe boos fans zijn op Tristan Thompson en fans een andere uitlaatklep gaf om hun haat jegens hem te uiten.

Tristan Thompson werd meteen getrolld en de opmerkingen over zijn karaktereigenschappen kwamen snel en furieus.

Fans klappen uit

Fans hoefden niet te wachten tot die aflevering werd uitgezonden voordat ze Tristan Thompson aanspraken voor al zijn wandaden.

De opmerkingen waren hard en begonnen met: "Deze man is alleen bij haar vanwege de macht…" en "Khloe is een deurmat ?," doken snel op.

De haat ging verder met; "Ze wist waar ze aan begon toen ze bij hem kwam. Het verbaast me dat ze hem zo lang heeft kunnen houden," en "Ik denk dat Khloe gewoon te wanhopig is om haar baby-papa bij haar en Tru te hebben. Ik kan dat begrijpen, maar kijk eens wat de fk hij deed!!!! Dat gaat nooit weg."

De dingen werden nog heftiger toen een persoon luchtte door te zeggen; "Elk woord dat uit zijn mond kwam, zijn leugens, " "Hij heeft het twee keer eerder gedaan en hij zal het hoogstwaarschijnlijk nog een keer doen. Wat een puinhoop!," en "neem wat verantwoordelijkheid voor de manier waarop je acties pijn hebben gedaan en heeft haar waarschijnlijk onzekerder en beschaamder gemaakt."

Eén persoon schreef; "Het is verdraaid dat ze dit stuk stront kunnen vergeven dat haar letterlijk bedroog terwijl ze op het punt stond te bevallen", terwijl een ander Tristan rechtstreeks het zwijgen probeerde op te leggen door te zeggen; "Boyyy doei!!! Jij bent degene die de media dingen heeft gegeven om over te praten."

Aanbevolen: